bizim krem pazartesi yada salı elimizde olurmuş arkadaşlar ablam kullansın sonuçları bıldırırırm sizede[/QUOTE
mrb pelin hanım eczanin ismini ve numarasını verebilir misiniz ?doğumdan sonra yüzümde dudak üstü ve yanaklarımda lekeler oluştu.şu son sıcaklarla lekeler iyice koyulaştı.koruma faktörlü kremlerde hiç işe yaramıyor.pek çok arkadaşımda aynı dertten muzdarip.avon un vichy nin ürünlerini kullandım ama hiç bir sonuç alamadım.klubümüz üyesi bir arkadaşın tavsiyesi ile bir ürün aldım.cildim inanılmaz bir şekilde yenilendi.lekelerim pırıl pırıl oldu.filiz hanım sayesinde bu ürünle tanıştığım için kendisine de bir teşekkür mesajı yazdım.filiz hanımın verdiği telefondan sinop taki eczaneye ulaştım ve ürününden sipariş ettim.iyi ki etmişim.çok mutluyum...
XXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Canım anlıyorum.ancak evet başta herkes böyle ama sonuç önemli bizim için.geri geliyor leke diye duydum.bu önemli işte.ben de bir sürü kullandım kullanıyorum leke için ama tamamen evet faydalı demek için kullanıp bitirmek ve üzerinden zaman geçmesi lazım.sadece kremi beğenmek evet çok iyi demek bana göre yanlış.durun bakalım bitsin aylar geçsin sonra yazsınlar.buna göre sorduklarım beğenmedim dedi.diye ben de yazdım.ben bu nedenle de bunu alıp denemedim.ben çok araştırdım özelden yazdım gelen cevaplar hayır işe yaramıyordu.isteyen denesin ama ricam biri de üzerinden aylar yıllar geçmiş kullanmış.evet faydalı ya da hayır faydasız diye şu sayfalara yazsın da kimsenin aklında soru işareti kalmasın.insanlara da günah.ona göre alsınlar...Yaa nerdeyse yarı sayfaya kdr okudm cogu işe yarıyor yazms anlamadımki bende
Anlıyorum haklsn bende senn gibi dusnyrm neyse memnn kaldgnz bir ürün olrsa yazın batiCanım anlıyorum.ancak evet başta herkes böyle ama sonuç önemli bizim için.geri geliyor leke diye duydum.bu önemli işte.ben de bir sürü kullandım kullanıyorum leke için ama tamamen evet faydalı demek için kullanıp bitirmek ve üzerinden zaman geçmesi lazım.sadece kremi beğenmek evet çok iyi demek bana göre yanlış.durun bakalım bitsin aylar geçsin sonra yazsınlar.buna göre sorduklarım beğenmedim dedi.diye ben de yazdım.ben bu nedenle de bunu alıp denemedim.ben çok araştırdım özelden yazdım gelen cevaplar hayır işe yaramıyordu.isteyen denesin ama ricam biri de üzerinden aylar yıllar geçmiş kullanmış.evet faydalı ya da hayır faydasız diye şu sayfalara yazsın da kimsenin aklında soru işareti kalmasın.insanlara da günah.ona göre alsınlar...
Canım ben açtığım sayfada yazdım ve yazıyorum.sis almadım bile.kimse sonuç yazmıyordu ama kıyı köşede etkisiz diye okudum.son olarak özelden de işe yaramaz dediler güvendiğim biriydi .çok krem kullandım.ama bir kreme bağlı kalmadım.görmek istedim en etkili hangisi..maskeler pratik bilgiler vs.kremleri de yazdım .en çabuk bana etki gösteren en memnun kaldığımı da tekrar 2.kutu aldım ki. yanılmayayım.Şu anda kimseye şu kremi al diyemem.kremi bitirmem gerekiyor.denemek isteyen alsın.ama bence bekleyin derim.kimseyi de yanıltmayayım.2.kutu bitsin belki 3 olur şu an bilemiyorum.bu arada da başka denemeler yapıyorum.başka marka bir tane daha aldım.ben sayfama yazınca herkes bilecek evet en etkili bunlar diye.ama daima dediğimi yineliyorum kişiden kişiye inanın değişiyor...Anlıyorum haklsn bende senn gibi dusnyrm neyse memnn kaldgnz bir ürün olrsa yazın bati
Filiz hanım merhaba sinop daki eczanenin adını söyleyebilir misiniz rica etsem. Beyefendinin adını yazmissiniz mustafa bey diye ama eczanenin adı yok.10 gün içinde geçti. Çok silik gölgesi var sadece, o da çok dikkatli ve yakından bakılınca belli oluyor, onuda makyajla kapatıyorum zaten. Eczacıda her gece kullanın 15-20 gün içinde geçer demişti. Benim cildim hassas olduğu için 2 -3 günde bir kullandım, 10 günde geçti allahıma çok şükür. Kullanmayada devam edeceğim.
