CANIM Blue çok teşekkür ederim.iyi insanlarla konuşmak iyi geliyor .
bazı şeyleri yazmam boynumun borcu.biliyorsunuz 2 ay önce bluenin sayfasında yazdığı malzemeleri aldığımı ay takvimine göre de başladığımı yazmıştım.hatta takip edenler bilir yüzümün küçük bir bölgesine plazma tedavisiyle leke giderici uygulma yapılmış yanık olmuştu.fotoğraf da yükledim.yemin ediyorum şuan %60 geçmiş durumda.fotoğrafları müsait olduğum zamanda yükleyeceğim.ne yaptım onları yazayım.
1-hergün keçisütlü sabunla sabah akşam yıkadım.hatta yüz süngeri var onla yuvarlak masajlar yaparak.
2-ilk ay maskeleri yaptım.şimdi arada yapabiliyorum.yumurta beyazı,yosun-aloevera,kil-kantoron yağı.yalnız kil benim cildimi kuruttuğu için onun yerine şimdi kurumaya ve yoğurttan oluşan maskeyi yapıyorum.
3-haftada bir pling yapıyorum.
4-en önemlisi bunların hepsini akşam yatmadan önce yaptım. önce madecasollü iyice yedirerek sürdüm üstüne de aloeverajelini sürüp yattım.
şimdilerde maskeleri fazla yapamasam da yüzümü yıkayıp temizleyip mutlaka yatmadan madecasol ve aloeverajelini sürüyorum.
gündüz mutlaka güneşkremimi sürüyorum.hiç ihmal etmedim diyebilirim.
sonuç:eskiden var olan güneş lekeleri ve çillerde bi değişiklik olmadı gibi ama yüzümün rengi açıldı.etrafımdakiler öyle söylüyor.
en önemlisi kocaman oluşan lekemin bir kızmı gitti bir kısmı küçüldü.eylül ekime kadar tamamen geçecer böyle giderse.
burnum çenem ve burnumun kenarlarına doğru yayılan siyah noktalarım geçti.burnuma dokunduğumda pütür ptür elime elen hiçbir şey yok şuanda.yumuşak aydınlık parlak bir cildim var.bakmak gerekiyor kızlar.benden bu kadar.