• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Bilenler lütfen yardımcı olsun admin bilgi vermek yasakmı acaba bi eczacıyı bulamıyoruz?

Benimde doğumdan sonra lekelerim kaldı,burnumun üstünde yanaklarımda bıyık bölgemde, bir sürü ilaç kullandım, expigment fade out, uzun süre kullanıyordum hafif açılma oluyordu. sonrasında yine beliriyorlardı. Çaresiz kaldım, ilaçlar fayda etmiyordu, zaten geçmiyordu, insanların yüzüne direkt bakamaz oldum, kompleks yaptım, lanet gibiydi,aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyordum, ifadem değişmişti.
Allaha şükür kızlar, yine kadınlar klubünde bir forumda bir eczanede lekeleri yok eden bir kremden bahsediliyordu. Bu seferde bunu deneyeyim dedim, ne olacakki?? Zaten denemediğim bir şey kalmadıki limonlarmı karbonatlarmı sirkelermi suna dumankaya, ahmet maranki tarifleri mi, hepsini denedim. Arap kızını bile denedim.. Sinoptaki O eczaneyi aradım ilacı yaptırdım. Bana nasıl kullanılacağına dair bir yazıyla birlikte minnacık bir kutu içinde , kargoyla gönderdi, 1 gün sonra elimdenydi. 10 gündür kullanıyorum. Deriyi kat kat soydu, kahverengi lekeler, soyulup terketti yüzümü. Sonuç muhteşem, pembe beyaz yumuşacık lekesiz cildime tekrar kavuştum. Geçen cuma eczacıyı aradım teşekkür ettim.. Kullanmaya devam ediyorum eczacı, kesinlikle güneş kremi kullan dedi. Tekrarlar mı dedim, güneşten korunman şart yoksa tekrarlayabilir dedi. Burda reklam yapıyor gibi olmayayım ama, eczanenin adını veriyorum. Yasak mı bilmiyorum, Ama kızlar lekelerden çektiğim çileyi ben bilirim. Arayın konuşun, belkide sizede çare olur. Eğer çare olursa dualarınıza arada bir benide dahil edin :)
Bu arada içinde ne var bilmiyorum, Eczacı kimyasal ve bitkisel karışım dedi, türkiyenin her yerine avrupaya bile gönderiyormuş, XXXXXXXXXXX
Filiz Hanım eczacının telefon numarasını verebilir misiniz acaba?Şimdiden teşekkür ederim

Filiz hanimin yazdigi tarih aradan yillar gecmis bende kendim sinoz kremi yorumlarini okumak icin girdim filiz hanimin yorumu ile karsilastim ve kendimi tutamadim uye oldum hahah yillardir bunsiteye disardan yarumlari okuyan biriydim inanamiyorum burdayim hanimlarr filiz hanimin ilk yorumundaki adres bilgilerini kaldirmislar o yuzden bende yorumlari okuyarakdan meshur sinop merkez eczanesi mustafa bey diye google sagolsun hanimlar yikmis ortaligi bulmasi hicde zor degilmis amanaradan cokmzaman gecmis mustafa bey sitesini kurmus kremin ismi sis olmus vala bilemiyorum keske su filiz hanim aradan zaman gecse bile bu yorumacevap verse memnun olacagiz keske adres olarak degilde birde mustafa beyin soyisminide yazsaydi ben buldum ama o kisi bu kisimi bilmiyorum

Merhaba, bu eczacının bilgilerini alma şansım var mı
merhaba, bn ağustos ayından beri kullanıyorum bir etkisi oldumu derseniz evet oldu ilk bir kaç hafta ciddi fark görnüyor.falat sonu yine aynı.lekeler hala duruyor.eczacı ile her görüşmemde krem kullanıyormusunuz diyor.zaten bu kremden öncede günes kremi kullnaıyordum bu kremle başlamadım yani.diyeceğim kullanabilirsiniz uzun süredir leke sorunu olan kişiler için bu 2,3 haftalık değişiklik hoş oluyor:) ama büyik ümitler bağlamayın.eczacı diyor ki soyulmayacak.soyulmadan lekenin geçmesi araştırmalarıma göre mümkün değil. yani sizi bilirsiniz.eczacı adı google da çıkıyor sinop merkez eczanesi mustafa erşahn

Eczaneyi aramadım ben ama bu başlıkta ilk mesaj yayınlayan arkadaşın paylaştığı kremleri kullandım. 1,5 ayı geçti lekelerinin hemen hemen hepsi geçti. Teşekkürler...

