Lekeler, Çiller Cilt Lekeleri İçin C Vitamini

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

hurkadin

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
47
32
Bu akşam bir çok cilt lekesi başlığında c vitamini ile ilgili şeyler yazdım, tam uyuyayım dedim içim elvermedi, size c vitamini ile ilgili bir kaç bilgi vereyim, başlığı yarın düzenler daha iyi hale getiririm.

kızlar evvela c vitamini yani l ascorbic acid doğada bulunan ve cildinizdeki pek çok sorunu çözebilecek bir madde. Genelde c vitamini deyince hepinizin aklına portakal limon vs gelir ama, en çok c vitmamini kuşburnu, maydonoz, avokado gibi maddelerde var. zaten maydonoz cilde iyi gelir avokado maskesi falan gibi şeyler hep buradan türüyor.

neyse uzatmayayım, c vitamini bu kadar iyi bir madde ama bir zaafı var çabuk bozuluyor, yani herhangi bir sulu forma koyduğunuz an 2 gün içinde bozulur. Bu yüzden saf c vitamini ile kozmetik ürünler genelde üretilemiyor. kozmetik sanayinde kullanılan c vitamini türevleri ise şunlar magnesium ascorbyl phosphate, ascorbil palmitate ve ethyl ascorbic acid (bunun haricinde başka türevleri var ama en çok kullanılanlar bunlar) bunların içinde ascorbic acid yani saf c vitaminine en yakın olan madde ethyl ascorbic acid dir bu linkte kıyaslaması var ( http://www.kinetiktech.com/brochures/pdf/gfn/Selco-Ethyl-Ascorbib-Acid-Leaflet.pdf)

bu noktada bir kaç alıntı yapacağım.

"Cilt lekesi oluşan ciltlerde C vitamini harikalar yaratıyor. Ancak peşin bir uyarı c vitaminini sadece akşamları kullanın. C vitamininin insan vücudundaki faydaları anlatılmakla bitmez. Bunlardan en önemlisi de cilt tedavisinde ve ciltteki leke tedavisindeki C vitamininin başarısıdır. Cilt lekelerinde, C vitamininin renk açıcı özelliği olduğu gibi diğer yandan da cildi yenileme ve besleme özelliği de vardır. Cildin yeniden oluşmasını, pürüzsüz ve sağlıklı görünmesini sağlar." ( http://elveda-lekeler.blogspot.com.tr/2014/08/cilt-lekelerine-c-vitamini.html )

C vitamini kullanımı ile özellikle 3 ay ve sonrasında cilt lekelerinizde azalma yaşayacağınız bilimsel bir gerçek, ki ben bu sene ağustos ayı gibi başladım sadece geceleri kullanıyorum c vitamini serumu 3 ay içerisinde lekelerim çok azaldığı gibi cildim daha parlak ve daha pürüzsüz oldu.

kusura bakmayın dehşet ukum geldi vakit bulunca daha detaylı yazarım c vitamini faydalarını ve kullanımını.

c vitamini serumu mu? ben az önce limon suyunu pamuğa damlatıp sürdüğümüzde lekeleri azalttığını okudum da denemek istiyorum çok mu basit kaçar acaba. cogu sivilce iz bırakır da bende zamanla geçmesini beklemekten sıkıldım biraz. limon işini bir düşüneyim inş işe yarar.

C vitamini derken eczaneden serum mu yoksa dediğin maydanoz gibi mi sen nasıl ve ne kullandin

nasıl kullandınız niye kimse bılgı vermemiş şuan merak içinde kaldım:KK43:

Rinoplasti ameliyatimdan sonra cildimde lekeler olustu siyah lekeler :KK43: bu izler zamanla gecer mi bilgisi olan varmi ?

kesinlikle cilt lekelerine önerebileceğim krem barbara bort'un c vitaminli kolejen kremi. yaklaşık 4 aydır kullanıyorum bunu ve cildimdeki tüm renk dalgalanmaları son buldu.
ben 1 yılı aşkındır barbara bort'un cilt ürünlerini kullanıyorum ve bu c vitaminli kreminden de çok memnun kaldım.
ıspartada bi kozmetikten sipariş ediyorum piyasaya göre çok uygun fiyatları ve gün içinde kargoya veriyorlar bilginiz olsun..
c vitaminli kolojen içeren bir krem ve 1 haftada aldım ilk sonuçlarını

c vitamini tek başına kullanırsanız çok geç sonuç alıyorsunuz. ama krem veya serum olarak direk cilde uyguladığınızda gerçekten sonucu 1 2 hafta içinde alırsınız.dediğim gibi barbara bortun c vitaminli kremi 24 saat etkili - ve en önemlisi cilt oksitlenmesini yani bu kahverengi lekeleri bile açıyor. (annemle beraber kullanıyoruz ) ikimizde çok memnunuz

