Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için Tretin krem

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Arkadaşlar ben tretini yeni kullanmaya başladım. Dudak kenarlarımda öeneme doğru iki taraflı siyah lekeler oluştu :KK43: çok mutsuzum bunun için bir çözümünüz varmı yada geçermi. 2 haftadır kullanıyorum ve her gün sürmedim 2 günde bir sürdüm. Güneş kremimide asla ihmal etmedim. Ben lekelerden kurtulayım derken bende leke yaptı sanırım :KK43: başka birisindede bu durumla karşılaşan oldumu acanaç

yaaa arkadaşlar benimki gibi kararmayla karşılaşan oldumu,nekadar sürede geçer. hemde hep 50 faktörlü krem kullandım.leke olmasın die önlem aldım hep.lütfennn yardımcı olun çok çok korktum

bendede aynı sorun oldu sizinki düzeldimi acaba ?

kızlar bende yaklasık 2 aydır tredın degıl ama erıtredın kullanıyorum aynı etkıyı gosterıyormus.benım izlerimde biraz duzeme oldu zaten 2 ay kısa bır sure 6 7 ay kullanmak lazımmıs kesın sonuc almak ıcın.gecelerı kullanıyorum erıterdını suruyorum saat sonra expigment kullanıyorum tredın cıldı yenılıyor expigment cılt rengını acıyor.sımdılık ıyı ama acayıp yuzumu kurutuyor sabahları dudak kenarlarımda cok ugrasıyorum beyaz beyaz pul pul dokuluyor

bende sivilceler ,izler ve geniş gözenekler için dr a gittim.Eritretin ve Clindoxyl verdi.İlacları yazarken de 1hafta gece 1saat sür yıka yat,2.hafta 2 saat bekle yat,sonra geceleri yatarken sür beklet dedi...
Ama sorun şu ki,bunu hangi ilaç için söylediğini bilmiyorum..o zaman bir ilaç yazdı sanmıştım cünkü,Eczacı da hiç bişey söylemedi.. Şimdi yanlışbişey yapmaktan korkuyorum.2sini birden nasıl kullanacağımı bilmiyorum.. fisfisfis
Bilgisi olanlardan yardım bekliyorum :gitme:

kızlar bende bugün aldım tretin krem

4 eczaneye sordum yoktu 5. de buldum sonunda 15tl fiyatı

bakalım kullanmaya başlıcam bu geceden sonuçları paylaşıcam :1rolleyes:

ya tretin bende de var ama cesaret edip bir türlü kullanamadım.çünkü daha çok leke yapmasından korkuyorum...zaten aknetrent sonrası iyice hassaslaştı cildim.güneş koruyucu kullanmama rağmen lekelerim oluştu.

kızlar bende dün kullanmaya başladım, umarım lekelerim geçer
çocukluktan kalma su çiçeği izleri ve ergenlikten kalma sivilce izlerim var
2 sene önce roaccutan kullandım, geçen günde izlerim için gittim tretin verdi
azıcık sür yüzüne dedi
bende çok çok az sürüyorum umarım işe yarar
gerçi ben biraz şanssızımdır kesin işe yaramaz ama bakalım....
bu arada kollarımda da var su çiçeği izleri, güneş yüzünden bişeyler çıkıyo kollarımda
bende bızıklamadan durmuyorum izleri kalıyo :KK43:
acaba onlara da sürsem geçer mi
bir de bu mevsimde de güneş kremi sürmem gerekirmi
gündüz evden pek çıkmıyorum ama .....

tretini ilk 4 gün üst üste kullandım kaşıntı kızarıklık ve acayip bi soyulma oldu hatta sağ yanağımdaki kızarıklığı görünce daha çok leke yaptı sandım resmen ödüm koptu.
ama bi hafta ara verdim geçti bütün kızarıklıklar kaşıntılar ve soyulmalar.
artık hafta 2 yada 3 kere sürüyorum oda arada 1 gün mutlaka bırakarak.

