Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için Tretin krem

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
meraba lütfen bana yardım edin.bana doktorum tretini gece kullanmam kibrit çöpü ucu kadar az kullanmamı söylemişti.1 saat sonrada tretini yıkamadan üzerine anegun gece kremini sür demişti.bunula beraber bi kaç ilaç daha verdi ama ben tretini kibrit çöpü kadar az kullanıcağımı atlamışım alnıma fındık kadar burnuma fındık kadar çeneme fındık kadar çok sürdüm.iki günde mahvoldum.yandım kaşıntım oldu.kimyasal yanık oldu resmen.kızarıklıktan sokağa çıkamıyorum.kaşıntıdan ölücem.aynaya bakamıyorum.yüzüm şişti.ödem yaptı.bugün 3.gün bu belirtileri yaşadığım.biraz azaldı ama hala çok kötüyüm.sizce ne kadar sürer bu durum ? bepanten sürüyorum sürekli yoksa kaşıntıdan yaşayamam.faydası oldu.daha iyiyim.bi de tamamen geçince sizce kullanmaya devam edeyim mi?çünkü okula gidiyorum .yine aynı belirtileri verir mi.yoksa yüzüm alışmışmıdır ? çünkü yine böyle olursa okula gidemem ve laboratuar derslerim var onları da ekemem yoks akalırım.bi soru daha kibrit çöpü kadar kullan dedi ya.toplamda mı.yoksa alnımda kibit çöpü kadar.çenemde ve burnumda da mı? lütfen yardım edin.noluuuur

canım benimde kimyasal peeling yaptırdığımda böyle olmuştu yüzüne bal sür yarım saat beklet yanmayı azaltır çabuk iyileşir sürekli nemlendirici sür ve güneş koruyucusuz dışarı çıkmamanı tavsiye ederim
geçmiş olun

Merhaba kimyasal peeling yaptirdigini yazmissin. sonucunu merak ettim. bende yaptirdim ama gecmedi lekeler hala yüzümde. Nasil yok olucak bu lekeler bilmiyorum.

lütfen arkadaşlar ilgilenirmisinz sorularımla

canım ben 1.5 aydır kullanıyorum aynı etkiler bendede oldu, bir kaç gün ara ver cildini nemlendir ve dinlendir belirtiler kaybolunca gene az az başlarsın.tüm yüzüne leblebi kadarı yetiyor öyle diyeyim ben sana en iyisi.
inan bence gayet etkili bi ilaç. benim kırmızı kırmızı sivilce lekelerim vardı fondotensiz evden dışarı çıkamıyordum artık o kırmızılıklar bayağı söndü. cilt rengim düzeldi. birde bunu kullanırken güneş kremi kullanmanı öneririm yoksa daha fazla leke yapabilirmiş.
ben dermatolog arkadaşımın tavsiyesiyle şöyle kullanıyorum.
sabah: hamilton 30 faktörlü krem (renkli nemlendirici gibi zaten çok çok hafif renk veriyor, üzerine fondoten pudra sürmüyorum. Ama allık far vs. kullanıyorum
eve geldiğimde akşam: yüzümü yıkıyorum herhangi bi temizleyiciyle, sonra bepanthen sürüyorum.
gecede: çok çok az tretin sürüyorum.
Bende bayağı etkisini gösterdi memnunum şimdilik

Son düzenleme:
Arkadaşlar
ben de Roaccutan tedavisi gördüm
Aralık ayında tedavim bitti. 2 ay bir şey kullanmadım. Doktor çukurlar ve leke için trttin verdi. Yeni kullanmaya başladım
benim sorum, bu ilaca Roaccutane tarzı ilaç kullandıktan ne kadar sonra başlanıyor bilginiz var mı?ben geç mi kaldım acaba
Bir de tretin çukurlara da iyi geliyor mu bilginiz var mı?Teşekkür ederim

roaccutane tedavisinden 6 ay sonra kullanılıyor diye biliyorum.

tretin çukurlara iyi geliyor mu bunu ben de merak ediyorum.

gerçekten faydasını gören var mı 2 3 ay gibi bi süre kullanıp da??sivilceleri çoğaltmaz değilmi..

