Bende ecz tel alabilirmiyim10 gün içinde geçti. Çok silik gölgesi var sadece, o da çok dikkatli ve yakından bakılınca belli oluyor, onuda makyajla kapatıyorum zaten. Eczacıda her gece kullanın 15-20 gün içinde geçer demişti. Benim cildim hassas olduğu için 2 -3 günde bir kullandım, 10 günde geçti allahıma çok şükür. Kullanmayada devam edeceğim.
filiz hanım merhaba eczane ismini harf arasında boşluk bırakarak yazarmısınız zira bende çıkmıyor10 gün içinde geçti. Çok silik gölgesi var sadece, o da çok dikkatli ve yakından bakılınca belli oluyor, onuda makyajla kapatıyorum zaten. Eczacıda her gece kullanın 15-20 gün içinde geçer demişti. Benim cildim hassas olduğu için 2 -3 günde bir kullandım, 10 günde geçti allahıma çok şükür. Kullanmayada devam edeceğim.
Benimde doğumdan sonra lekelerim kaldı,burnumun üstünde yanaklarımda bıyık bölgemde, bir sürü ilaç kullandım, expigment fade out, uzun süre kullanıyordum hafif açılma oluyordu. sonrasında yine beliriyorlardı. Çaresiz kaldım, ilaçlar fayda etmiyordu, zaten geçmiyordu, insanların yüzüne direkt bakamaz oldum, kompleks yaptım, lanet gibiydi,aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyordum, ifadem değişmişti.
Allaha şükür kızlar, yine kadınlar klubünde bir forumda bir eczanede lekeleri yok eden bir kremden bahsediliyordu. Bu seferde bunu deneyeyim dedim, ne olacakki?? Zaten denemediğim bir şey kalmadıki limonlarmı karbonatlarmı sirkelermi suna dumankaya, ahmet maranki tarifleri mi, hepsini denedim. Arap kızını bile denedim.. Sinoptaki O eczaneyi aradım ilacı yaptırdım. Bana nasıl kullanılacağına dair bir yazıyla birlikte minnacık bir kutu içinde , kargoyla gönderdi, 1 gün sonra elimdenydi. 10 gündür kullanıyorum. Deriyi kat kat soydu, kahverengi lekeler, soyulup terketti yüzümü. Sonuç muhteşem, pembe beyaz yumuşacık lekesiz cildime tekrar kavuştum. Geçen cuma eczacıyı aradım teşekkür ettim.. Kullanmaya devam ediyorum eczacı, kesinlikle güneş kremi kullan dedi. Tekrarlar mı dedim, güneşten korunman şart yoksa tekrarlayabilir dedi. Burda reklam yapıyor gibi olmayayım ama, eczanenin adını veriyorum. Yasak mı bilmiyorum, Ama kızlar lekelerden çektiğim çileyi ben bilirim. Arayın konuşun, belkide sizede çare olur. Eğer çare olursa dualarınıza arada bir benide dahil edin :)
Bu arada içinde ne var bilmiyorum, Eczacı kimyasal ve bitkisel karışım dedi, türkiyenin her yerine avrupaya bile gönderiyormuş, XXXXXXXXXXX
nosunu yazarmisiniz eczaneninBenimde doğumdan sonra lekelerim kaldı,burnumun üstünde yanaklarımda bıyık bölgemde, bir sürü ilaç kullandım, expigment fade out, uzun süre kullanıyordum hafif açılma oluyordu. sonrasında yine beliriyorlardı. Çaresiz kaldım, ilaçlar fayda etmiyordu, zaten geçmiyordu, insanların yüzüne direkt bakamaz oldum, kompleks yaptım, lanet gibiydi,aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyordum, ifadem değişmişti.
