Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Leke gecmese bile inanin sizin motiveniz bile yetiyo sahsen bana
Umut veriyo o bile yetiyo
İyiki yazmissiniz bana ve tanismisiz
Canım teşekkürler.Aynı düşüncelerdeyim.Ben açtım sayfayı.Lekesi olanları burada toplamaktı amacım.Ama herkes gelmedi.istedim ki hem yardım edeyim,hem birlikten kuvvet doğar.
Nedense dışarıdan izlemek bazılarına daha kolay geliyor.
Sağ olunuz geldiniz ve hiç üşenmeden bütün sayfaları okuyup beğendiniz.
Ben sizlerin yanındayım.Güzel sözler için teşekkürler.Duymak beni çok mutlu ediyor.
Ben lekemi açtım.Sizlerde açacaksınız.BAŞARACAĞIZ İnanıyorum.
Siz de iyi ki varsınız .İyi ki sayfamdasınız.:KK5:

Canım teşekkürler.Aynı düşüncelerdeyim.Ben açtım sayfayı.Lekesi olanları burada toplamaktı amacım.Ama herkes gelmedi.istedim ki hem yardım edeyim,hem birlikten kuvvet doğar.
Nedense dışarıdan izlemek bazılarına daha kolay geliyor.
Sağ olunuz geldiniz ve hiç üşenmeden bütün sayfaları okuyup beğendiniz.
Ben sizlerin yanındayım.Güzel sözler için teşekkürler.Duymak beni çok mutlu ediyor.
Ben lekemi açtım.Sizlerde açacaksınız.BAŞARACAĞIZ İnanıyorum.
Siz de iyi ki varsınız .İyi ki sayfamdasınız.:KK5:
Ayyyy bende istiyorum bende.lekelerim koyulastikca kendime olan güvenim azalıyor. Yeni bir güneş kremi almak istiyorum araştırma donemindeyim bende. Solante lekeli cilt için olanı kullanıyorum 2 yıldır artık değiştirmek istiyorum. Tavsiyeleriniz benim için önemli

Ayyyy bende istiyorum bende.lekelerim koyulastikca kendime olan güvenim azalıyor. Yeni bir güneş kremi almak istiyorum araştırma donemindeyim bende. Solante lekeli cilt için olanı kullanıyorum 2 yıldır artık değiştirmek istiyorum. Tavsiyeleriniz benim için önemli
Bende ayni urunu kullaniyorum degistiricem yani sanki cildim o urune alisti avene siparisi verdim henuz elime ulasmadi ama
Lazer islemi yaptiran arkadasim kullaniyo memnun.
Biodermada var aklimda belki onuda deneyebilirim.
Avene bi denim de.

Yazin muhakkak lekeler koyulasak
Kisin baya duzeltiyorum ben yazin sil bastan.
Sapka hic sevmem ama alicam mecbur
Antalya sicaklarinda daha berbat edemem cildimi korumam lazim.
Surekli gölgelere kacicam nasil olcaksa
Allah yardimcimiz olsun bu yaz

Canım siz dediklerimi yapın asitli şeylerden uzak durun.gece bile sürmeyin.Koruma olarak ta ben önceki sayfalara yazdım(sayfa 164).Benim bu yaz rutinim bu olacak.bb de üzerine 40 spf li süreceğim.Hem kapatıp hem yüksek düzeyde koruyacağım...

Canım siz dediklerimi yapın asitli şeylerden uzak durun.gece bile sürmeyin.Koruma olarak ta ben önceki sayfalara yazdım(sayfa 164).Benim bu yaz rutinim bu olacak.bb de üzerine 40 spf li süreceğim.Hem kapatıp hem yüksek düzeyde koruyacağım...
Cnm missha no:27 var 29tl fiyatli
Ama tenimde nasil durur anlayamadim pek

Bende ayni urunu kullaniyorum degistiricem yani sanki cildim o urune alisti avene siparisi verdim henuz elime ulasmadi ama
Lazer islemi yaptiran arkadasim kullaniyo memnun.
Biodermada var aklimda belki onuda deneyebilirim.
Avene bi denim de.
Yazin muhakkak lekeler koyulasak
Kisin baya duzeltiyorum ben yazin sil bastan.
Sapka hic sevmem ama alicam mecbur
Antalya sicaklarinda daha berbat edemem cildimi korumam lazim.
Surekli gölgelere kacicam nasil olcaksa
Allah yardimcimiz olsun bu yaz
Canım evet maalesef bu yaz artık meksikalı gibi dolaşacağız:KK53:
Yeni lekeler oluşmasın diye ne gerekirse yapmak lazım.İnanın yediğimize ve içtiğimize de dikkat edeceğiz.Çok zor ama ne yapalım.Siparişleriniz geldi mi resimlerseniz iyi olur.Avene renkli de var .Ben eskiden bu tarz renkli güneş koruma kullanmıştım bir ara.Çok oldu ama unuttum bile.(Nedense soğuk bakıyorum renklilere )O zaman leke sorunum da yoktu zaten.Arkadaşınızı da merakla beklemekteyim.resim öncesi ve sonrası var mı.Ama şunu da ekleyeyim olacak kesin deseler bile o tür işlemlerden öyle korktum ki anlatamam.Çünkü tertemiz cilt haline bile gelse en ufak bir şeyde yeniden leke oluşuyor.soydur soydur nereye kadar ...

Güle güle kullanın sağlıkla şifayla olsun inşALLAH .Resimleri isteriz :KK45:Missha ise 27 en koyu olan.Tam ten renginiz nasıl sizin.Beraberce karar verelim :)
Tesekkurler
Benim ten rengimi bulmaliyiz önce
Resimlicem mutlaka butun aldiklarimi bugun
Avene henuz elime ulasmadi yoldaymis.
(Ayri firmalar ve kargolar)
Oglumu okula birakip geliyorum.

