• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Canım sitenin engellemesi mi anlamış değilim eczacının adı falan çıkmıyor XXXXXXXXX şeklinde kırmızı işaret çıkıyor mümkünse özelden falan cvp yazın kafayı yiycem :(

Canım sitenin engellenmesi sanırım eczacının adı falan çıkmıyor kırmızı renkte XXXXXXX işareti var özelden falan yazın mümkünse kafayı yiycem :(

Canım sitenin engellenmesi sanırım eczacının adı falan çıkmıyor kırmızı renkte XXXXXXX işareti var özelden falan yazın mümkünse kafayı yiycem :(

Ben gecen sene kimyager bir arkadasımın hazırladıgı kremi kullanmıstım gunes lekelerim icin..muazzam bir duzelme oldu..gunes lekelerinde boyle olduysa sivilce lekelerinde ne olur bilemiyorum..

kizlar bu karisimi sadece sinoptaki eczane yapiyor ve arayip sparis vermen gerekiyo karisimi hakkinda bilgi vermiyo bitkisel ve kimyasal karisim diyor
eylemsi canim cillerde etkili oluyormu bilmiyoruz istersen eczaciyla konus numarasi var ilk sayfada herseye tek tek cevap veriyor.
belkide ciller icin ayri bi karisim yapiyorduropuyorumnanaktan
merhabalar be bu sayfayı yeni gördüm ve ben de lekelerimden maalesef çok çektim. Rica etsem bu eczacının numarasını bana da verebilir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim... :)

adresi internetten sinop eczanesi mustafa bey diye araştırırsanız daha kolay bulursunuz. kremi kendileri yapıyorlar halad devam ediyorlar. benim aldığımda 62tl gibi bi fiyatı vardı. deneyin mennun kalırsınız mustafa beyle irtibat halinde oluyorsunuz zaten o sizi yönlendiriyor :)

Şu an lekeleriniz ne durumda? bu krem kalıcı bir şekilde lekeyi giderdi mi ?
Yoksa sonra yeninden çıktımı

Benimde doğumdan sonra lekelerim kaldı,burnumun üstünde yanaklarımda bıyık bölgemde, bir sürü ilaç kullandım, expigment fade out, uzun süre kullanıyordum hafif açılma oluyordu. sonrasında yine beliriyorlardı. Çaresiz kaldım, ilaçlar fayda etmiyordu, zaten geçmiyordu, insanların yüzüne direkt bakamaz oldum, kompleks yaptım, lanet gibiydi,aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyordum, ifadem değişmişti.
Allaha şükür kızlar, yine kadınlar klubünde bir forumda bir eczanede lekeleri yok eden bir kremden bahsediliyordu. Bu seferde bunu deneyeyim dedim, ne olacakki?? Zaten denemediğim bir şey kalmadıki limonlarmı karbonatlarmı sirkelermi suna dumankaya, ahmet maranki tarifleri mi, hepsini denedim. Arap kızını bile denedim.. Sinoptaki O eczaneyi aradım ilacı yaptırdım. Bana nasıl kullanılacağına dair bir yazıyla birlikte minnacık bir kutu içinde , kargoyla gönderdi, 1 gün sonra elimdenydi. 10 gündür kullanıyorum. Deriyi kat kat soydu, kahverengi lekeler, soyulup terketti yüzümü. Sonuç muhteşem, pembe beyaz yumuşacık lekesiz cildime tekrar kavuştum. Geçen cuma eczacıyı aradım teşekkür ettim.. Kullanmaya devam ediyorum eczacı, kesinlikle güneş kremi kullan dedi. Tekrarlar mı dedim, güneşten korunman şart yoksa tekrarlayabilir dedi. Burda reklam yapıyor gibi olmayayım ama, eczanenin adını veriyorum. Yasak mı bilmiyorum, Ama kızlar lekelerden çektiğim çileyi ben bilirim. Arayın konuşun, belkide sizede çare olur. Eğer çare olursa dualarınıza arada bir benide dahil edin :)
Bu arada içinde ne var bilmiyorum, Eczacı kimyasal ve bitkisel karışım dedi, türkiyenin her yerine avrupaya bile gönderiyormuş, XXXXXXXXXXX
Sinopta ki eczanenin ismi nedir ?

