Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
sizlere güneş lekeleri,doğum lekeleri,sivilce,akne vb. cilt sorunlarında etkili çözümler sunmus LR ürünlerini güvenle tavsiye edebilirm. Bizzat kendimde çillerimde kullanıp olumlu sonuç aldıgım Lr ürünleri ALOE VERA katkılı (sadece jeli kullanıllıyor ürünlerde ) olup sağlık bakanlığı izinli ve dermatest onaylıdır.
bu benim cillerimde 20 günlük ulaştığım sonuç kullanmaya hala dvm ediyorum

bunlarda diğer kullanıcılarımızdan

merhaba sinopta ki eczacıya nasıl ulaşabilirim lütfen yardımcı olur musunuz

Merhaba arkadaslar bende kullanmak istiyorum bu kremi nasil alabilirim mustafa beyin numarasi varsa gonderebilir misiniz rica etsem

Filiz hanim şu eczacı Mustafa beyin adres ya da telefonunu verirseniz çok sevinirim yuzumdeki lekeler artık canımı sıkıyor bende görüşüp bilgi almak istiyorum

Sinoptaki eczacıya teyzemde getirtti ama soyma işlemi yapıyor ve güneş koruyucu şart hemde yüksek faktör kullandı şu an daha kötü gören biri olarak tavsiye etmem ama bir ürün var bu konuda oldukça başarılı %100 bitkisel soymadan ve her mevsim kullanabilirsiniz

Kendi ürünümüz düşünen olursa yardımcı olurum

Filiz hanim eczanenin iletisim bilgilerini yazabilirmisiniz

Bu kremden tam sonuc alanlar oldumuu 2010 da tavsiye edılmiş yıl olms 2016 herhalde net sonucları belli olmustur kullananlar tarafından ayrıca bahsedılen sıteyı bulamdım artık yokmu yıllr once yazlms site adı

Kızlar nedense kimse bu kremi yazmıyordu. kullananları araştırdım.bazı notlarda geri geliyor dendi.ama emin olmak için kullanan birini buldum sordum .güvenilir birine özele yazdım. gelen mesajda aynen şöyle hiç bir işe yaramıyor dendi.sizde araştırın belki başka kullanan bulursunuz.

Ama herkes memmnunnz yazms hepsimi agız birliği yaptı anlmadımki bende

Eczanenin

Ya söylediğiniz eczanenin adı veya numarası yok burdan gözükmüyo bana fidan-demir47@hotmail.com adresimden ulaşır mısınız Allah rızası için bende sizin gibi çok uğraştım lütfen yardımcı olun

Ilacin adını veya aczacının numarası gözükmüyor burdan bana fidan-demir47@hotmail.com adresinden yazabilir misiniz lütfen bu konuda çok muzdaribim Allh rızası için yardım edin

Ama herkes memmnunnz yazms hepsimi agız birliği yaptı anlmadımki bende
Canım memnunuz yazanları bana da rica etsem bildirir misiniz.çok merak ettim.herkes memnunum yazmış demeniz şaşırttı.zaten hep derim kişiden kişiye değişir diye ama olumsuzlar çoktu. önce geçirip sonra geri geliyor diyen de çok ama.kullanmadım bilmem.

Yaa nerdeyse yarı sayfaya kdr okudm cogu işe yarıyor yazms anlamadımki bende

mrb filiz hanım yardımcı olursanız çok sevinirim gerçekten 4 yıldır stajda güneş lekeleri oluştu 4 yıldır denemediğim krem kalmadı lütfen sinoptaki eczanenin ismini ve numarasını verebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…