- 10 Mayıs 2012
- 464
- 17
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmiyorum tretin bana hiiiiçç iyi gelmedi üstelik yüzümüde yaktım biraz fazla sürmüşüm... nefret ediyorum o kremden
Ya kızlar birazcık laf dinleyin!
Siz o doktorlarınızın karşısına geçip nasıl demezsiniz ultraviyole ışınlar dünyaya bu derece uzun dalgalı düşerken nasıl verir siz o soyucu kremi!?
İsterseniz +100 faktörle koruyun yine leke olur, alttan taze tabaka çıkartıyor.
O krem sonbahar ve kış ayında kullanılabilir!
Ki o lekeler 1 günde oluşmadı 1 günde geçmez düzenli yaparsanız yazdıklarımı hafifler ve cilt yapınıza göre zamanla geçer!!
Nar çekirdeği yağı, pirinç kepeği yağı kullanın ve kil maskesi + peeling! Güneş koruyucunuzuda kullandınız mı tamamdır.
http://www.kadinlarkulubu.com/cilt-...ri-sabunlari-kati-parfumleri-kullananlar.html
http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...imli-cilt-icin-birebir-hala-kullaniyorum.html
Kızlar daha öncede uyarmıştım hatırlatma yapmak istedim.
Cildinizdeki kaşıntı normal yenilendiği için soyulmaya başlayacak bu sebepten kaşınıyor.
Artık güneş yüzünü göstermek üzere ve bu krem yazın kullanılmaması gereken bir krem.
Ben evdeyim şöyle böyle demeyin camdan kırılıp evimize dolan güneş bile soyucu ürün kullanılmış cilde çok rahat leke yapar ki ciltte ölü hücre yok.:18:
Tretin i kullanmayı bırakıp geceleri buğday yağı sürüp yatmanızı saban yıkamanızı ve cilt yapınıza uygun nemlendirici ve koruyucu kullanmanızı öneririm.
Uyguladığım 2 formülüm var yazı bunlardan alacağınız sonuçlar ile tamamlayıp istediğiniz sonuca ulaşamazsanız ekim ayı gibi tekrar tretin kullanmaya başlayabilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...imli-cilt-icin-birebir-hala-kullaniyorum.html
Merhaba,
Tavsiyelerinizi okuduktan sonra merak ettim, dermatolog/cilt doktoru musunuz?
Sadece vaatlere para kaptırmaktan bıkmış bir kadınım
ha derseniz bu bilgiler nasıl birleşti anneannem cildiye hemşiresiydi ilaçları ve içerikleri o yüzden iyi bilirim
diğer kısma geçelim aslen 5 senelik gıda ve teknolojisi eğitimim var vitaminler yağlar bitkiler vs onlardan da bu sebeple çok iyi anlarım
ama şu an gıda mesleğine gereken değer verilmediği için eğitim yolumu değiştirip ekonomiye yöneldim ve yatırım uzmanı / trader'ım
geçenlerde cilt bakımı yaptrdığım salonda küçük iğnelerle ciltteki lekeleri geçirdiklerini söylediler. yurt dışından bir alet getirmişler.cildin yapısını yenilemeyle alakalı bir teknikmiş.çok da pahalı değil, böyle bir yöntem duydunuz mu ya da yaptıran var mı?oradaki çalışanlar çok övdüler ama insan güvenemiyor tabi.
Bence güvenmemelisin cilt bu, her insanın en kıymetli bölümüdür belkide neticede insanların karşısına çıkan ilk uzvumuz.
Nedense içime piyasanın yenilik ihtiyacı çarkını çevirmek için türetilmiş gibi bir his doğdu çok iyiyse zamanla parlayacaktır, denemeyin hiç gerek yok.
Düzenli kil maskesi yapın, peeling yapın güneş koruyucu kullanmayı alışkanlık haline getirin ve uzun sürede oluşmuş lekelerin ellerinde sihirli değnek varmışcasına yok etme vaadi verenlerin dediklerine itibar etmeyin, pat kaybolmasını beklemeyin.