Elif hanım,
Eczacının adını ve telefon numarasını verebilir misininiz Özelden?
Bende de kahverengi güneş lekeleri ve sivilce izleri var. İnş faydası olur.
Canım ersağın leke giderici losyonunu tavsiye ederim. Arkadaşım kullanmıştı memnun kaldı.

benimde hem güneş lekeleri hemde sivilce lekeleriyle acayip sorunum var şu eczacının numarasını veya elindeki kremin adını verebilirseniz çok mutlu olucam acil gerekli yardımlarınızı bekliyorum... bir de gerçekten faydası oldumu cildim hassas daha kötü durumda olmak istemiyorum

merhaba arkadaşlar,
deneyimimi paylaşmak istiyorum. bahsettiğiniz eczacıda dahil çok ürün denedim. öncelikle sinoplu eczacının ürününden bahsedeyim. çok zahmetli ve hiçbir sonuç alamadım. diyeceksiniz yanlış uygulamıştır falan filan yok gayet güzel söylenen herşeyi yaptım. para tuzağı. ondan öncede başka bir eczacı krem hazırlayıp vermişti oda fayda etmedi. Arkadaşlar alışın lekelerinize geçmiyor..şu an hergün bioderma nın Photoderm SPOT SPF 50 unu kullanıyorum koruyucu olarak. en azından yenileri olmuyor. ha birde kremlerle uğraşacağınıza beslenmeyle geçirmeye çalışın..c vitaminin lekeleri geçirmede etkisi varmış diye okumuştum.bende arada c vitamini alıyorum. lekelerim eskisi gibi değil ondan mı acaba bilmiyorum.
lütfen boşuna şu sinoplu eczacıya para ödemeyin. hiç bir işe yaramıyor. sırf bu yüzden yazdım. sizde benim gibi ondan medet umuyorsunuz ama yok düşündüğünüz gibi değil.

krem yerine doğal sabunlar daha iyi olmaz mı hem yan etkileri de fazla olmaz .Ben yüzdeki lekeler için buğday sabunu kullanıyorum ve çok memnunum

Benimde doğumdan sonra lekelerim kaldı,burnumun üstünde yanaklarımda bıyık bölgemde, bir sürü ilaç kullandım, expigment fade out, uzun süre kullanıyordum hafif açılma oluyordu. sonrasında yine beliriyorlardı. Çaresiz kaldım, ilaçlar fayda etmiyordu, zaten geçmiyordu, insanların yüzüne direkt bakamaz oldum, kompleks yaptım, lanet gibiydi,aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyordum, ifadem değişmişti.
Allaha şükür kızlar, yine kadınlar klubünde bir forumda bir eczanede lekeleri yok eden bir kremden bahsediliyordu. Bu seferde bunu deneyeyim dedim, ne olacakki?? Zaten denemediğim bir şey kalmadıki limonlarmı karbonatlarmı sirkelermi suna dumankaya, ahmet maranki tarifleri mi, hepsini denedim. Arap kızını bile denedim.. Sinoptaki O eczaneyi aradım ilacı yaptırdım. Bana nasıl kullanılacağına dair bir yazıyla birlikte minnacık bir kutu içinde , kargoyla gönderdi, 1 gün sonra elimdenydi. 10 gündür kullanıyorum. Deriyi kat kat soydu, kahverengi lekeler, soyulup terketti yüzümü. Sonuç muhteşem, pembe beyaz yumuşacık lekesiz cildime tekrar kavuştum. Geçen cuma eczacıyı aradım teşekkür ettim.. Kullanmaya devam ediyorum eczacı, kesinlikle güneş kremi kullan dedi. Tekrarlar mı dedim, güneşten korunman şart yoksa tekrarlayabilir dedi. Burda reklam yapıyor gibi olmayayım ama, eczanenin adını veriyorum. Yasak mı bilmiyorum, Ama kızlar lekelerden çektiğim çileyi ben bilirim. Arayın konuşun, belkide sizede çare olur. Eğer çare olursa dualarınıza arada bir benide dahil edin :)
Bu arada içinde ne var bilmiyorum, Eczacı kimyasal ve bitkisel karışım dedi, türkiyenin her yerine avrupaya bile gönderiyormuş, XXXXXXXXXXX

Back