kaşıntı kızarıklık alıştıktan sonra olmucakmış arkadaşım öle demişti ama çok soyuluyo cildim o şekilde sokağa çıkmam mümkün değil ama kremin amacıda soymak bilmiyorum ne yapsam cildim alıştıktan sonra yine o kadar şiddetli soyar mı bu seyrek kullanımıma rağmen bekleyip görücem artık :/

benimde 5 gün oldu, bütün yorumları okuyunca içim rahatladı açıkçası
hiç ara vermeden sürüyorum
soyuluyor ve de çalışıyorum ama ne yapayım
güzel bir cilt için değer zemuszemus

tretini denedim kızlar bende faydası olmadı bikaç derin leke bıraktı hatta ilk kullanmaya başladığımda yüzüm soyuldu dudaklarım kurudu yara oldu. günlerce canım acıdı 15-20 gün ara vermeden kullandım acılara dayanamayıp bıraktım. artık düşmüyorum üstüne arada çoğalıyor lekeler arada azalıyor ama dert etmemeye çalışıyorum. umarım başkalarına faydası olur ama maalesef bana yarmadı:KK43:

arkadaşlar mrb benim gün geçtikçe çoğalan gözenek leke ve minik çukur problemim var sivilcelerin yuzunden raoccutane kullandım sonrasında lekeler için 2 ay tretin kullandım fakat lekeler geçmedi üstüne suratım cukur cukur oldu tretini bırakalı baya oldu cukurcuklar için 2dr ye gittim biri tretin kullan dedi oburu differin kullan dedi kararsız kaldın tretini kullandıgımda cok fazla sürmüstüm belki oyuzden cukurlar olustu bilemiyorum ama suan fikrinize ihtiyacım var tretin yada differin kullanıp gözeneklerdn cukurlardan kurtulan varmı aranızda

tretiin 1 aydır kullanıyorum çukur falan olmadı.ama differin daha etkili olur gibi me geliyor..

ben bu tretini kullanmıştım çillerim için bi haftada bembeyaz olmuştu cildim ama çok tahriş etmişti cildim hassas olduğu için. şimdi de eritretin çıkmış aynı demişti doktor tretinle. hem bunu kurum da ödüyor yazdırabiliyorsunuz yani. onu deniyorum şimdi ama sanki farklı gibi bu kaç gündür sürüyorum hiç tahriş etmedi. acaba tretin gibi etkili değil mi ama bunun daha etkili olduğunu söylemişti doktor. Eritretin kullanan var mı başka??????

Ben eritretinde, tretinde kullandım. Tam olarak aynı değiller tretitinde tretinoin, eritreinde tretinoin+eritromisin var. Eritretinin cilt yenilemenin yanı sıra siviilcede kurutuyor. Cildinde sivilce yok sivilce izi varsa tretin daha iyi ama aktif sivilcelerinde varsa eritretin daha uygun...

teşekkürler cevap için berincik. ama bende eritretin hiçbir işe yaramadı sadece kabuk oluyor dökülüyor o kadar. tretin daha farklıydı gerçekten.

bende kullandım tretin i.. yalnız benim cildim öyle gerildi ki yüzümdeki herhangi bir kası oynatmaya kalksam canım acıyordu.. tretini gece yatmadan önce yüzümü kozmetik bi jelle yıkadıktan sonra kullanıyorum..acaba bunun etkisi olabilir mi?

Merhaba ben Bahar,
28 yaşındayım, 2 yıldır cilt lekelerimle boğuştum sonunda işe yarayan ilaç buldum.Arkadaşlar öncelikle muhakkak cildiye uzmanına görünmeniz şart.Ben doktora gittim Ağustosun sonunda bayramdan 10 gün önce.Şuan ilacı kullanalı 1 ay oluyor ve ve bu kadar kısa sürede lekelerimde gözle görülür azalma oldu,yanaklarımda burnumda ve dudak üstünde lekerim vardı.Şuan sadece burnumdaki leke hafif belli. İnşaallah oda kaybolacak.Doktor 4adet krem yazdı bunlar karışım olacak, eczane bilir zaten dedi.Her gün akşam yatmadan önce ince bir tabaka halinde iyice yedirerek süreceksin dedi.4 kremin içeriğini okudum araştırdım,cilt yenileyici,leke giderici özelliğe sahip.Çevremdeki insanlar yüzüne ne oldu,bir parlaklık bir canlılık var çok güzel görünüyor ne kullanıyorsun diyorlar,o kadar mutluyum ki.Lekelerle başı dertte olanlarla yardımcı olmak için üye oldum,Çünkü önceden her gün internetten araştırıyordm lekeyi nasıl yok ederim diye az uğraşmadım :) hoşçakalın

X