Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
tester olayı iyiymiş, ben bir bakayım eczanelere. sağol tatlım
kullandıktan sonra yorumlarını bekliyorum

Mrb yazıyı çok geç gördüm ama benim de ihtiyacım var o kreme doğumdan sonra mahvoldu yüzüm Cok rica ediyorum eczanenin ne no su nede adı çıkmıyor yazininzda bi yardımcı olur musunuz ya çok dua ederim size

sip
sipariş verebildiniz mi numarasını bana da verebilir misiniz

ahh canım ya kız açık açık yazmış daha nolsun... armut piş ağzıma düş siparişide senin yerine versin olurmu :))
internette searche yaz çıkar zaten ben bile meraktan baktım buldum...
Kızlar ucmuslar yaa bu gün aradım ben 60 tl diyorlar tabi +havale ben yine doğalliktan yanayım enazindan daha makul fiyatta
1 tatlı kaşığı yoğurt
1 çay kaşığı karbonat
çeyrek limon
1 çay kaşığı saf zeytin ya
Ilk kullanmdan itibaren göreceksiniz etkisini kısa sürede de geçiyor epey acıyor lekelerin rengini ben memnun kaldim ablama söyledim oda çok memnun kaldı tek hatam tekrar doğum kontrol hapı kullanmak oldu sadece deneyin sonucu yazın

canım bende yoğurt karbonat maskesi yapıyorum bende memnun kaldım bidahikene zeytinyağıda koyuyimm aklımda olsun.. bu arada içinde ne olduğunu bilmediğimiz bi krem içinde 60 tl çok hakikaten.. (

demet akalın reklamla internette en çok para kazanan ünlülerden,güvenemedim.
üstelik fiyat baya pahalı 500 TL.
kullananlar varsa paylaşsın yorumlarını...

merhaba arkadaşlar

öncelikle internette her yerde demek akalının tavsiyesini arattım hiçbir şey bulamadım
sonra instagram ve twitter fotolarını inceledim yine bulamadım
acaba nerede yazmış bu kremin iyi geldiğini? link vs varsa paylaşır mısınız?

benim yüzümde özellikle alnımda güneş lekeleri var parça parça buna ek olarak inanılmaz allerjik bir cildim var ne sürsem anında sivilce yapıyor.

dermologica dan dermologica c concentrate serum kullanmıştım ama hep silvilce yaptı yarıda kestim ve sonuç alamadım

ama sanırım bu c12 pure bright yeni bir ürün

açıkçası günlerdir araştırma yapıyorum ve seçenekleri baya azalttım.

murad active radiance serum
lierac Luminescence
ve dermalogica c12 arasındayım

ayrıca bugün gittiğim bir kozmetik dükkanında lancome blanc expert önerdiler ama hiçbir fikrim yok..

canım instegramda paylaştı lekelere veda diye bi kız vardı yanında hatta.. integramdqn link atamam ama demetin fotosunu yollıyım özelden sana kremi paylaştığı fotoyu., hatta herkez kremin adını sormuş falan ortalık yıkıldı... iyi arat zan altında bırakma beni ben kozmetikçi diilim gayet akedemik alanda çalışan biriyim..

bu arada lancomu lekelerde iddalı olduğunu hiç sanmıyorum güneş koruyucuları bile iyi diil kullandım ve hiç sevmedim..

canım bende yoğurt karbonat maskesi yapıyorum bende memnun kaldım bidahikene zeytinyağıda koyuyimm aklımda olsun.. bu arada içinde ne olduğunu bilmediğimiz bi krem içinde 60 tl çok hakikaten.. (
Aynen valla niye elin adamını zengin edicez ki 3 gündür yapıyorum tertemiz oldu valla çok yakindan güneş vurdugunda belli oluyor ancak

Bu krem yazın kesinlikle kullanılmamalı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…