tester olayı iyiymiş, ben bir bakayım eczanelere. sağol tatlımca
canımmm bu arada testerını iste eczaneden.. demet bile tester kullanmış beğenince almaya karar vermiş ..pahalıysa pahalı çareler tükenmez..
iki hafta tester kullanmış aklında olsun ulaşabilceğin bi eczane varsa testerını al sende bize deneyimlerini yazmış olursun.. :)) sevgiler...
Mrb yazıyı çok geç gördüm ama benim de ihtiyacım var o kreme doğumdan sonra mahvoldu yüzüm Cok rica ediyorum eczanenin ne no su nede adı çıkmıyor yazininzda bi yardımcı olur musunuz ya çok dua ederim sizeBenimde doğumdan sonra lekelerim kaldı,burnumun üstünde yanaklarımda bıyık bölgemde, bir sürü ilaç kullandım, expigment fade out, uzun süre kullanıyordum hafif açılma oluyordu. sonrasında yine beliriyorlardı. Çaresiz kaldım, ilaçlar fayda etmiyordu, zaten geçmiyordu, insanların yüzüne direkt bakamaz oldum, kompleks yaptım, lanet gibiydi,aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyordum, ifadem değişmişti.
Allaha şükür kızlar, yine kadınlar klubünde bir forumda bir eczanede lekeleri yok eden bir kremden bahsediliyordu. Bu seferde bunu deneyeyim dedim, ne olacakki?? Zaten denemediğim bir şey kalmadıki limonlarmı karbonatlarmı sirkelermi suna dumankaya, ahmet maranki tarifleri mi, hepsini denedim. Arap kızını bile denedim.. Sinoptaki O eczaneyi aradım ilacı yaptırdım. Bana nasıl kullanılacağına dair bir yazıyla birlikte minnacık bir kutu içinde , kargoyla gönderdi, 1 gün sonra elimdenydi. 10 gündür kullanıyorum. Deriyi kat kat soydu, kahverengi lekeler, soyulup terketti yüzümü. Sonuç muhteşem, pembe beyaz yumuşacık lekesiz cildime tekrar kavuştum. Geçen cuma eczacıyı aradım teşekkür ettim.. Kullanmaya devam ediyorum eczacı, kesinlikle güneş kremi kullan dedi. Tekrarlar mı dedim, güneşten korunman şart yoksa tekrarlayabilir dedi. Burda reklam yapıyor gibi olmayayım ama, eczanenin adını veriyorum. Yasak mı bilmiyorum, Ama kızlar lekelerden çektiğim çileyi ben bilirim. Arayın konuşun, belkide sizede çare olur. Eğer çare olursa dualarınıza arada bir benide dahil edin :)
Bu arada içinde ne var bilmiyorum, Eczacı kimyasal ve bitkisel karışım dedi, türkiyenin her yerine avrupaya bile gönderiyormuş, XXXXXXXXXXX
sipArkadaşlar mrb. Ben de forumu Bu sabah okudum. Sadece mustafa bey yaziyordu sonra sayfa sayfa bakarken buldum. Merkez eczanesi -Mustafa ERŞAHİN . Internetten arayip numarayı bulabilirsiniz. Ben de şimdi arayıp konuşucam. Umarım herkese yararlı olur. Iyi gunler
ahh canım ya kız açık açık yazmış daha nolsun... armut piş ağzıma düş siparişide senin yerine versin olurmu :))sip
sipariş verebildiniz mi numarasını bana da verebilir misiniz
Kızlar ucmuslar yaa bu gün aradım ben 60 tl diyorlar tabi +havale ben yine doğalliktan yanayım enazindan daha makul fiyattaahh canım ya kız açık açık yazmış daha nolsun... armut piş ağzıma düş siparişide senin yerine versin olurmu :))
internette searche yaz çıkar zaten ben bile meraktan baktım buldum...
demet akalın reklamla internette en çok para kazanan ünlülerden,güvenemedim.
üstelik fiyat baya pahalı 500 TL.
kullananlar varsa paylaşsın yorumlarını...
