Tesekkurler Brave Capricorn.Valla blue beni fazlasiyla tanimasina ragmen siz onun yerine gecmissiniz.Evet gercekten de farkinda degilim ayrica fazlasiyla unutkanim tedavi goruyorum bu yuzden neyse konumuz bu degil.Insanlar ne kadar merakli dikenlerini batirmaya.Dur,dusun ve dolu konus!Bu olsun amacin,bu sayede de az insan kirarsin.Şu fani şu acitan boklu dunya da birbirimize faydamiz olsun diye yirtiniyoruz,yoksa neden yatmadan once bin saat yaziyim burda? (herkes gibi)...
Hayat hepimize gecmemiz gereken sinavlar sunuyo.Bu hengamede,bide az biraz kalmis guzel dusuncelerimi ve enerjimi de zehirli insanlarla tuketemem.Isteyen ustune alinabilir ben alinmicak zeki insanlara soyluyorum..Telefonda uzun uzun konustuk blue kimseye iyi davranmak zorunda degilsin bisiy dogruysa dogrudur yanlissa yanlis.Fakat sen diye devam etmek isterdim ama rencide olmani istemem hem de hic.Yani demem o ki kirmayin,dokmeyin,sabaha cikma garantiniz yokken kendi zehirinizi akitin once,guzel bakin zor da olsa guzel!Kendini sevmeye yeni baslayan birinden not ...
Canım yazınız çok güzel .çok ta beğendim aslında yazma gereği duymadım ama bana soranlar oldu bazı şeyleri o nedenle.yazıyorum.çok zeki değilim ama üstüme alınmadım.zaten bana söylenen satır belli zaten :)
sadece bana soruyorlar seni rencide edici ne diyebilir.yoksa siz buradaki gibi dürüst biri değil misiniz de bize öyle gösteriyorsunuz diye soruyorlar .haklı olarak.cevap verebilirsiniz.bende merak ettim açıkçası.ayrıca başka eklemek istediğiniz olursa ekleyin.noktaları doldurun hepimiz merakı gitsin.canım benim...
zaten her gün face ten görüşüyoruz
Benim aklıma 90 faktör tatil için akıllıca geldi.size özelden bunun tersini de söylemedim. bunu da sordular bana.bu şekilde bir konuşma da geçmedi aramızda değil mi canım.
Ben bayanın yazına haklısınız derken size söyledikleri için değil,güneş koruma için söylediklerini beğendim dedim.ve gerçekten de beğendim.Sadece yazınızda şunu görmek isterdim.siz sayfayı görmeden ben size sayfada şunlar oluyor.bakın ama kavga lütfen çıkmasın.çok şeyler yazdım ,sizi kırabilir,şimdiden özür dilerim dedim.bu arada ben tarafsız olmak zorundayım.Sizi hakikatten çok seviyorum,
ama bana göre de doğru olanı yazmam lazım.Evvelden size uyardım.özür de diledim.tekrar tekrar.sağ olunuz.
bire bir yazmadınız kavga çıkmadı teşekkürler.sayfa kilitlenmedi.
Çok haklı olduğunuz şu evet ben gerçekten de çok ince düşünüyorum,insanlara yardımı aşırı seviyorum.bu da sıkıcı fark ediyorum.
Ben de sizden çok şey öğreniyorum,hayata dair.sağ olunuz.
Zamanla belki bende sizler gibi daha geniş düşünen biri olurum.hadi hayırlısı