çook teşekkür ederim ilgilendiğini için.çok saolun.şuan yan etkilerden kurtuldum iki günde bir kullanıyrum.bepanteni de kullanıyorum memnunum bnde :)

Merhaba arkadaslar,burdaki konulari okudum ve araniza yeni katildim.sizde oldugu gibi bende de cilt sorunlari var((...En büyük sorunum sivilcelerimdi ama okadar yogunduki artik aynaya bakmak istemiyordum.Bir gün kadin dogum doktoruma gitttim ve sordum,cünkü duymustum sivilce sorunlarinda dogumkontrol haplari iyi geliyormus.Önce hormon testi yaptirdim ve ona göre doktorum bana uygun hap verdi.bir oldu kullaniyorum ve sonuc cok farkli isime yaradi:)
tabiki sivilceler yine var ama adet dönemi gelince bir ikitane cikiyor sinyal verir gibi ama eskisi kadar degil.birde benim cildim cok hassas hic bir ürün kolay kolay fayda etmiyor.sizler gibi bende inanin ne varsa denedim ama daha da kötülesti yüzüm.simdi artik herseyden vazgectim.birtek haplarimi iciyorum ve birde bir hafta önce bir yüz kremi aldim denemek icin suanda iyi bir sonuc aldim.yüzü yumusacik yapiyor sürdügünüzde farki anliyorsunuz hemen.teni taze gösteriyor.seftali kokusu cok güzel.ben yurtdisinda oldugum icin buradaki ürünleri biliyorum tabi.eger sizin alma imkaniniz varsa kremin adi aok.burada 5euro falan.birde bildigim solariumda sivilceleri kurutuyor bir zaman sonra.onuda denedim ama iste bir süre sonra zarali.insallah bir faydasi olur sizlere

kimse devam yazısı yazmamış, tretinle ilgilenenler olur diye ben yazayım.
tam 2. ayımı doldurdum. cildim artık kızarık değil.Hala soyulmalar var ama ilk ay kadar rahatsız edici değil. Banyoda hafifçe kese bile yapabiliyorum acımıyor artık Deri değiştiriyorum ve bu beni mutlu ediyor. tek tük sivilce çıkıyor evet ama sadece malum günlerde. lekeleriminde %50 si söndü, pudra fondoten kullanmıyorum. sadece hamilton 30 faktörlü güneş kremi. ama yaz için la roche posay 50 faktörlü alacağım. dermatolog arkadaşım mayıs başı gibi kullanmayı bırak ekim gibide 1 er gün arayla gene başla dedi. dediklerine uyacağım yani 2 ay daha kullanacağım sonra ekim kasıma kadar bırakacağım. gözenekleri ve ince çizgileride uzun vadede düzeltiyormuş bakalım. bikaç belirgin gözeneğim var kaybolmalarını çok istiyorum.

arkadaşlar bende tretin krem kullanıyorum fakat artı olarakta aknefug diye bir ilaç kullanıyorum. kullanmaya korkanlara biraz destek oluyim dedim. bende ilk doktorum bu ilacı yazdığında internette araştırmış ve bu yorumları okumuştum. gerçekten ilk 2 hafta yüzüm feci halde soyuldu kızardı etrafımdakiler bırak istersen dahda kötü olmasın dedi. şuan bir buçuk ay oldu ve yüzümde yok denilcek kadar az sivilce var. izleri şuan haliyle var tabiki ama onlarda geçicek inş. en azından bi pudar sürdüğümde artık yüzüm pürüzsüz gözükebiliyo

tretin kremi 3 gündür kullanmaya başladım yüzüm sanki haşlanmış gibi kırmızı, pul pul dökülüyor, yanıyor, acıyor, gerilmeler var çene altıda daha çok acı hissediyorum sanki yüzüm morarıyor gibi geliyor nasıl dayanılır herkesin yorumlarına baktım dayanın diyenler çok ama kızlar dayanılacak gibi değil, ne yapmalıyım.

