Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için Tretin krem

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Pekı kızlar benım sadece Çenemde var sıvılce kırmızı sadece oraya sÜrsem olurmu akŞamları ...yoksa tÜm yÜzemı uygulamma lazım .

arkadaşlar ozonlo zeytinyağını tavsiye ederim düzenli faydalı olucanı düşünüyorum ben kullanıyorum lekeler açıldı bir hafta kadar oldu en azından cildi tahriş etmiyor bol e vitamini var

doktor bana trietin verdi gözenekler için soyucu bi krem mi bu çünkü bana hiç bi etki etmedi sanki nemlendirici sürmüşüm gibi oldu soyulma kuruma falan yok anlamadım gitti...

slm ya bu tretin dediğiniz krem güneş lekelerine (cillere) iyi geliyo mu? geçiriyor mu? ve bu kremi nerden alabilirim ve ne kadar fiyatii .... Kesin sonuç veriyomu deneyen beni bilgilendirir seniz sevinirim şimdiden teşekkürler kaydirigubbakcemile3

canm gunes lekelerıne veya çillerine muhakkat renk acıcı bı ılac kullanman lazım expigment gıbı.. acnelyse kullandım tca kullandm mınıcık bı gunes lekemı gecırmedı ınankı.. tretını falan ben sıvılce ve lekelerı ıcın kullandm genel kullanımda bu yonde zaten...

Geçen sene oluşan güneş lekem için tretin ve tritone kremleri bütün kış boyunca hiç aksatmadan kullandım.Ama hiçbir sonuç alamadım.
Hala lekem duruyor.

yaz aylarında kullanmak güvenli olmaz diyor doktorlar.
siz ne düşünüyorsunuz.

Bİ SORUM OLCAK emzirme döneminde sakıncalı mı bu ilaç bilginiz var mı arkadaşlar bende kullanmak istiyorum ama bebeğim var 9 aylık

Kremi avuç içi kadar bölgeye pirinç tanesi kadar sür.ama daha önce sıcak suya atcağın bir havlu ile cildne kompres yap.kremi akşamları sür.gündüz mutlaka koruma faktörü yüksek bir krem kullan.örng:sebamed 50 faktör.

arkadaşlar okudum fakat hala anlayamadım tretin i akşam sürüp sabah mı yıkıyoruz yoksa 1saat sonra mı??Be burnumun yanlarında yağlanma gb bişi var pütürlük onlar için yazdı doktor başka ne için kullanılıyor güneş lekeleri için yani çiller için de yüzüme sürsem birşey olur mu??şimdiden tşk

lütfen doktor kontrolunde kullanın bu tarz dermatolojik ilaçlarııyoksa geri dönüşü olmayan hasarlar meydana gelir cildinizde tretin ve eritretin çok ciddi kremlerr doktora gidinnn o aşama aşama ilerliyorr. herşeyden önce sabır gerektiren bi süreçç güneş koruyucunuzu mutlaka sürün yaz kış eksik etmeyin

lütfen doktor kontrolunde kullanın bu tarz dermatolojik ilaçlarııyoksa geri dönüşü olmayan hasarlar meydana gelir cildinizde tretin ve eritretin çok ciddi kremlerr doktora gidinnn o aşama aşama ilerliyorr. herşeyden önce sabır gerektiren bi süreçç güneş koruyucunuzu mutlaka sürün yaz kış eksik etmeyin

haklısın arkadaşım sana katılıyorum bende yüzümü mahfettim onu dene bunu dene

banada dr.akne lekeleri için verdi ama kasımda sürücem çünkü güneşe çıkınca leke yapıyor.zaten güneş kremiyle bütünleştim.yeni lekelerle uğraşamam.eritretin daha güçlü antibiyotik var dedi onu da kullanmıştım güneş lekelerini açtı.ama güneş kremsiz dışarı çıkınca yeni lekeler oluştu,bıktım valla.tca ürünleri kullanıcam ogeçmezse artık...bilmiyorumkismileeyvahedigeldismile

ben bu kremi 2 buçuk aydır kullanıyorum ve hiçbir faydası olmadı ama sabırla devam edeceğim 6 ay kullanmadan bırakmamayı düşünorum şuan toplam 2 tüp bitirdim kısa süre soyulma oluo şuan bende hiç soyulma yok daha sonra içten içe soymaya başlıomuş ama bu da ne demek oluo yahu ben bişe anladım ama sabırla devam ediorum her akşam sür babam sür zemuszemus

Arkadaşlar benimde 7-8 senedir leke sorunum vardı. Neyapsam geçmiyodu.En sonunda bir tanıdığım bana bir eczacı önerdi kahramanmaraş da onu aradımbana ilaç yapıp gönderdi fiyatıda çok uygun.1 aydır kullanıyorum inanılmazfaydasını gördüm.herkez farkediyo cildimdeki değişikliği,gerçekten tavsiye ederim.ama hergün güneş koruyucunuzu damutlakasürün.Hakan çoşkun tafsiye edrim.Ben ank.oturuyorum benim tafsiye ettiğimi söyleyebilirsiniz

ya bn 7 ay boyunca doktor kontrolunde aknetrent tedavisi gördümmm gerçekten mucizevi bir ilaçç suratım pürüzsüüzz fakat sivilce izlerm var.elimi suratıma sürüormm hiç pıtır pıtır değil sivilce yok sdece izi.. napabilirm ?senağlama

X