Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için Tretin krem

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Merhaba ben Bahar,
28 yaşındayım, 2 yıldır cilt lekelerimle boğuştum sonunda işe yarayan ilaç buldum.Arkadaşlar öncelikle muhakkak cildiye uzmanına görünmeniz şart.Ben doktora gittim Ağustosun sonunda bayramdan 10 gün önce.Şuan ilacı kullanalı 1 ay oluyor ve ve bu kadar kısa sürede lekelerimde gözle görülür azalma oldu,yanaklarımda burnumda ve dudak üstünde lekerim vardı.Şuan sadece burnumdaki leke hafif belli. İnşaallah oda kaybolacak.Doktor 4adet krem yazdı bunlar karışım olacak, eczane bilir zaten dedi.Her gün akşam yatmadan önce ince bir tabaka halinde iyice yedirerek süreceksin dedi.4 kremin içeriğini okudum araştırdım,cilt yenileyici,leke giderici özelliğe sahip.Çevremdeki insanlar yüzüne ne oldu,bir parlaklık bir canlılık var çok güzel görünüyor ne kullanıyorsun diyorlar,o kadar mutluyum ki.Lekelerle başı dertte olanlarla yardımcı olmak için üye oldum,Çünkü önceden her gün internetten araştırıyordm lekeyi nasıl yok ederim diye az uğraşmadım :) hoşçakalın

sevgili arkadasım benmde burnumun üstünde lekelerim vr bunlardan bnde kurtulmak istiyorum, o 4 tane kremin adını bana yazarmısın rica etsem karma bir cildim vr senn cilt tipin nasıl ?

sevgili arkadasım benmde burnumun üstünde lekelerim vr bunlardan bnde kurtulmak istiyorum, o 4 tane kremin adını bana yazarmısın rica etsem karma bir cildim vr senn cilt tipin nasıl ?

benim cildim kuru,ama doktora gitmelisin ben cildiyeciye gittim muayene oldum ona göre verdi ilacı
krem bir karışımdan oluşuyo,reçeteni verince eczacı yapar dedi.her akşam yatmadan önce ince bi tabaka halinde kelerine sür dedi,ilk kullanımda çok sürmüştüm kızardı yanma oluştu ,ertesi gün aradıım çok sürdüğümü söyledi gercekten öyleydi,cok az sürüp yedirdim ,doktor % 90 gecer dedi,sadece burnumdaki hafif belli oda öNEmli değil lekelerimin geçtiğine cok seviniyorum.lekesi olan her tanıdıığım kişi ilacımı soruyor.kuafdörüm bile soruyor,:) inanılmaz geçti yani :KK66:
kremler şunlar:

TRETİN 30 GR
HİPOKORT 30 GR
HİDROKİNON 5 GR
KOLT KREM 35 GR

Selamlar doktor bana da bugün tretin verdi günaşırı kullanmam gerekiyormuş bioderma dan da bi nemlendirici artı tetradox diye de bir antibiyotik aldım fakat kullanmak konusunda çok çekimserim..daha kötü bir sonuçla da karşılaşmak istemiyorum...tretin kullanırken aşırı soyulma olcağından bahsediliyor. Örneğin gece tretin sürüp yatıp sabah temizlediğimizde ve yüksek korumalı güneş kremi kullandıımızda makyaj yapabiliyor muyuz üstüne merak ediyorum?

eritretin i kullanmaya başlayalı yarın tam 1 hafta olacak ama etkisi 2 gündür fark ediyorum cildim soyulmaya başladı ve yüzüm kıp kırmızı gıcık oldum ama sivilcelerimden ve lekelerimden kurtulmamın tek yolu umarım faydası olur.. :87:

Kimseye tavsiye etmiyorum ... çünkü cildi aşrı kurutup soyuyo cildi hassaslaştırıyoo ve hassas ciltte daha çook akne oluyoo ... Ben kimseye önermem ... Doğal yolla lekelerden kurtulun... Ben 7 senedir akne leke sorunuyla uğraşan biri olrak tavsiye etmiyorum.. :KK36:

ben 2 gündür kullanıyorum...bende yıllardır geçmeyen deri altı akneleri vardı...bi çok doktora gittim herkes bişi söyledi en son 2 gün önce gittiğim doktor bunların deri altı siyeh noktaları olduğunu iltihaplanmadığı için sivilceleşip yüzeye çıkmadığını söyledi...yanlızca bu kremi kullanırken yüzümün soyulabileceğini kuruyacağını da söyledi yani bunlar normal...bunun için bepanten krem verdi...sabah soyulan yüze sürersin dedi...bide cildinin kurumasına bağlı olarak hergün veya 2-3 günde bir kullanabilirsin dedi..birde önce sivilcelerin artacağınıda söyledi...yani bu şikayetlerinia normal...yanlız güneşte leke yapabileceği için gece kullanılması gerektiği sabahta yağsız yüksek faktörlü güneş kremi kullanmamı söyledi..ben babe oil free yüz kremi verdi birde temizlemek için imex...şunu unutma dedi 2-3 ay bu sıkıntılar olacak sonra cildin temizlenecek dedi...yani arkadaşlar sabır...malesef hiç birşey kolay olmuyor...