Fliz bende krem almak istiyorum sen kullanmissin konusabilirmiyiz,yardimci olurmusunn ban eczanenin tel acmiyolarBenimde doğumdan sonra lekelerim kaldı,burnumun üstünde yanaklarımda bıyık bölgemde, bir sürü ilaç kullandım, expigment fade out, uzun süre kullanıyordum hafif açılma oluyordu. sonrasında yine beliriyorlardı. Çaresiz kaldım, ilaçlar fayda etmiyordu, zaten geçmiyordu, insanların yüzüne direkt bakamaz oldum, kompleks yaptım, lanet gibiydi,aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyordum, ifadem değişmişti.
Allaha şükür kızlar, yine kadınlar klubünde bir forumda bir eczanede lekeleri yok eden bir kremden bahsediliyordu. Bu seferde bunu deneyeyim dedim, ne olacakki?? Zaten denemediğim bir şey kalmadıki limonlarmı karbonatlarmı sirkelermi suna dumankaya, ahmet maranki tarifleri mi, hepsini denedim. Arap kızını bile denedim.. Sinoptaki O eczaneyi aradım ilacı yaptırdım. Bana nasıl kullanılacağına dair bir yazıyla birlikte minnacık bir kutu içinde , kargoyla gönderdi, 1 gün sonra elimdenydi. 10 gündür kullanıyorum. Deriyi kat kat soydu, kahverengi lekeler, soyulup terketti yüzümü. Sonuç muhteşem, pembe beyaz yumuşacık lekesiz cildime tekrar kavuştum. Geçen cuma eczacıyı aradım teşekkür ettim.. Kullanmaya devam ediyorum eczacı, kesinlikle güneş kremi kullan dedi. Tekrarlar mı dedim, güneşten korunman şart yoksa tekrarlayabilir dedi. Burda reklam yapıyor gibi olmayayım ama, eczanenin adını veriyorum. Yasak mı bilmiyorum, Ama kızlar lekelerden çektiğim çileyi ben bilirim. Arayın konuşun, belkide sizede çare olur. Eğer çare olursa dualarınıza arada bir benide dahil edin :)
Bu arada içinde ne var bilmiyorum, Eczacı kimyasal ve bitkisel karışım dedi, türkiyenin her yerine avrupaya bile gönderiyormuş, XXXXXXXXXXX
Krem aldınızmı bilgi verirmisinizFiliz hanim şu eczacı Mustafa beyin adres ya da telefonunu verirseniz çok sevinirim yuzumdeki lekeler artık canımı sıkıyor bende görüşüp bilgi almak istiyorum
Hangi kremdi oEczaneyi aramadım ben ama bu başlıkta ilk mesaj yayınlayan arkadaşın paylaştığı kremleri kullandım. 1,5 ayı geçti lekelerinin hemen hemen hepsi geçti. Teşekkürler...
Şu an lekeleriniz ne durumda? bu krem kalıcı bir şekilde lekeyi giderdi mi ?
Yoksa sonra yeninden çıktımı
Okadar kotumu oluyo yabukadar olumsuz yoruma rağmen numarayı ısrarla isteyen arkadaşlar için bari ben yazıyım. 5 4 4 5 7 7 9 6 9 3. mustafa bey. bende kendisiyle hep irtibat halindeydim.gercekten ürününün arkasında duruyo fakat bende memnun kalamayanlardanım. diğer bölgeler için kullanılabilir fakat yüzde kesinlikle tavsiye etmem.soyulan soyuldukça alttan yeni çıkan deri okadar ahssas oluyoki.dokunmasanızda acıyo.üstelik soyulma safhası da bi hayli uzun.insan içine çıkmak imkansız.suratınız yanmış gibi duruyor.lekeler gidiyor mu?evet büyük oranda gidiyor.ama sabır işi.ve bekarların işi bence.evliyseniz eşiniz suratınıza bakmaktan iğreniyorayy allahım yaşatmasın bida o günleri.çok gücüme gitmişti eşimin suratıma bakamaması
Hangi kremlerdi ben göremedimHangi kremdi o
Filiz hanım numarayı bana da yazabilir misinizSevgili Pelin Çok ama çok mutlu oldum lekelerinin geçtiğini, Küçük yumurcaklar dünyaya geliyor ama maalesef yüzlerimizde de bu hatıraları bırakıyor, onlar için herşeye değer ama tekrar eski cildime kavuşmak beni de inanılmaz mutlu etti.inşallah herkesin bu leke sorunu kökten çözülür, Pırıl pırıl lekesiz ciltlerine yeniden kavuşur, aynalarla tekrardan barışırlar, Ben aynaya baktığmda halen inanamıyorum, hiç geçmeyeceğini sanıyordum. Tekrar Eczacı Mustafa Beyden allah razı olsun..