önce tester kullanmış sonra eczaneden kendi parasıyla almış ama.. bilmediğimiz ürünler kullanıcamıza en azından güvenli ve iyi bi markayı tavsiye etmiş bakalım benim içime sindi ama dediğin gibi kullananlar varsa yorumlarlarsa harika olur.. ben 2 haftaya alıcam bende yorumlarım :))
ca
canımmm bu arada testerını iste eczaneden.. demet bile tester kullanmış beğenince almaya karar vermiş ..pahalıysa pahalı çareler tükenmez..
iki hafta tester kullanmış aklında olsun ulaşabilceğin bi eczane varsa testerını al sende bize deneyimlerini yazmış olursun.. :)) sevgiler...
merhaba arkadaşlar
öncelikle internette her yerde demek akalının tavsiyesini arattım hiçbir şey bulamadım
sonra instagram ve twitter fotolarını inceledim yine bulamadım
acaba nerede yazmış bu kremin iyi geldiğini? link vs varsa paylaşır mısınız?
benim yüzümde özellikle alnımda güneş lekeleri var parça parça buna ek olarak inanılmaz allerjik bir cildim var ne sürsem anında sivilce yapıyor.
dermologica dan dermologica c concentrate serum kullanmıştım ama hep silvilce yaptı yarıda kestim ve sonuç alamadım
ama sanırım bu c12 pure bright yeni bir ürün
açıkçası günlerdir araştırma yapıyorum ve seçenekleri baya azalttım.
murad active radiance serum
lierac Luminescence
ve dermalogica c12 arasındayım
ayrıca bugün gittiğim bir kozmetik dükkanında lancome blanc expert önerdiler ama hiçbir fikrim yok..
Canım bana da gönderir misin?Jylonna attım sana özelden resmi varmıymış yokmuymuş görmüş oldun :)) iyi araştırmadan yazmışsın demekki
hemen :))Canım bana da gönderir misin?
Aynen valla niye elin adamını zengin edicez ki 3 gündür yapıyorum tertemiz oldu valla çok yakindan güneş vurdugunda belli oluyor ancakcanım bende yoğurt karbonat maskesi yapıyorum bende memnun kaldım bidahikene zeytinyağıda koyuyimm aklımda olsun.. bu arada içinde ne olduğunu bilmediğimiz bi krem içinde 60 tl çok hakikaten..(
3 gün üst üstemi yaptın inanmıyorumm..Aynen valla niye elin adamını zengin edicez ki 3 gündür yapıyorum tertemiz oldu valla çok yakindan güneş vurdugunda belli oluyor ancak
Napıyorsunuz canım yaa3 gün üst üstemi yaptın inanmıyorumm..
cildini yakar
ben 10 günde bir yapıyorum..
Bu krem yazın kesinlikle kullanılmamalı benceİlacın fiyatı 25 TL. internetten havale yaptım, kargoyu ödemeli yolladı . 5,23 tl de o tuttu. Toplamda 30.23 tl masrafım oldu. Hele dün akşam eşim ya senin lekelerin gitmiş mükemmel görünüyorsun dedi, allah mutluluktan havalara uçtum valla. Normalde yorum bile yapmaz bu konularda :)
İşyerinden bir arkadaşımda bendeki farklılığı görünce, denemek için krem istedi benden. Bugün çok az getirdim o da kullanacak bu akşamdan itibaren, onun izleri 20 yıllık var, oğluna hamileyken çıkmış bir daha da gitmemiş. İnşallah o da kurtulacak.
Bu arada ben eczacıyı aradığım zaman, onunla uzun uzun konuştum, kendiside gayet sabırlı bir şekilde bütün sorularıma cevap verdi. Ve dediki Filiz Hanım siz bu lekeleri geçirmek için çok uğraşmışsınız, ama bana güvenin pırıl pırıl bir cildiniz olacak. Arayın eczacı mustafa beyle konuşun, size detaylı açıklayacaktır. Benden de selam söyleyin.
Evet bi sorun yaşamadım geçti hep tamamen yok oldu diyemem ama çok yakından bakmak gerekiyor anlamak için3 gün üst üstemi yaptın inanmıyorumm..
cildini yakar
ben 10 günde bir yapıyorum..
Ne olduBu krem yazın kesinlikle kullanılmamalı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?