Tabi paylaşırım, ancak haftaya yıllık izinde olucam, bu nedenle bir sonraki hafta yazabilirim.
Ayrıca,
Bendeki hamilelik ve güneş lekeleriydi , ilaç deriyi soyarak lekeyi yok etti diyebilirim. Ama lazer epilasyonda oluşan lekenin niteliği farklımıdır, yoksa aynımıdır, dahamı derindir, ya da dahamı yüzeyseldir inanın bilmiyorum.
Aslında eczacıyla konuşsanız daha iyi olur. Net bilgi alabilirsiniz.
fılız hanım rıca etsem numarayı bana gonderırmısınız bendede cok leke var pskolojım alt ust oldu nolur numarayı atın bana

doğumdan sonra yüzümde dudak üstü ve yanaklarımda lekeler oluştu.şu son sıcaklarla lekeler iyice koyulaştı.koruma faktörlü kremlerde hiç işe yaramıyor.pek çok arkadaşımda aynı dertten muzdarip.avon un vichy nin ürünlerini kullandım ama hiç bir sonuç alamadım.klubümüz üyesi bir arkadaşın tavsiyesi ile bir ürün aldım.cildim inanılmaz bir şekilde yenilendi.lekelerim pırıl pırıl oldu.filiz hanım sayesinde bu ürünle tanıştığım için kendisine de bir teşekkür mesajı yazdım.filiz hanımın verdiği telefondan sinop taki eczaneye ulaştım ve ürününden sipariş ettim.iyi ki etmişim.çok mutluyum...
XXXXXXXXXXXXXXXXXXX
pelın hanım fılız hanımın verdıgı eczacı numarasını bana goderırmısınız rıca etsem aynı dert bendede var

merhaba, az evvel üye oldum ve bugün şu sinop'taki eczaneden kremi sipariş ettim. üye olma sebebim hiçbirinizin araştırmadan armut piş ağzıma düş mustafa bey'in numarası diye tutturması oldu. yahu okuduktan sonra google'a sinop merkez eczanesi mustafa yazdım ve çıktı numara, ilk önce eczaneyi arıyorsunuz sonra o sizi mustafa bey'e yönlendiriyor. BU KADAR BASİT KISLAR! birkaç güne elimde olacak krem, cildim hassas olduğu için biraz tedirginim ama bakalım, gelişmeleri bildiririm.

bu arada cildime madecassol inanılmaz iyi gelmişti, bütün lekelerimin rengi açmış adeta bir bebek gibi olmuştum ama sanırım çok kullandım ve alerji yaptı! giden lekeler sivilce ve kaşıma izi olarak kat be kat geri geldi. bırakmak zorunda kaldım, birkaç ay arayla yeniden kullandım ve sonuç yine kaşıntıyla uyanmak oldu. şu zamana kadar en kısa sürede en iyi sonucu aldığım ilaca allerjimin olması beni hâyli üzdü tabii, SIRA SİNOP'UN GİZEMLİ İLACINDA!

dipnot: lekelerim sivilcelerimle fazla oynamaktan kaynaklıdır.

Merhabalar filiz hanım.Yorumlarınızı okudum benimde cildinde hamilelik ve güneş lekeleri var.Ne yaptıysam, ne kullandıysam bir türlü kurtulamadım. Sizin önerdiğiniz kreme nasıl ulaşabiliriz. Bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Back