Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

ya bende ablam için kremi almak istiyorum ama eczacı bey'in numarası bilgileri vs göremedim bir türlü. Yardımcı olur musunuz

ya bende ablam için kremi almak istiyorum ama eczacı bey'in numarası bilgileri vs göremedim bir türlü. Yardımcı olur musunuz
canım yalnış yönlendirmek istemem arama motoruna sinop merkez eczanesi yaz orda çıkar numarası.aradığında mustafa beyle görüşecem de yalnışsa zaten özür diler kapatırsın.ama bana da bilgi verirmisin hala o ilacı yapıyor mu diye :)

Ben yeni sipariş verdim, kremi hala yapıyor.. 64tl ve 70 tl iki ürün var standart ve sert diye ayırmış

Son düzenleme:
Reactions: mnt

Ben yeni sipariş verdim, kremi hala yapıyor.. 64tl ve 70 tl iki ürün var standart ve sert diye ayırmış
saol canım bende hamilelikten sonra sipariş vereceğim inşallah tek çekincem bazıları lekelerin bir süre geçip geri geldiğini yazmış o nedenle tereddütüm var

merhaba ben kullandım ürünü bilginiz olsun gerçekten etkili bir ürün isterseniz aldığım siteyi paylaşıyım sizinle

Filiz hanım bana yardımcı olur musunuz rica etsem bende leke problemlerimle uğraşıyorum Şu eczacının numarasını verir misiniz Nasıl ulaşabilirim

Lütfen acil bende numarasını rica ediyorum keşke dha önce görebilseydim nasıl alabilirim iletişim bilgilerini bekliyorum

merhaba ben kullandım ürünü bilginiz olsun gerçekten etkili bir ürün isterseniz aldığım siteyi paylaşıyım sizinle
Hangi urun bu acaba konuyu yeni gordum bende zoretanin tedavisi goruyorum bi hafta sonra tedavim bitiyor ve sivilce izleri lekeleri kaldi arastirma icindeyim bu izler icin hem cukurluk var hem kirmizilik hem koyu leke gibi duranlarda var

Kizlar merhaba yaklasik iko hafta once yuzumdeki kahverengi lekeler icin dr a gittim bir karisim hazirladi yatmadan yuzuma suruyorum hemen etki etti yuzum soyuldu hatta simdi kizarmaya basladi dr um iki ay sonra kontrole gel dedi ama iki ay daha kullanirsam bu defa da cildim cok mu oncelir diye korkuyorum dr lariniz ne dedi ne kadar kullanmak gerek bu kremleri

hangi eczane adi ne lutfen yardimci olun yillardi ugrasiyorum...denemedigim ilac kalmadi...

hangi eczane adi ne lutfen yardimci olun yillardi ugrasiyorum...denemedigim ilac kalmadi...
Merhaba bende filiz hanimin yonlendirmesiyle eczaciya ulastim urunu kullandim rekelerim neredeyse yok denilecek sekilde yok oldu Tedavimin son haftasindayim bunada sukur diyorum ...

Son düzenleyen: Moderatör:

Buda son hali
Bu mustafa beye yolladigim resim

Suratima her bakan bu ne hal? Nasil basardin vs sorulari beni cok uzuyordu hergun kese pling yapmama ragmen artik aynaya bakmak dahi istemiyordum ama artik daha rahatim. Krem ayni anda yuze. Bir ferahlik ve parlaklikta vermekte . 70₺ bir meblag odedim ama deger bence sevgiler

Filiz hanım merhaba, benim yüzümde sıvı kistler tespit edildi aynı zamanda akne lekeleri oluştu antibiyotiklerle bu süreci atlattım ancak cildimde kahverengi lekeler kaldı 5-6 ay kadar önce olduğu için geçer umuduyla kullandığınız kremi denemek istiyorum. Eczane bilgisini paylaşabilir misiniz ben görüntüleyemiyorum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…