Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
SİNOZ ÜRÜNLERİ
yeter artık kaç mesaj daha yazacaksınız reklam amaçlı? burası bir forum gerçek kişiler deneyimlerini paylaşıyor, istersek sitesine girer üreticinin ürünü hakkında ne yorum yaptığını öğreniriz sizin gelip buraya yazmanıza gerek yok..

Son düzenleyen: Moderatör:
herkese merhaba
Zaman geçtikçe cildimizde değişiklikler olması kaçınılmazdır. Çeşitli lekeler, kırışıklıklar, ciltte kuruma ve incelmeler, yumuşaklığın kaybı en sık karşılaşılan sorunlardır.
yaptığımız makyajlar, gün içinde geçidiğimiz zaman sonucunda havadan, sudan cildimize bulaşan kirlilikler yüzümüzün nefes almasını zorlaştıyor, gözenekleri kapatıyor ve böylece siyah nokta, sivilce gibi cilt sorunlarına neden oluyor bilmekteyiz.
cilt temizliğine önem göstermeli, cildimizin tazelenmesine fırsat vermeliyiz. güzellik merkezlerinde uzman kişiler tarafından yaptırın cilt temizliğinizi. çünkü en iyi onlar anlayacaktır cilt tipinizi ve uygulanması gereknleri. bende face sayfasında gezinirken fark ettim izmir de çok beğenilen bir güzellik merkezi varmış. estrella güzellik diye. gerci ben lazer için gitmeyi düşünüyor bu konuda fikir edinmek istiyorum ama cilt temizliğini çok önemsediğim için sizlere faydalı bir içerik yazmak istedim :))))
herkesin cilt yapısı farklıdır. bir uzmana danışmadan krem ilç falan kullanmayın. kaş yapayım derken de göz çıkarmayın derim saygılarımı sunarım.

15 gündür expig men t kullanıyorum biraz degisiklik var gibi.bakalim.

Benimde sivilce lekelerin var kırmızı kırmızı doktor pharmaceris önerdi 2 aydır kullanıyorum 5 ayın sonunda anlıcam bakalım umarım faydası olur

Haklısınız bu güneşte. Ama ben hiç dışarı çıkmıyor um.bebek var küçük. Yok Dr vermedi burdan Öğren mistim. Deneyim dedim.

Haklısınız bu güneşte. Ama ben hiç dışarı çıkmıyor um.bebek var küçük. Yok Dr vermedi burdan Öğren mistim. Deneyim dedim.
Alintilayarak cevaplarsan msjın sahibine ulaşır canim.tesadufen gördüm msjı.
Ben de yazın başında almıştım bir kaç defa sürdüm.biraktım korktum güneş etkili diye.uzmanlar evde iken bile güneş kremi sürmemiz gerektigini söylüyorlar.eve de güneş girdiği için.gerçi ben evde güneş kremi sürmüyorum ama bu kremd3n korktum biraz güneş lekesi yapar diye.kışın başlıcam kullanmaya.

Par dön alıntı yapamadım o yüzden beğendim ama şimdi oldu .tes k

Sinoz, sağlık bakanlığı kararıyla toplatılmış,yasaklanmış. başka gerçek önerileri olan?
bende cilt lekelerimden sıkıntılıyım coğu kremi denedim gecmedi diona leke kremini aldım 2 gün önce içindeki maddeler iyiymiş deneyip size bilgi veririm sizinde kesin dediğiniz varsa hemen alıyım bende bıktım artık

Merhaba bende bu karisimdan istiyorum eczane tel

Eczanenin numarası varsa yollayabilirmisiniz bana

Eczacını numarasını bi türlü öğrenemedim filiz hanımın dediği baştan sona tüm yorumları da okudum ama.. yaklaşık bir ay Sonra düğünüm var bana da yardımcı olurmusunuz lütfen..

Acaba eczanenin nr alabilirmiyim forum 5 yıl olmuş umarım geç kalmadım:)

Sioptaki eczacının bilgilerini alabilirmiym

Merhaba filiz hanim bu sinoptaki eczacınin numarasinı alabilirmiyim benimde yuzumde güneş lekelerim var lutfen

Pelin hm bu eczacınin numarasini bnada özeldn verirmisinz

Bu kremi alan cogu kisiye yaziyorum lutfn bu eczacinin numarasini banada ozeldn yazarmısinz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…