Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Bana da özelden numarasını verirmisiniz lutfenn

Doğum ve güneş lekelerine karşı kalıcı çözüm isteyen arkadaşlar adresinden bana ulaşabilirsiniz.Oriflame in novage serisi Bright Sublime ile tertemiz bir cilde sahip olabilirsiniz.Konya da ikamet eden arkadaşlar ofise gelip ücretsiz ürün denememizi yaptırarak ürünü deneyebilir.problemlerinden kurtulan şuan bizimle çalışmaya başlayan arkadaşlarımla birebir görüşüp degisimlerine şahit olabilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhaba filiz hanım Sinop eczane bilgilerini bende alabilir miyim benimde yüzümde oluşan güneş lekeleri var ve çok sinir bozucular

Hangi eczane yardımcı olursanız sevinirim

Mrb filiz hanım ilacın adı nedir acaba ?

Sinoz leke kremi den hiç bahseden olmamış mı arkadaşlar hiç deneyen yokmu aranızda 2009da acılmıs baslık lütfen deneyenler yorum yapsın cok merak ediyorum :)

Filiz Hanım selam. iletişime geçmek istiyorum krem için yardımcı olur musunuz?

Selamm ben de iki senedir burnumda ve çevresinde yer edinmiş güneş lekelerinden kurtulmak istiyorum ve KK'da bu Sinop Merkez Eczacısı Mustafa Erdinç'in yaptığı kremi genel olarak kullananların çoğunun olumlu sonuç alıp övgüler yazdığını gördüm. Ancak korkum şu ki, bu ürün 2009 yılında falankullanılıp duyurulmuş, yıl oldu 2017 acaba bu kremi hazırlayan kişi ilk yaptığı formülün orijinalliğini koruyor mu ve dekendini o olarak tanıtan sahtekarlarinternete telefonlarını koyup sahtekremler gönderirseler? En son kullanıpbitirmiş olan var mı diye soracaktım bu nedenle? Gerçekten ürünün ilk övüldüğü zamandaki gibi bir sonuç elde ettiniz mi? Kremi temin ettiğiniz kişinin güvenilir ve gerçek kişi olduğundan ve de kremin orijinal formülünü koruduğundan emin misiniz? Lütfen en son kullanıp bitirmiş olan arkadaşlar varsa sonuçları yazsın tesekkurler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…