- 11 Ocak 2019
- 1.083
- 2.338
- 133
Niacinamide : sivilce izlerinin neden olduğu sebum üretimini / pigmentasyonunu azaltmaya yardımcı olur, bir anti-inflamatuar olarak işlev görür.benim de sıkıntım cıkan sivilcelerimin leke bırakması. Doktor alerjik bir cildimin olduğunu söyledi isotrexin, benzamycin gibi soyucu kremleri asla kullanma dedi. Nasıl gecicek soyucu birsey kullanmadan bilemiyorum
Expigment canim kesinliklehihoyyytArkadaşlar nette çok aramama rağmen sanırım krem piyasaya yeni çıktığı için pek kullanıcı yok. aranıda kullanan veya çevresinde kullanlar varsa lütfen gelişmeleri yazsınlar. dcl ürünleri çok pahalı tedavim bitince sinoz almayı düşünüyorum
çok teşekkür ederim bunları içeren ürünleri araştıracağımNiacinamide : sivilce izlerinin neden olduğu sebum üretimini / pigmentasyonunu azaltmaya yardımcı olur, bir anti-inflamatuar olarak işlev görür.
Alpha Arbutin: doğal olarak akne izine ve hiperpigmentasyona yardımcı olmak için cildi aydınlatır .
C vitamini: Cilde ışıltı verir,lekeleri onarır
Güneş kremi her zaman kullanılmalıdır.Cildinize uygun,mineral yağ içermeyen,+50 faktörlü bir güneş kremi kullanın.
çok teşekkür ederimNiacinamide : sivilce izlerinin neden olduğu sebum üretimini / pigmentasyonunu azaltmaya yardımcı olur, bir anti-inflamatuar olarak işlev görür.
Alpha Arbutin: doğal olarak akne izine ve hiperpigmentasyona yardımcı olmak için cildi aydınlatır .
C vitamini: Cilde ışıltı verir,lekeleri onarır
Güneş kremi her zaman kullanılmalıdır.Cildinize uygun,mineral yağ içermeyen,+50 faktörlü bir güneş kremi kullanın.
teşekkürler :)Bu krem.
rica ederim,fiyatlar pahalı gelebilir ama bir serumu 6-7 ay kullandığını düşünürsen aslında çok da pahalı değil.Lekeleri ve izleri olduğu gibi bırakırsan hiç geçmezçok teşekkür ederim bunları içeren ürünleri araştıracağım
fiyatı hic onemli degil bu zamana kadar nelere harcadım gecsin diye.. tek korkum daha kötü olması, yakması vsrica ederim,fiyatlar pahalı gelebilir ama bir serumu 6-7 ay kullandığını düşünürsen aslında çok da pahalı değil.Lekeleri ve izleri olduğu gibi bırakırsan hiç geçmez
Ne kadar fiyati merak ettimrica ederim,fiyatlar pahalı gelebilir ama bir serumu 6-7 ay kullandığını düşünürsen aslında çok da pahalı değil.Lekeleri ve izleri olduğu gibi bırakırsan hiç geçmez
Arkadaşıma Almanya'dan kuzeni bir gündüz bir gece kremi göndermiş 10 gün kullandıktan sonra sonuç inanılmazdı. Oldukça pahalı ancak getirtebilsek ben de kullanırım. Ona hediye geldiği için talep edemiyoruz. İsteyenlere fotoğrafını atabilirim.
Yukarıdaki mesajımda görünüyor resmi kremin.banada gönderebilirsiniz misiniz resimleri ni
Ne kadar fiyati merak ettim
Çok teşekkür ederim canımburadan fiyat konusunda fikir sahibi olabilirsinizCilt Serumları ile Parlaklık 🌟 | Trendyol
Cilt serumları ile lekeleri azaltın! 🌼 Canlı bir görünüm için hemen keşfedin, cildinizi yenileyin!www.trendyol.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?