Şimdi sıra geldi
selyncat kremi (kreme ismi ben taktım) gelelim yorumlarıma.
Ürün eklediğim resimdeki gibi.Yani sizin dediğiniz gibi orta boy falan değil küçük boy.Ve de ücretsiz değil ücretli aldım.Hepiniz çok haklısınız kızlar...
Bende her hangi bir soyulma olmadı.Zaten en iyi tarafı bu.Dedikleri gibi 4 günde etki de söz konusu değil.Kollarımda denedim.Alnımda zaten açtığım lekeye bir süre denedim. güvenemedim bıraktım.Korktum çünkü.Zaten açmışım.Hatta çillerimden de çok açmıştım alnımdaki lekenin rengini.Sizler için deniyordum yani.Bakalım ne olacak diye.Ama devam etmedim.4 günde açılır denince denedim bir süre.Baktım alakası yok.
Kollarımda bitene kadar devam ettim.Hatta arada maskelerle denedim.
Neticede .Bana fayda etmedi.
İçeriği de bilinmiyor.Haklı olarak içerik yazamaz kendisi yapmış.
Ama bence hidrokinon var.
Sebebine gelince yabancı sitelerden birinde bir Dr.şöyle demişti.
Eğer biri size buzdolabında saklanacak krem veriliyorsa içinde hidrokinon vardır.
Zaten kendileri de hidrokinona karşı değil.Bana da face ten aynen şunu yazmıştı Kopyalıyorum:
hidrokinon soran çok var aslında o da bitkisel bir etken maddedir limondan elde edilir ama yanlış bir kanı oluşmuş insanlarda kullanmak zararlı zannediyorlar.
hidrokinon tedavi edici olduğu olduğu için kozmetik ürünlerde bulunması yasaktır zira kozmetiklerin reklamı yapılabiliyor ilaçların reklamı yasaktır.hidrokinon dediğim gibi kimyasal değil limon gibi düşünün dedi.......
Bende başka görüşteyim.Böyle yazmıştım:
Kopyalıyorum:
Her ne olursa olsun doğal yollardan alınması taraftarıyım.Kimyasallar mutlaka bir yerde kullanılırken başka bir yerinizi bozuyorlar.O şundan oluştu hepimizde ,artık içerik inceler olduk.Kullanım alanına göre paraben ,hidrokinon, sls ,vs vs .artık çok dikkat ediyoruz. Ancak o kadar da yediklerimize özen gösterilse keşke.
Kendi adıma dikkat ediyorum ama herkes dikkat etmiyor dedim.
Krem sahibi şunu öğretti bazı kişilere.
Kendisi resim isteyince her şey ortaya çıktı.
Resim yollayanların çoğu dermatit,güneş lekesi değil dedi.
Lekeleri kişiler ayırmayı bilmiyorlardı.Dermatit ile güneş lekesi ayırmıyorlardı.
Belki öğrenen olmuştur.
selyncat a da buradan bu konudaki yardımları için teşekkür ederim.
Leke lekedir değil.Kendi alanında ayrılırlar.
Ve hepsinin tedavisi ayrıdır.
Güneş lekesi,çil vs.başka ,Dermatit başka.Kaldı ki dermatit bile kaç çeşit.
Bu nedenle her zaman önce iyi bir Dr.a gidin sonra ürün kullanın derim.
Ürün kullandım ama olmadı demeden evvel iyice araştırıp sorununuz nereden kaynaklı önce bunu bulun.Eğer her şey normal ise kullanın.Faydasız ise o zaman yazın.
Benim izlediğim yol gibi...