Allaha şükür kızlar, yine kadınlar klubünde bir forumda bir eczanede lekeleri yok eden bir kremden bahsediliyordu. Bu seferde bunu deneyeyim dedim, ne olacakki?? Zaten denemediğim bir şey kalmadıki limonlarmı karbonatlarmı sirkelermi suna dumankaya, ahmet maranki tarifleri mi, hepsini denedim. Arap kızını bile denedim.. Sinoptaki O eczaneyi aradım ilacı yaptırdım. Bana nasıl kullanılacağına dair bir yazıyla birlikte minnacık bir kutu içinde , kargoyla gönderdi, 1 gün sonra elimdenydi. 10 gündür kullanıyorum. Deriyi kat kat soydu, kahverengi lekeler, soyulup terketti yüzümü. Sonuç muhteşem, pembe beyaz yumuşacık lekesiz cildime tekrar kavuştum. Geçen cuma eczacıyı aradım teşekkür ettim.. Kullanmaya devam ediyorum eczacı, kesinlikle güneş kremi kullan dedi. Tekrarlar mı dedim, güneşten korunman şart yoksa tekrarlayabilir dedi. Burda reklam yapıyor gibi olmayayım ama, eczanenin adını veriyorum. Yasak mı bilmiyorum, Ama kızlar lekelerden çektiğim çileyi ben bilirim. Arayın konuşun, belkide sizede çare olur. Eğer çare olursa dualarınıza arada bir benide dahil edin :)
Bu arada içinde ne var bilmiyorum, Eczacı kimyasal ve bitkisel karışım dedi, türkiyenin her yerine avrupaya bile gönderiyormuş, XXXXXXXXXXX
Bende almak istiyorum yardimci olun lutfenfiliz hanım merhaba eczane ismini harf arasında boşluk bırakarak yazarmısınız zira bende çıkmıyortelefon numarasıda öyle bu kremden sipariş etmek istiyorum lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler
Gunes lekesine etkilimi pekiArkadaşlar sinoz kremi herkese öneriyorum gerçekten çok etkili bir krem.Güneş lekelerimden kurtuldum bu krem sayesinde.Terettüdü olan arkadaşlar bence hiç beklemeden alsın kullansınlar.
Canım ben üye olmadığım için mustafa beyin numarasını göremedigimi sanıp üye oldum ama hala göremiyorum bana msj olarak atarmısınBenimde doğumdan sonra lekelerim kaldı,burnumun üstünde yanaklarımda bıyık bölgemde, bir sürü ilaç kullandım, expigment fade out, uzun süre kullanıyordum hafif açılma oluyordu. sonrasında yine beliriyorlardı. Çaresiz kaldım, ilaçlar fayda etmiyordu, zaten geçmiyordu, insanların yüzüne direkt bakamaz oldum, kompleks yaptım, lanet gibiydi,aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyordum, ifadem değişmişti.
Bende göremiyorum numarayı üye oldum fakat sipariş vermek istiyorumBende almak istiyorum yardimci olun lutfen
Benimde doğumdan sonra lekelerim kaldı,burnumun üstünde yanaklarımda bıyık bölgemde, bir sürü ilaç kullandım, expigment fade out, uzun süre kullanıyordum hafif açılma oluyordu. sonrasında yine beliriyorlardı. Çaresiz kaldım, ilaçlar fayda etmiyordu, zaten geçmiyordu, insanların yüzüne direkt bakamaz oldum, kompleks yaptım, lanet gibiydi,aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyordum, ifadem değişmişti.
numarasnıı verırmısnız banaaa. https://www.facebook.com/kalsinben.yokum bu ADRESDEN LTFENarkadaşlar benimde yüzümde 7-8 senedir lekeler var yazın dahada artıyo.sonunda çare buldum kahramanmaraş da bir eczacı ilaç yapıp göndedi inanın çokfaydsını gördüm kullanalı 1ay ooldu herkez farkı farkediyo aynaya bakıyuorum kendimi çok ii hissediyorum.Fiyatıda uygun 40.tl gerçekten tavsiye edrim.hakan çoşkun
demet akalın reklamla internette en çok para kazanan ünlülerden,güvenemedim.kızlarrrr demet akalın cildimdeki lekeler gitti diye fotoğraf paylaşmışş ve dermologica c 12 serummuymuş öyle bişey cilt lekelerine iyi gelmişş ayyy heyecanlandım şimdi.. demet tavsiye etmiş en azından bi çare oldu hepimize eczaneye danışmak lazım ama heyecanlandım en azından ürünün arkadıda durabilecek düzgün bi marka içinde nolduğu belli olmayan kimyasal değil.. çünkü kardeşimde bi ara özel krem yaptırmıştı bildiğin içindeki arko nem kremdi :)) ama anlatamadık çok severek kullandı inanmıştı o :))
demet akalın reklamla internette en çok para kazanan ünlülerden,güvenemedim.
üstelik fiyat baya pahalı 500 TL.
kullananlar varsa paylaşsın yorumlarını...
canımmm bu arada testerını iste eczaneden.. demet bile tester kullanmış beğenince almaya karar vermiş ..pahalıysa pahalı çareler tükenmez..demet akalın reklamla internette en çok para kazanan ünlülerden,güvenemedim.
üstelik fiyat baya pahalı 500 TL.
kullananlar varsa paylaşsın yorumlarını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?