- 6 Aralık 2017
- 2
- 0
- 16
- 36
Filiz hanım eczacının telefonunu paylaşabilirmisinizMerhaba arkadaşlar,
Bu kremi üreten sinoptaki eczaneyi sitede ben önermiştim.
Hamileliğimde oluşan gebelik lekelerim inatla geçmemekte direnince mecburen birde bunu deneyeyim diye almıştım. Gerçekten çok faydasını gördüm. Eczacı güneşten korunmanız şart demişti, ilk mesajımdada yazmıştım, lekelerim 10 gün içinde geçtikten sonra ben açıkçası güneşten çok dikkatli korunmadım, biraz rahat davrandım, ardında, lekelerim tekrar çok az belirmeye başladı. Aman allahım kabus gerimi dönüyor diye korktum.
Ancak bu soyucu kremi tekrar tekrar kullanmak istemedim, sonuç olarak cilt nereye kadar soyulabilirki.
Bundan sonrasında özellikle duştan sonra expigment kullanmaya başladım. Haftada üç kere lekelerimin üzerine sürüyorum. Hafif koyulaşan lekelerim tekrar açıldı şu an sadece çok az gölgesi var.
İnanın gebelik lekelerim yüzümde yama gibi duruyordu, şu an belli belirsiz.
Güzelliğine düşkün hanımlar pırıl pırıl cildinin bir yıl içinde lekelenmesini çok dert ediyor, aynen benim gibi. Neyseki dinoptaki eczane lekelerimi büyük oranda geçirdi, şimdilik expigmentle kontrol altındalar, ancak direkt bir kaç saatlik güneş ışığı bile hemen koyultabiliyor.
Anladığım kadarıyla biz bu lekelerle ömür boyu yaşayacağız, ama sürekli kontrol altından tutarsak, hiç olmazsa belirgin olmasını öneleyebiliriz.
İletişim numarası bulabildiniz mi acabaFiliz hanım benim de leke sorunum var iletişim numarası var mı acaba bu eczanenin?
bgun bızde aradık ablamla eczacı beyı ablamın yzunde hamılelık lekelerı var eczacı bey geçecegını soledı yarın ablam hesabına parayatırıp ilacı alacak bende tatıl dönüşü alacagım
Merhabalar eczacının bilgilerini verebilir misiniz lütfeeeennnsevgili filiz hanım , doğum lekelerim için tavsiye ettiğiniz kremi eczaneden sipariş ettim.doğrusunu istersen lekelerim konusunda pek te ümitli değildim.ama yüzümde inanılmaz bir değişiklik oldu.iyi ki bize bilgi vermişsiniz.ben de eczacı bey le görüştüm.artan kremi bepantene krem ile karıştırıp cildi canlı tutan bir krem olarak ta kullanabiliyormuşuz.paylaşmak istedim.haberdar ettiğiniz için TEŞEKKÜRLER
Eczanenin adına yada numarasına ulaşabildiniz mi acabaFiliz hanım eczacının telefonunu paylaşabilirmisiniz
Bende forma bakıyorum ama göremedim özelden de yazdım ama hesabı kullanmıyor sanırımEczanenin adına yada numarasına ulaşabildiniz mi acaba
Tekrar baktım Google'dan Sinop merkez eczanesi Mustafa bey diyor çoğu yorumda netten bakıp ogrenebilirsin bende bakicam sitesine olursa alicamEczanenin adına yada numarasına ulaşabildiniz mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?