sık dişini. en fazla 1 haftada daha öyle gezersin sonra kızarıklıklar gidiyo ama soyulmaya devam..

herkeze merhabalar.yorumlarınızı önerilerinizi tek tek okudum bilgileriniz için teşekkür ediyorum.benimde 17 yaşımdan beri sivilce problemim var.şuanda 22 yaşımdayım ve herkez gibi sivilce izlerinden çok şikayetçiyim.doktor 4 tane ilaç yazdı.cildim çok yağlı olduğu için effaclar temizleme jeli,effaclar k nemlendirici,tretin ve aknilox.1 hafta oldu kullanmaya başlayalı ve ben yorumları okuduktan sonra farkettim çok sürmüşüm tretini.suratım yandı soyuldu herkezde olduğu gibi.2 gün ara verip yarın sürcem tretini.ilerleme kaydettimmi diye sorarsanız öle aman aman ilerleme yok ama gözle görülür şekilde kırmızılıklar biraz küçüldü ve küçük olan izlerin birçoğu gitti.öncelikle şunu sormak istiyorum 3yıldır sivilce izlerim var acaba tretin tedavisi bunları geçirirmi?2. sorum şu tretini kullanmaya başladığımdan beri lekeler oluştu onlar geçermi?3. sorumsa tretini sürdükten sonramı nemlendiriciyi sürcem yoksa tretinden öncemi?

tiretini ben de kullandım ve hala kullanıyorm ama bana c.tesi pazar qünleri sür demişti doktor.. çünkü malum ertesi gün çok kızarma oluyo insan dışarı çıkamıyobi ara yüzüm soyuldu gecti falan ama snra braktm tekrar svlce oldu smdı tekrar kullanyrm ve yzm fena..

ve son olarak bu ilacı kullananlar kesnlkle gnes kremi sürmeden dısarı cıkmayn günes cildinzde leke yapmasın..

kullanmaya ara ver.gunduzlerı mutlaka gunes kremı sür.leke kalmaması için.tretıne de tekrar baslarsan yogun surme ince bır tabaka sur.eger sıvılcen varsa sadece sıvılcelerının uzerıne surmeye devam et.hem sıvılcenı sondurur hem de kabul attırarak iz kalmasına engel olur

ben 4 sene kullandm tretın.benm kurtarıcı ılacımdı.su an lazer yaptırdıgım ıcın kullanmıyorum.kesınlıkle gunduz tretın kullanılmaz.tretın kullandıgın sure ıcınde mutlaka koruma faktorlu gunes kremı surmelısın.cılt tıpıne uygun sıvılce yapmayan yuksek faktorlu bır krem mutlaka kullan.yoksa tretın lekelenme yapabılır.ve tretını gece sür

kızlar benmde bugün 3. günüm olcak. şuan için pek bişi yok bende ama sanki yüzümde hafif hassaslık olmaya başladı gibi gibi..
bende karar verdim günlük gibi bikaç günde bi aklıma geldikçe gelişmeleri yazıcam size hem yeni başlıcak olan arkadaslara da yardımcı olur diye düşünüyorum
benm doktorum avene clean ac creme lavante yıkama jeli , clean ac nemlendirici ve tretin verdi. bide bi ilaç verdi sivilcen çıkarsa sür die ama adını hatrlamıorum.
daylong 50+ güneş koruyucuda siparişini verdim yarın gelcek heralde... bakalım nasıl olcakk gelişmeleri sabırsızlıkla beklemekteyimmm

buarada o sivilce içn verdiği clindoxyl miş ama ona pek ısınamadm nieyse kullanmıorm pek . adını pek duymadıgımdan olabilir meşhul olmaynca ilgide toplıyamıo tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…