Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için Tretin krem

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
kızlar bende alıp kullanmayı düşünüyorum ama çok korkuyorum :KK43: benımde kırmızı sivilce izlerım var yanaklarımdaa..ya daha kötü olursa kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurum

Arkadaşlar,tretini ben de kullandım hala kullanıyorum alnım pütür pütürdü senelerdir kullanmadığım ürün kalmamıştı.dermatolog tretin önerdi kullandım şu anda alnım pürüzsüz ama size tavsiyem lekenin üzerine nokta halinde sürün yedirmeyin bırakın kendi cildiniz emsin kremi sadece leke olan yere ve ince bi tabaka halinde unutmayın.Ve arkadaşımızın da söylediği gibi gece kullanıosunuz.çene bölgesi ve yanak bölgesine çok fazla kullanmamaya çalışın kullanacaksanız da 2 güne 1 kullanın çünkü çok hassaslaşıyor çene ve alın bölgesi.eğer çok fazla soyulup kızarırsa locoid lipo krem diye bi krem war onu kullanın rahatlatır.tretinin asıl özelliği siyah noktalara iyi gelmesi ben çok memnunum ama siyah noktalar için sabır gerekiyor biraz geçmiyor deyip bırakmayın gerçekten işe yarıyor.çok kalın tabaka sürmeyin çünkü gözenekleri açıyor ne yazık ki...bi de iltahaplı sivilceler için stafine,iltahabı kurumuş kabarık sivilceler için nadixa iyi geliyor.Herkese pürüzsüz bi cilt diliyorum:)

Cnm kullandığın kremin alkolsüz olmasına dikkat et alkol içeriyorsa yakabilir.Tretinden sonraki kızarıklık için kortizon içeren locoid lipo krem iyi geliyor.Çok kızardığında kızarıklık geçene kadar locoid lipokrem kullan,kızarıklık geçene kadar da tretine ara ver.Biraz önce de yazdığım gibi ince tabaka ve sadece leke üzerine yaymadan sürmek gerekiyor.

arkadaşlar bende 1 hafta falan kullandım,çok kızardı acımaya başladı,dayanamadım acısına ara verdim.şimdi o kızaran yerlerde siyah siyah lekeler kaldı,geçermi acaba yaa çok korkuyorum,keşke kullanmasaydım hiç :KK43:(

yaaa arkadaşlar benimki gibi kararmayla karşılaşan oldumu,nekadar sürede geçer. hemde hep 50 faktörlü krem kullandım.leke olmasın die önlem aldım hep.lütfennn yardımcı olun çok çok korktum

slm arkadaşlar ,benim de uzun süredir leke sorunum var ,ne duydumsa onu denedim hiç faydasını göremedim ,sivilceden kalan, bir de güneşden oluşan leke var alnımda .bir türlü çıkartamadım.şu siteden okudum tretin krem hakda .ve bu gün aldım .denicem .inş etkisi olur .

ya kızlar tretin kreminin yüzü soyması da yakması da normal güzellik kurban taleb ediyor.delikafadulden.ama sahiden iyidir .ben 2 gündü kullanıyorum az soyulma var ,yüzüm ayna gibi olmuş.

ya bende karar veremedim yılanyağı sbaununu mu kullanayım yoksa tretin mi lekelerimi az da olsa açmak istiyorum rengini
ama maçlarım var şimdi yüzüm soyulsun falan istemiorum çok soyuyormu bu tretin yüzü
bir de fiyatı nekadar

Bu kremi benim kardeşim kullanıyor, evet kuruluk oluyor citte ama o yüzüne mercimek tanesi kadar çok az sürüyor çünkü çok kötü yakıyormuş. :KK43:

ya benim yanaklarım az az soyuldu ama lekeler duruyo durdukları yerdeeeee,,, offmafoldumben

ben de kullandım sivilceler geçti sayılır ama lekeler hala duruyor,ne yapsam bu lekeler için bilemedim bilmiyorumkismile

Tretin gözenekleri yok ediyor mu?
15 tatilde kullanmayı düsünüyorum da
Kızarıklık sorunu da olmaz.

X