Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Filiz hanim bu eczanenin adi nedir ya da tel numarasi nedir yazdim demissiniz ama ben göremedim

Filiz hanim bu eczanenin adi nedir ya da tel numarasi nedir yazdim demissiniz ama ben göremedim
Kesinlikle içeriğini bilmediğiniz kremleri kullanmayın, kortizonlu kremler cilt derisini inceltiyormuş.. Bir tanıdığım Cizre'de bir eczanede lekeleri için krem yaptırmıştı, sonrasında cildi çok güzelleşti.. Lekeler gitmiş cildi ışıl ışıl parlamıştı, kendim için doktoruma sorduğumda içerisinde kortizon olduğunu, kesinlikle kullanmamam gerektiğini söyledi.. Zaten 1 sene sonra cildinde aynı lekelenmeler oldu, parlaklığı da gitti, sanki eskisinden de kötü oldu.. Ben doktora danışmadan bu tarz kremlerin kullanılmamasından yanayım.. Artık 10 saatlik, doktor kontrolünde yapılan, cilde zararı olmayan, devam kremleriyle bir daha leke oluşmamasını sağlayan yöntemler var.. Ben de bu yöntemle lekelerimden kurtuldum, herkese de gönül rahatlığıyla tavsiye ederim :))) Doktorsuz olmaz kızlar..

Nasıl bir uygulama yaptırdın?

Nasıl bir uygulama yaptırdın?
Dermatologum kendi bir leke maskesi uyguladı, cosmelan-dermamelan diye geçiyor. Sonrasında yuzumde maskeyle eve gittim, 10 saat sonra yikadim. 1 hafta gunese cikmadim. Once cildim kizardi. 3-4 gun sonra cildim soyulmaya basladi. 15 gun boyunca soyuldu. 20 gun icinde tamamladi butun kızarıklık ve soyulmalar. Lekeler tamamen gitti. Yaklasik 2 yil oldu yaptirali devam kremlerini ve gunes kremimi ihmal etmeden kullaniyorum, yoksa yeni lekelenmeler baslayabilirmis. Ben çok memnun kaldim uygulamadan. Ama uzman doktorlar tarafından uygulanan bir yöntem, devamında hangi kremlerin kullanilacagina da doktor karar veriyor. Evde yapilabilecek bir uygulama degil.

Aaa çok ilginç! Ilk defa işe yarayan bir yöntem duydum.gözun aydın.nerde yaptırdın,kaça?özelden de yazabilirsin.aslında ben izmirdeyim.onun dışındaki yerlere ulaşamam ama yine de yazabilirsin istersen ha bir de kaç sene oldu uygulanalı?

2 yıl olmak üzere canım. Yazın uygulanamiyordu, Ağustostan sonra uygulanabilir ama. Ben Ankaradayim, doktorum Erol Koç tu, leke tedavisiyle ilgili basinda da çok yer aldi sonradan. Haberlerde gördüğümde mutlu olmuştum hatta :) Istanbula arada gittiğini biliyorum, belki Izmire de geliyordur. Kendi muayenehanesinde yaptırmıştım o zaman, şimdilerde hastanede de çalışıyor bildiğim kadarıyla. Şu anki fiyatini bilmiyorum canim, kullandığı ürünün kendisi uygulama ucretinden pahaliydi ama, dolar uzerindendi o zaman.

işe yaradıysa ki yaramış helal olsun o zaman!!! Ben de platin sarısı istemiş,dünya kadar para bayılmış,mahalle kuaförüne burnun ucuyla bakıp zengin muhit kuaförüne gidip çiğ sarı gezen bir kişiyim.senin adama helal ,benimkine haram olsun! Söylediğin dr a bakarım canım.teşekkür ederim

filiz hanım merhaba,
yaklaşık 20 gündür bu ilacı kullanıyorum gelen talimatta ne yazıyorsa harfiyen uyguluyorum.Şu anda 2 günlük cildi dinlendiriyoruz dudak ve burun çevrasindeki hasssiyetten dolayı mustaf bey böyle söyledi.Siz kat kat soyup lekeleri giderdi demişssiniz.Fakat ben eczacıya hafif pullanma şeklinde soyulma oluyor dediğimde soyulursa cilt dinlendirme aşamasına geçilmeli dedi soyulmamalıymış.Sizin nasıl olmuştu acaba.arada kaldım:) soyulmalı lı soyulmamamlımı .bu dertten epeydir muzdaribim benimde bildiğim lekelerin geçmesi için soyulmaları gerek fakat eczacı soyulma olursa ara verelim diyor.Bir de şu an 6.aşamadayım ve sanki cildimin lekeli kısımları yanmışımda buruşmuş gibi.sizdede böyle mi oldu.ltfn cevap?

mrb bende bu kremi yaklaşık 20 gündür kullanıyorum ve sanki renk açılması durdu gibi psikolojikte olabilir :) sanki yanık gibi.Sizinde mi böyle olmuştu ?

mrb eczacı kremin 3 aylık olduğunu soylemişti bana artanı ne kadardır kullanıyorsunuz acaba?

Filiz hanim eczanenin ismi ve numarasi gorunmuyor ama tekrar paylasmaniz mumkun mu?

Nasıl ulaşabilirim acaba eczaneye yardımcı olursanız sevinirim

Lütfen banada numarasını ulaştırirmisiniz. Filiz hanimin eczacisinin telefonuna ulaşabilen banada ulaştirabilirmi lütfen

Son düzenleme:
Eczanın tlf varmı ben göremedim, lütfen biri paylaşsın...

Bahsettiğiniz eczanenin bilgilerini göremiyoruz. Yardımcı olmanız mümkün mü?

Merhaba, bu eczacının bilgilerini alma şansım var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…