Cok
kesinlikle cilt lekelerine önerebileceğim krem barbara bort'un c vitaminli kolejen kremi. yaklaşık 4 aydır kullanıyorum bunu ve cildimdeki tüm renk dalgalanmaları son buldu.
ben 1 yılı aşkındır barbara bort'un cilt ürünlerini kullanıyorum ve bu c vitaminli kreminden de çok memnun kaldım.
ıspartada bi kozmetikten sipariş ediyorum piyasaya göre çok uygun fiyatları ve gün içinde kargoya veriyorlar bilginiz olsun..

Cok tesekkur ederim ..fiyati ne kadar acaba ogrenebilirmiyim ?

Cok

Cok tesekkur ederim ..fiyati ne kadar acaba ogrenebilirmiyim ?

ya internetten baktım ben 120 130 a fln satıyorlar ama ben dediğim bi arkadaşımdan öğrendiğim gibi ıspartada bi kozmetikçiden alıyorum 90 tl ye ! haftada 3 kere kullanıyor 4 aydır kullanıyorum yarıya bile gelmedi daha.

meraba bilgi için teşekkürler bende almak istiyorum. cildimde çok fazla lekelenme başladı ve çok rahatsız oluyorum senin aldığın site yada telefon numarasını bana gönderirsen çok memnun olurum.

Belki sonradan goren olur yaziyim birilerine faydam olur.Baska bir sayfaya yazmistim buraya da yaziyim.Ben danisman tavsiyesiyle almistim bu kremi fena halde pahali ama hic fayda gormedim nerdeyse 3 haftaya yakindir kullaniyorum.Haberiniz ola

2 yıl boyunca düzenli olarak kullandım ve sonuç hiçbi değişiklik olmadı.. cosmed aldım eczaneden o harika bi krem ve biodermanın leke serisi çok iyiydi gerçekten koyu kahveden açığa döndü rengi lekelerimin.. az önce de flova c serum ve maske sipariş ettim uzun araştırmalarım sonucu.. inşallah faydasını görürüm
İlaveten babam da barbarabort kullandı ve sonuç fiyasko.. rujları güzel ama tavsiye ederim :)

2 yıl boyunca düzenli olarak kullandım ve sonuç hiçbi değişiklik olmadı.. cosmed aldım eczaneden o harika bi krem ve biodermanın leke serisi çok iyiydi gerçekten koyu kahveden açığa döndü rengi lekelerimin.. az önce de flova c serum ve maske sipariş ettim uzun araştırmalarım sonucu.. inşallah faydasını görürüm
İlaveten babam da barbarabort kullandı ve sonuç fiyasko.. rujları güzel ama tavsiye ederim :)

Bioderma bin leke serisinden hangisini kullandınız ne kadar süre? Benimde lekelerin çoğalmaya başladı.

Bioderma bin leke serisinden hangisini kullandınız ne kadar süre? Benimde lekelerin çoğalmaya başladı.
Bioderma objektive white kullandım ben.. içinde c vitamini de olduğundan ilk sürdüğünde hafiften yakıyo.. kış ayında kullandım ben.. bu aylarda kullanma zaten cildin iyice hassaslaşır lekeler çoğalabilir..

Banish acne scars diye bi markanin kiti var 69$ a dermaroller ve vitamin c e ve ferulik asit olan bi serumu kullanan yada bilgisi olan var mi

Bioderma objektive white kullandım ben.. içinde c vitamini de olduğundan ilk sürdüğünde hafiften yakıyo.. kış ayında kullandım ben.. bu aylarda kullanma zaten cildin iyice hassaslaşır lekeler çoğalabilir..
Banish acne scars diye bi markanin kiti var 69$ a dermaroller ve vitamin c e ve ferulik asit olan bi serumu kullanan yada bilgisi olan var mi

Hiç duymadım inan ki.. bilinen ve sonuç alınan markalara yönel ki ne paran ne de vaktin boşa gitmesin

X