arkadaşlar cildin kuruyup soyulması kaçınılmaz zaten ilacın özelliği bu mutlaka güneş kremi kullanın bol bol su için,yağlı kremler sürmeyin.Ayrıca cildinize bu ilacı kullanırken peeling filan yapmayın ya da temizleme jeli ile yıkamayın cyüzünüz alev topuna döner ve iğrenç olur tecrübe ile sabittir. :KK50:

merhabalar ben yeni katıldım aranıza,
bu kremle ilgili doktordan ve eczacıdan öğrendiklerim şunlar: bu krem aslında kısa sürede sivilceler için ama uzun sürede lekeleri de geçiriyormuş. ben kullanalı 2 hafta oldu sivilceler geçti ama lekeler için çok daha uzun süre beklemem gerekmiş. doktor lekeyi tam olarak geçirmesinin çok fazla mümkün olmadığını sivilce lekesinin çok zor geçtiğini ama ilacın iyi bir ilaç olduğunu lekeyi azaltacağını söyledi. ilacı kullanırken cilde alıştırmak gerekiyor. yani ilk önce 1 gün sürüp 1 gün sürmemek, duruma göre çok kızarırsa bir kaç gün ara vermek gerekiyor. daha sonra cilt alışıyor ve her gün sürebilirsiniz. yaz kış fark etmez güneş koruyucu ve nemlendirici şart. cildi soyduğu doğru ama bu tür kremlerin mantığı o zaten. cildi soymadan lekeyi geçiren bir krem duymadım ben. eğer bende bir iyileşme olursa burda paylaşıcam :)

Selamlar doktor bana da bugün tretin verdi günaşırı kullanmam gerekiyormuş bioderma dan da bi nemlendirici artı tetradox diye de bir antibiyotik aldım fakat kullanmak konusunda çok çekimserim..daha kötü bir sonuçla da karşılaşmak istemiyorum...tretin kullanırken aşırı soyulma olcağından bahsediliyor. Örneğin gece tretin sürüp yatıp sabah temizlediğimizde ve yüksek korumalı güneş kremi kullandıımızda makyaj yapabiliyor muyuz üstüne merak ediyorum?

kullandığın makyajın içinde neler olduğuna bağlı biraz. örneğin benim kullandığım fondotenin içinde alkol varmış o yuzden kullanamıyorsun ama örneğin kapatıcı kullanabilirsin.

Kızlar selam, bu kremi ve doktorumun verdiği antibiyotiği 3 gündür kullanıyorum, inanılmaz değişim var yüzümde:)) Umarım geçici değildir, ve daha da güzel olur. Ben şimdilik çok memnunum...Bu kadar çabuk etki edeceğini de beklemiyordum açıkcası...

tretin expigment hipokorttt ... geldiğim son nokta bu üçlü oldu. en başından başlarsam yıllarca deişik markaların leke kremlerini kullandıktan sonra lazerle leke tedavisi yaptırmaya karar verdim .. doktor cilt yenileme denen bir teknikten bahsetti onu yaptırdım.. tüz cildini kontrollü bir çekilde yakıyor :KK52: acısı tarif edilemez... bilseydim asla yaptırmazdım.. doktorum doçent iyi bir doktor ???.. sonrasında yüzümdeki lekelerin %60 ı gitti diyebilirim şu anda 1.5ay oldu ama cildimdeki yanma batma hissi geçmedi peeling vs yapamıyorum zaten ancak bölgesel lekelerin bazıları daha belirgin oldu.....

bende dermatolog bi arkadaşımın önerisiyle başladım. neredeyse 1 ay olacak. cildim soyuldu falan filan. kızardı da üstelik hergün ve tüm yüzüne kullan dedi. la roche un güneş kremini aldım.sivilceler hala çıkıyor lekelerde %50 gitti gibi. en az 6 ay kullanmalısın haziran başı gibi bırak,eylül başı gibi başla ömrün boyunca kullan a türevli bi krem uzun zamanda sarkmalara kırışıklıklara da iyi gelir dedi. bilmiyorum onun yalancısıyım ama arabasında gördüm oda bu kremi kullanıyor. nemlendirici olarakta bepanthene verdi. yani ömrün boyunca şu üçlüyü kullan dedi. iyi bi güneş kremi, tretin, nemlendirici olarakta bepanthene. ama yazın güneş artınca ara ver sonbaharda gene başla dedi. bu sene bunu deneyim diyorum bakalım dediği gibi ahım şahım bi krem mi??

mrb ben tretin değilde şuanda benzamycan ve nadixa kullanıyorum eskiye göre çok daha iyi yüzüm yani yara şeklinde sivilcelerim azaldı özellikle boyun bölgemde ama benimde kırmızı izlerim var yanağımda ufak ufak sivilceler bu kremleri 8 hafta kullanmam gerek daha sonra ara verip tretin kullansam lekelerime faydası olabilirmi acaba siz kullandınızmı?

kızlar siz 1 ay 8 hafta filan kullanımın sonunda soyuldu diyorsunuz ama benimki 5 gün içinde soyuldu hatta baya fena soyuldu tretin ve aknilox kullandım. aknilox kullandığım için sivilce artışıda olmadı. tretini tavsiye ederim sarı sarı sivilce lekelerim vardı geçti fakat bir bölüme birazcık fazla sürmüşüm orayı biraz yaktı. fakat banyodayken sakın ha şampuan değmesin yüzünüze yoksa feci yakıyor. tretini tavsiye ederim akniloxta tamamen suratı kurutuyor. fakat ben 5 gün dışarı hiç çıkmadım ve nemlendiricide kullanmadım. şimdi tamamen soyulduğu için acnegun bakım setini kullanmaya başladım ondan aldığım sonucu sizinle paylaşıcam:)

X