Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Cevap verir nisiniz emin değilim genede şansımı denemek istedim filiz hanim bahsettiginiz eczacinin ismi numarasini isteyecem sizden baya zaman geçmiş seneler olmuş hâlâ hazirliyorlar mi kremi nasıl edinebiliriz cevaplarsaniz çok sevinirim bir arkadasima lazim lekeleri var kullanmadik sey bırakmadı doktora da gitti ilaçları fayda etmedi

Merhaba ii günler bu sinoptaki eczanenin tel numarasını nasıl bulabilirim Cilt lekesi için

Artık ınternetten satılıyor sinoz leke kremi diye araştırın çıkar. Benim kremim de yakında ınternetten satışa çıkacak :)

Numara gözükmüyor lütfen yazar misin bende almak istiyorum

Filiz hanım çok rica ediyorum eczacının telefonunu bana verebilir misiniz.

Merhaba bende bu urunden almak istiyorum yardimci olurmusunuz

Ben bi krem yaptirdim super oldu yuzum de leke kalmadi yillardir denemedigim birsey kalmamisti sonunda yuzum rahatladi siyah noktam kalmadi gozenekler toparlandi deneyin bayanlar

Numara ve eczanin adi cikmiyo

Kizlar lutfen cevap verin bende soyliyim su sinopdaki eczanin adi ve soyadi bende niye xxx diye cikiyo anlamadim

[QUOTE="ssssseroli, post: 45998973, member: kazansın diye ypıKizlar lutfen cevap verin bende soyliyim su sinopdaki eczanin adi ve soyadi bende niye xxx diye cikiyo anlamadim[/QUOTE]
İnanma cnm hepsi fasa fiso sırf eczacı para kazansin diye yapıyolar

kızlar siz siz olun yazın leke kremi kullanmayın
kullanıyorsanız da çook yüksek güneş kremi ile beraber lütfen yoksa yüzünüz daha beter olur

Filiz hanımın söylediği kremi başka kullanan var mı tek kişinin sözüyle mi kremi alacağız

Merhaba acaba numarası neydi nasıl ulasabilirim. Benimde yüzümde geçmeyen lekelerim var yardımcı olur musunuz.

Marmariste eczanede yaptirin ugrasmayin kizlar yuzum piril poril oldu dinleyin leke yok siyah nokta yok oldu yuzum beyazladi hayat varmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…