Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Canım sitenin engellemesi mi anlamış değilim eczacının adı falan çıkmıyor XXXXXXXXX şeklinde kırmızı işaret çıkıyor mümkünse özelden falan cvp yazın kafayı yiycem

Canım sitenin engellenmesi sanırım eczacının adı falan çıkmıyor kırmızı renkte XXXXXXX işareti var özelden falan yazın mümkünse kafayı yiycem

Canım sitenin engellenmesi sanırım eczacının adı falan çıkmıyor kırmızı renkte XXXXXXX işareti var özelden falan yazın mümkünse kafayı yiycem

Ben gecen sene kimyager bir arkadasımın hazırladıgı kremi kullanmıstım gunes lekelerim icin..muazzam bir duzelme oldu..gunes lekelerinde boyle olduysa sivilce lekelerinde ne olur bilemiyorum..

merhabalar be bu sayfayı yeni gördüm ve ben de lekelerimden maalesef çok çektim. Rica etsem bu eczacının numarasını bana da verebilir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim... :)

Şu an lekeleriniz ne durumda? bu krem kalıcı bir şekilde lekeyi giderdi mi ?
Yoksa sonra yeninden çıktımı

Sinopta ki eczanenin ismi nedir ?

Elif hanım,
Eczacının adını ve telefon numarasını verebilir misininiz Özelden?
Bende de kahverengi güneş lekeleri ve sivilce izleri var. İnş faydası olur.
Canım ersağın leke giderici losyonunu tavsiye ederim. Arkadaşım kullanmıştı memnun kaldı.

benimde hem güneş lekeleri hemde sivilce lekeleriyle acayip sorunum var şu eczacının numarasını veya elindeki kremin adını verebilirseniz çok mutlu olucam acil gerekli yardımlarınızı bekliyorum... bir de gerçekten faydası oldumu cildim hassas daha kötü durumda olmak istemiyorum

merhaba arkadaşlar,
deneyimimi paylaşmak istiyorum. bahsettiğiniz eczacıda dahil çok ürün denedim. öncelikle sinoplu eczacının ürününden bahsedeyim. çok zahmetli ve hiçbir sonuç alamadım. diyeceksiniz yanlış uygulamıştır falan filan yok gayet güzel söylenen herşeyi yaptım. para tuzağı. ondan öncede başka bir eczacı krem hazırlayıp vermişti oda fayda etmedi. Arkadaşlar alışın lekelerinize geçmiyor..şu an hergün bioderma nın Photoderm SPOT SPF 50 unu kullanıyorum koruyucu olarak. en azından yenileri olmuyor. ha birde kremlerle uğraşacağınıza beslenmeyle geçirmeye çalışın..c vitaminin lekeleri geçirmede etkisi varmış diye okumuştum.bende arada c vitamini alıyorum. lekelerim eskisi gibi değil ondan mı acaba bilmiyorum.
lütfen boşuna şu sinoplu eczacıya para ödemeyin. hiç bir işe yaramıyor. sırf bu yüzden yazdım. sizde benim gibi ondan medet umuyorsunuz ama yok düşündüğünüz gibi değil.

krem yerine doğal sabunlar daha iyi olmaz mı hem yan etkileri de fazla olmaz .Ben yüzdeki lekeler için buğday sabunu kullanıyorum ve çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…