meraba lütfen bana yardım edin.bana doktorum tretini gece kullanmam kibrit çöpü ucu kadar az kullanmamı söylemişti.1 saat sonrada tretini yıkamadan üzerine anegun gece kremini sür demişti.bunula beraber bi kaç ilaç daha verdi ama ben tretini kibrit çöpü kadar az kullanıcağımı atlamışım alnıma fındık kadar burnuma fındık kadar çeneme fındık kadar çok sürdüm.iki günde mahvoldum.yandım kaşıntım oldu.kimyasal yanık oldu resmen.kızarıklıktan sokağa çıkamıyorum.kaşıntıdan ölücem.aynaya bakamıyorum.yüzüm şişti.ödem yaptı.bugün 3.gün bu belirtileri yaşadığım.biraz azaldı ama hala çok kötüyüm.sizce ne kadar sürer bu durum ? bepanten sürüyorum sürekli yoksa kaşıntıdan yaşayamam.faydası oldu.daha iyiyim.bi de tamamen geçince sizce kullanmaya devam edeyim mi?çünkü okula gidiyorum .yine aynı belirtileri verir mi.yoksa yüzüm alışmışmıdır ? çünkü yine böyle olursa okula gidemem ve laboratuar derslerim var onları da ekemem yoks akalırım.bi soru daha kibrit çöpü kadar kullan dedi ya.toplamda mı.yoksa alnımda kibit çöpü kadar.çenemde ve burnumda da mı? lütfen yardım edin.noluuuur