Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için Tretin krem

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
arkadaşlar ben yaklasşık 15 gündür tretin kremi kullanyrm.sanki hafiiften çukurluk yaptı.geceleri sürüyorum gündüz fazla dışarı çıkmıyorum güneşten olabilir mi bir de benim çok yüzümü soymadı sadece hafiften sivilcelerimi soydu,bu kremi sadece sivilcelerin üstüne mi sürmeliyim,yardımlarınızı bekliyorum...:18:

kızlar şu yüzdeki delikler içinde bir krem yada herhangi birşey bilen varmı yaa yüzümde delikler varrrr offfffff

tretin cildi kolayca tahrişe uğratabilen bir krem ben daha önce kullandım.bi zamanlar sivilce problemim vardı ama şimdi cildim pürüzsüz allaha şükür.
tretin sadece sivilcenin üstüne sürülmeli arkadaşımm...ve doz aşımında hassas ciltte sorunlara neden olur dikkatli kullanmalısın

teşekkürler,eğer güneşe çıkarsam çil mi olr daha güneş koruma kremi almadım sanırım bu krem kırmızı izlere fayda etmiyor..

bi tiretinzede de benim bu kremi kullanıyosanz mutlaka ama mutlaka güneş kremi kullanın.ben kar yağarken bile sürdüğümü bilirim.çünkü ciltte lekeye neden oluyomş.benim yüzümü mahfetti.dışarı çıkamaz hale geldim.kestim ilacı ama bazılarına iyi geliyo.ha bi de dısarı cıkmayacağnz günün akşamı sürün.ertesi gün yüzünüz soyulms oluyo çok fena bi krem yaa

eğer lekeniz varsa sis leke kremi kullanın .... gerçekten etkili ..... ama sabırla 1 ay kullanmak gerek... ben 20 gündeyim açılmalar var.... şimdi doz artırılacak .... 10 gün sonra yazarım yine ....

sivilcelerim var bazı lekelerde var sivilcelerime iyi gelmeye başladı ama lekelerde bi faydası yok lekeler çok küçük yazın geçer inşallah,tek sorun güneş kremi almadım biraz pahalı geldi,ama almalıyım

tretin kullanırken güneş kremi kullanmalısın.ciddi şekilde sivilce problemin varsa tek çözüm zoretanin.ben de zamanında bütün kremleri denedim geçmedi ama artık kurtuldum çok mutluyum :)

kızlar yaaa ben yaklaşık bi 15 gündür fln kullaıyorum gece yatmadan ama pek bi soyulma olmadı bende hala normal gibi nedenkii =/
duşta hafiften kese yapıorum yüzüme canımı acıtmadan ,acaba soyuluyo da oyüzden ben mi farketmiyorumki...
((buarada kese dediğim hani böle ipler birbirinin içine düğümlenerek geçmiş gibi olanlar varya ondan

merhaba tretin gerçekten sivilcelere iyi geliyor püf noktası çok ama çok az sürülecek gece yatmadan önce benim stresten kırmızı kırömızı çıkmıştı yavaş yavaş söndü çok iyiymiş gerçekten

ya benim baya oldu ama ilk zaman hafif bi soyulma oldu gbi şimdi hiçbişi yok bildigin nemlendirici sürüorum sanki :S
düzelme varmı bilmiyorum sürekli gördüğümdenmidir nedir pek bi deişme yok gibi gelio bna.. nedenki acaba etki etmeme gbi bişiyi varmı :26:

ben cleance k , temızleme losyonu ve tonıgını kullanıyrm cleance k soymada o kdr etkılı olmadı bugun gunduz evdeydım bıraz tretın surdum bı kac saat sonra cıkardım aksam gene surdum . daha etkılı olcagına ınanıyorm . ayrıca gundz hıc evden cıkmasak bıle gunzd surmezmıyız .

benimde 24 yaşımda sivilce sorunum başladı....leke de bırakıp gidiyorlar üstelik inanılmaz...ben de onca kremden tedaviden sonra 15 gündür falan tretin expigment ve hipokort üçlüsünü kullanıyorum 10 gündür aralıksız soyuluyorum gel gör ki değişiklik yok eskileri geçiriyor yeni sivilce çıkıyor hop bu sefer onun izi için uğraş....bıktım vallahi bıktım...

herkese selam benim merak ettigim teratin krem sadece sivilce lekelerinemi iyi geliyo ?
bende çok fazla güneş lekesi var onada iyi gelirmi ? yada bildiğiniz başka krem varmı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…