Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Avene de elime ulasti
Zaten bir cok sitede yorumunu okmustum (arastirmadan almam hicbisi)
Kıvami hos yumusak
Ciltde emilimi cok gzl
(Solenta kullaniyodum o daha agirdi buna gore)
Ciltde parlama,beyazlik,yaglilik yapmiyo kesinlikle
Mat bu durusu var
Cildimde bisi yokmus gibi suan surdum disari cikicam cunku
Korumasi icin tabiki zamanla bakicaz.

Tek sıkıntı ml ufak
Bana nekadar yeter hic bilmiyorum
Yuzume 3-4 fıs yapmam gerekiyo(az surmek ise yaramaz)
Bakalım biterse cabuk ve memnun kalırsam bitakmam

Solenteyı bir sure kullanmıcam
Eger aveneden memnun kalirsam onu vucuduma bacaklarima falan kullanip bu yaz bitiririm.
Az var zaten.

Avene de elime ulasti
Zaten bir cok sitede yorumunu okmustum (arastirmadan almam hicbisi)
Kıvami hos yumusak
Ciltde emilimi cok gzl
(Solenta kullaniyodum o daha agirdi buna gore)
Ciltde parlama,beyazlik,yaglilik yapmiyo kesinlikle
Mat bu durusu var
Cildimde bisi yokmus gibi suan surdum disari cikicam cunku
Korumasi icin tabiki zamanla bakicaz.

Tek sıkıntı ml ufak
Bana nekadar yeter hic bilmiyorum
Yuzume 3-4 fıs yapmam gerekiyo(az surmek ise yaramaz)
Bakalım biterse cabuk ve memnun kalırsam bitakmam

Solenteyı bir sure kullanmıcam
Eger aveneden memnun kalirsam onu vucuduma bacaklarima falan kullanip bu yaz bitiririm.
Az var zaten.
Canım beğenmenize de sevindim.Alış veriş yaptığınız yerleri ve fiyatları da ayrıntılı paylaşalım.Hepimizin fikri olsun.buna da resim isteriz.Çok iyi olmuş değişik ürünler alıp deneriz.Önceden de yazsaydınız listemize eklerdik.Araştırıp beğendiğiniz başka şeyler de var ise haberimiz olsun.:KK39:

Canım beğenmenize de sevindim.Alış veriş yaptığınız yerleri ve fiyatları da ayrıntılı paylaşalım.Hepimizin fikri olsun.buna da resim isteriz.Çok iyi olmuş değişik ürünler alıp deneriz.Önceden de yazsaydınız listemize eklerdik.Araştırıp beğendiğiniz başka şeyler de var ise haberimiz olsun.:KK39:
Site ismi vermek yasak diye biliyorum
O sebepden ben detayli yazmadim.

151tlden 49tl dusmustu aldım bende

Urunler bunlar

IMG_20160519_104256.jpg

Soldan 1. Günes koruyucu Yüz kremi 50ml
2.gunes sonrasi yatistirici 50ml
3. Vucut icin gunes koruyucu sprey 200ml

Ben şöyle diyorum daha önce de yazdım. Eğer makyaj ,cildiniz ya yiyecek ile ilgili ürün alacaksanız sakın alış veriş sitelerinden almayınız.%100 orijinal ibareli eczane ,bebek ya da köy ürünleri satan yerlerden alınız.Ben yazıyorum gitti gidiyor, n 11 vs vs .burada evet orijinal var ama sahte de dolu.Daha önce aldım öyle de büyük rakam verdim ki anlatamam.(ürün burada yoktu)ama sahte çıktı ki ayırmak mümkün değildi.Zor anladım.
Nasıl anlarsınıza gelince çok zor diyorum.Bazen barkod, bazen numara ama bazen öyle küçük bir ayrıntı ki işte onu bulmak imkansız gibi ayırmak çok ama çok zor.Giyim vs olabilir.
Ben de oralardan alırım.
Ama lütfen kızlar dikkat ediniz ...

Kızlar şu güneş koruma olayına gelince inanın ben dediğim gibi alacağım.
Ama imkan dahilinde aklımda olanları da denemek istiyorum.Herkes bir şey diyor.
Hep derim en iyisi deneme yanılmadır.Ama çok ilginç Rosenseden de şimdilik memnunum.sonrasını bilmem.Başka kullanan da yok .Kimse yazmadı.

benim aldığım da bu jel.ben çok memnun kaldım.tr_lelli sudoyu sormuşsun ben kullanıyorum yazın bir yıl olcak nerdeyse ama ben bir faydasını görmedim.sabharı güneş kremiyle beraber sürüyorum.o da bebek kremi diye bi de biraz beyazlatıryor ondan .:-)kesinlikle madecasol ve aloevera jel diyorum.eski güneş lekelerime bi etkisi olmadı gibi ama yüzümdeki lazer yanık lekesini geçirdi çok az kaldı.inşallah hepsi geçene kadar devam edeceğim.cildime bu zamana kadara hiç böyle bakmamıştım.tertemiz parlak bir cildim oldu en azından maskeler ve keçisütlü sabun.en önemlisi blue sayesinde.:KK68:

benim aldığım da bu jel.ben çok memnun kaldım.tr_lelli sudoyu sormuşsun ben kullanıyorum yazın bir yıl olcak nerdeyse ama ben bir faydasını görmedim.sabharı güneş kremiyle beraber sürüyorum.o da bebek kremi diye bi de biraz beyazlatıryor ondan .:-)kesinlikle madecasol ve aloevera jel diyorum.eski güneş lekelerime bi etkisi olmadı gibi ama yüzümdeki lazer yanık lekesini geçirdi çok az kaldı.inşallah hepsi geçene kadar devam edeceğim.cildime bu zamana kadara hiç böyle bakmamıştım.tertemiz parlak bir cildim oldu en azından maskeler ve keçisütlü sabun.en önemlisi blue sayesinde.:KK68:
Canım benim.Demek ki amacıma ulaşıyorum.Bana inandınız.
Bunun için de tekrar tekrar teşekkürler.Geçecek diyorum .
Bir kişiye bile yardımım olsa ne mutlu bana.
Sizden güzel sözler duymak çok ama çok duygulandırdı beni:KK19:

Canım bisi sorucam
Sadece lekeleremi sürüyosun?
Bir de eger birakirsak bu aloeverayi lekeleride acarsak biraz tekrar koyulasirmi acaba urunu birakinca
Yani hep mi kullanicaz ya

Canım bisi sorucam
Bir de eger birakirsak bu aloeverayi lekeleride acarsak biraz tekrar koyulasirmi acaba urunu birakinca
tr ben yüzümün her yerine masaj yaparak sürdüm.her ikisini de.sabah sürmüyorum işe gittiğim için.evde olsam sabahları da sürerdim.ne olr ne olmaz güneşten etkilenir leke oluşur diye korkuyorum.

Canım bisi sorucam
Ben henuz 2aksam kullandim
Aloevera ve madecassolu
Yorum icin erken
Sabahda kullansam bisi olur mu?
Ama cildimi cok hafif hissediyorum
Tam yazıyordum bana sormamışsınız.Fark ettim.Gerçi ben dün özelden size yazmıştım ama...
Sanırım @-violet te özelden yazıyor.ama buradan da cevapla canım.

X