Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
benim de sıkıntım cıkan sivilcelerimin leke bırakması. Doktor alerjik bir cildimin olduğunu söyledi isotrexin, benzamycin gibi soyucu kremleri asla kullanma dedi. Nasıl gecicek soyucu birsey kullanmadan bilemiyorum
Niacinamide : sivilce izlerinin neden olduğu sebum üretimini / pigmentasyonunu azaltmaya yardımcı olur, bir anti-inflamatuar olarak işlev görür.
Alpha Arbutin: doğal olarak akne izine ve hiperpigmentasyona yardımcı olmak için cildi aydınlatır .
C vitamini: Cilde ışıltı verir,lekeleri onarır
Güneş kremi her zaman kullanılmalıdır.Cildinize uygun,mineral yağ içermeyen,+50 faktörlü bir güneş kremi kullanın.

Expigment canim kesinlikle

çok teşekkür ederim bunları içeren ürünleri araştıracağım

çok teşekkür ederim

rica ederim,fiyatlar pahalı gelebilir ama bir serumu 6-7 ay kullandığını düşünürsen aslında çok da pahalı değil.Lekeleri ve izleri olduğu gibi bırakırsan hiç geçmez
fiyatı hic onemli degil bu zamana kadar nelere harcadım gecsin diye.. tek korkum daha kötü olması, yakması vs

banada gönderebilirsiniz misiniz resimleri ni

Merhabalar, ben de bir senedir lekelerle uğraşıyorum çözüm bulmaya çalışıyorum bilgi verirseniz duacı olcam İşlem yaptıralı ne kadar süre oldu şuan nasılsınız lekeler tekrarladı mı?ilkem yaptıran biri olarak dermamelanı önerir misiniz

Bir arkadaş kantoron yağının içine Alpha arbutin koymuş ama şimdi arbutin yokmuş nereden bulabiliriz?

Merhaba Filiz hanim rıca etsem,bana ozelden eczane telefonu yazabilirmisiniz,tesekkurler

Bir arkadaşım kullanmıştı bir markanın cilt lekesi için olan kremini . Network ürünü diye önyargılıydı ama mecbur kalınca son çare onuda deneyeyim bari diyerek kullandı. İlk aşamada tüm yüzü kahverengi bir hal aldı, sonrası lekelerin rengi açıldı ve yüzünde dikkat çekmez hale geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…