Canım evet maalesef bu yaz artık meksikalı gibi dolaşacağız:KK53:
Yeni lekeler oluşmasın diye ne gerekirse yapmak lazım.İnanın yediğimize ve içtiğimize de dikkat edeceğiz.Çok zor ama ne yapalım.Siparişleriniz geldi mi resimlerseniz iyi olur.Avene renkli de var .Ben eskiden bu tarz renkli güneş koruma kullanmıştım bir ara.Çok oldu ama unuttum bile.(Nedense soğuk bakıyorum renklilere )O zaman leke sorunum da yoktu zaten.Arkadaşınızı da merakla beklemekteyim.resim öncesi ve sonrası var mı.Ama şunu da ekleyeyim olacak kesin deseler bile o tür işlemlerden öyle korktum ki anlatamam.Çünkü tertemiz cilt haline bile gelse en ufak bir şeyde yeniden leke oluşuyor.soydur soydur nereye kadar ...
Onun cildi bizimkiden farkli(calisiyo farkli semtteyiz öncesi sonrasi cekmemistir sanirim)
Arada bir bir araya geliyoruz.
Cildi lekeli degil malesef daha zor
Sivilce cukurlari var
Baya yanak kısmında derin cukur cukur.
Sanirim 3yada 4 seans gitti ben cok bi fark göremedim
Suan mevsimden dolayi gitmiyo
Kıs sezonunda yine gidecekmis

Sudocrem kullanan varsa da bilgi istiyorum ayrica
Lekelere etkilimidir?
Batik lekelerinde kullanilabilir mi?
Pisik kremi ama etkili bir urun oldugu söyleniyo.

Lekelerimi cok yordum onu surmem ama batik lekelerine kizarikliklarina iyi geldigini okudum
Alsammi diye tereddutteyim.

Tesekkurler
Benim ten rengimi bulmaliyiz önce
Resimlicem mutlaka butun aldiklarimi bugun
Avene henuz elime ulasmadi yoldaymis.
(Ayri firmalar ve kargolar)
Oglumu okula birakip geliyorum.
Onun cildi bizimkiden farkli(calisiyo farkli semtteyiz öncesi sonrasi cekmemistir sanirim)
Arada bir bir araya geliyoruz.
Cildi lekeli degil malesef daha zor
Sivilce cukurlari var
Baya yanak kısmında derin cukur cukur.
Sanirim 3yada 4 seans gitti ben cok bi fark göremedim
Suan mevsimden dolayi gitmiyo
Kıs sezonunda yine gidecekmis
Sudocrem kullanan varsa da bilgi istiyorum ayrica
Lekelere etkilimidir?
Batik lekelerinde kullanilabilir mi?
Pisik kremi ama etkili bir urun oldugu söyleniyo.

Lekelerimi cok yordum onu surmem ama batik lekelerine kizarikliklarina iyi geldigini okudum
Alsammi diye tereddutteyim.
Öncelikle dediğim gibi şifa ile kullanın.Resimleri de bekliyoruz.
Ten rengini tam bulmalıyız.sonra almak kolay.ancak nereden alacaksınız onu da yazın. Oğlunuz da eşiniz de çok şanslı.sizin gibi biri çok bulunmaz.:anne:Kıymetinizi bilsinler. Arkadaşınıza da şifalar olsun.yazık.iyi haberleri olsun inşALLAH .
Sudokrem kullandım.lekeye falan iyi gelmiyor ama sivilceye de bazı ciltlerde iyi geliyor.batıkta bilmiyorum.batıkları en iyi şey kese ve nemlendirme.

Öncelikle dediğim gibi şifa ile kullanın.Resimleri de bekliyoruz.
Ten rengini tam bulmalıyız.sonra almak kolay.ancak nereden alacaksınız onu da yazın. Oğlunuz da eşiniz de çok şanslı.sizin gibi biri çok bulunmaz.:anne:Kıymetinizi bilsinler. Arkadaşınıza da şifalar olsun.yazık.iyi haberleri olsun inşALLAH .
Sudokrem kullandım.lekeye falan iyi gelmiyor ama sivilceye de bazı ciltlerde iyi geliyor.batıkta bilmiyorum.batıkları en iyi şey kese ve nemlendirme.
İyi temennileriniz icin cok ama cook tesekkur ederim.
Ben suan kese,ponzatası,nemlendirici kullaniyorum
Bir umut iste yorum okuya okuya gaza geliyorum bazen ne alcami sasiriyorum
Cilt rengime birlikde karar verelim (anlamam pek siz tecrubelisiniz testerler falan var sizde)

Aloevera jelim bu

IMG_20160518_123445.jpg

İyi temennileriniz icin cok ama cook tesekkur ederim.
Ben suan kese,ponzatası,nemlendirici kullaniyorum
Bir umut iste yorum okuya okuya gaza geliyorum bazen ne alcami sasiriyorum
Cilt rengime birlikde karar verelim (anlamam pek siz tecrubelisiniz testerler falan var sizde)
Çok şey almayacağız zaten dediğim gibi sade şeyler yaza.kışa da bilinçli şeyler yapacağız :)

Biz bu kış okadar cok ayva yedikki hic cekirdegini biriktirmek aklima gelmedi
:KK43:
Akratarada cikamadim sorcaktim varmi diye
Seneye artik
Canım evet çok güzel.Tamam beğendim. missha nereden gördünüz 27 numara onu sormuştum.Evet ama hep yazmıştım ayva çekirdeği vs diye keşke biriktirseydiniz.
Neyse olsun.dediğim gibi patates suyu,pirinç suyu yaparız :)

X