İalç karışımını bende sordum kimyasal ve bitkisel karşım dedi. Bende çok irdelemedim, ama halen bebeğimi emziriyorum sizce sıkıntı yaratırmı, bebeğime bir zararı dokunur mu dedim, o da kesinlikle haıyr hiç bir şey olmaz, rahatlıkla kullanın dedi. Bende kullanmaya devam ediyorum..
Benimde doğumdan sonra lekelerim kaldı,burnumun üstünde yanaklarımda bıyık bölgemde, bir sürü ilaç kullandım, expigment fade out, uzun süre kullanıyordum hafif açılma oluyordu. sonrasında yine beliriyorlardı. Çaresiz kaldım, ilaçlar fayda etmiyordu, zaten geçmiyordu, insanların yüzüne direkt bakamaz oldum, kompleks yaptım, lanet gibiydi,aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyordum, ifadem değişmişti.
Allaha şükür kızlar, yine kadınlar klubünde bir forumda bir eczanede lekeleri yok eden bir kremden bahsediliyordu. Bu seferde bunu deneyeyim dedim, ne olacakki?? Zaten denemediğim bir şey kalmadıki limonlarmı karbonatlarmı sirkelermi suna dumankaya, ahmet maranki tarifleri mi, hepsini denedim. Arap kızını bile denedim.. Sinoptaki O eczaneyi aradım ilacı yaptırdım. Bana nasıl kullanılacağına dair bir yazıyla birlikte minnacık bir kutu içinde , kargoyla gönderdi, 1 gün sonra elimdenydi. 10 gündür kullanıyorum. Deriyi kat kat soydu, kahverengi lekeler, soyulup terketti yüzümü. Sonuç muhteşem, pembe beyaz yumuşacık lekesiz cildime tekrar kavuştum. Geçen cuma eczacıyı aradım teşekkür ettim.. Kullanmaya devam ediyorum eczacı, kesinlikle güneş kremi kullan dedi. Tekrarlar mı dedim, güneşten korunman şart yoksa tekrarlayabilir dedi. Burda reklam yapıyor gibi olmayayım ama, eczanenin adını veriyorum. Yasak mı bilmiyorum, Ama kızlar lekelerden çektiğim çileyi ben bilirim. Arayın konuşun, belkide sizede çare olur. Eğer çare olursa dualarınıza arada bir benide dahil edin :)
Bu arada içinde ne var bilmiyorum, Eczacı kimyasal ve bitkisel karışım dedi, türkiyenin her yerine avrupaya bile gönderiyormuş, XXXXXXXXXXX[/QUOT
eczane isminiş tekrar yayınlarmısınız
Sizinkini kullanınca yazacağım.ancak sis leke kreminin kullanıcılar tarafından özellikle defalarca işe yaramaz dediğini biliyorum.Ve de işe yaramadığını kocaman sayfa yazsam da neden ısrarla almak için uğraşıyorlar işte bunu anlamadım.ürünün anlatıldığı ilk sayfa hiç bir zaman önemli değildir.ama devamındaki sayfalar ve sonuç önem taşır.Okumaya üşenenler sonra mağdur oluyor...Sis ya da sinoz leke kremi diye bakabilirsiniz ınternetten satılıyor ancak benim yaptığım farklı şirketle filan uğraşmak yok sadece gece bir defa sürülüyor sabah günüsü koruyucu sürülüyor sonuçlar da baya guzel
Canım bilgilere teşekkürler ancak 15 dk zaten güneşte yürümek günlük d vitaminini almaya yeterli.lekeye müsait ciltlerde 20 ya da 30 faktör olmuyor canım.bütün gün eksik faktörle dolaşmak tamamen leke oluşumu yapıyor.siz belki de kendinize göre haklı olabilirsiniz.ama biz de deneyenler olarak.20 ya da 30 ile çok lekelere maruz kaldık .bize göre 50 oluyor o bile bir yere kadar.evet d vitamini ya da herhangi vitamin eksikliğinde onu yerine koymak gerekli.zaten her yazımda diyorum.önce dr.tahlil sonra ürün kullanımı...Hanimlarrr lutfen en buyuk yanlislarinizdan biriside 50 faktorlu gunes kremleri kullanmaniz. Bizim ulkemize gelej gunes isinlari icin 20 veya 30 faktor yeterli. Sizler kalkip 50 factor kullandiginizda gunesten almamiz gereken D vitamini yetersiz kaliyor. Cilt probleminiz varsa ayni zamanda kilo probleminizde varsa lutfen hastanede d vitamininizi kontrol ettiriniz. Bilgi paylastikca cogalir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?