Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Neden bu kadar tepkili yazıyorsunuz. Size cevaben yazmadı araknafobia ,
Bizler acaba nasıl 90 faktör derken oda fikrini söyledi. Belki bu fikrin sizden çıktığını,yazdığınızı bile farketmedi o :KK51:
Canım evet merak etmeyiniz karbeyaz arkadaşımızda öyle olduğunu anlar.sadece o da o anda okuyunca öyle anladı.Elbette kişisel değil...

Canım sizinle de özelden de hep konuşuruz tanıyorum artık.çok ama çok iyi birisiniz.
Sizi de,bizi de,herkesi de ALLAH daima iyilerle,iyilik yapanlarla karşılaştırsın.
Kötüler yolda bile yanımızdan geçmesin,
öylelerini hayatımın en küçük bir anında bile yanımda istemiyorum artık.
AMİN...
Amin canım, ağzına gönlüne sağlık..

Bugun bir eczaneye girdim
Gunes kremi sordum
Eczanede sadece mustela ve sebamed vardi gunes kremi olarak
Mustela önerdi (satiyo dogal olarak önercek)
Ben solente kullaniyorum ama daha iyi bisey ariyorum dedim
Solenteda iyidir dedi
Bioderma ? Dedim
Bitkisel icerikli dedi
solente mı biodermami dersen biodarma derim dedi

Ama onda yoktu.
Arastirmalara devam

Vucudum icin yine gecen yil ki gibi sebamed 50 alıcam tüpde 34tl idi
Bana bu yeter.

Bugun bir eczaneye girdim
Gunes kremi sordum
Eczanede sadece mustela ve sebamed vardi gunes kremi olarak
Mustela önerdi (satiyo dogal olarak önercek)
Ben solente kullaniyorum ama daha iyi bisey ariyorum dedim
Solenteda iyidir dedi
Bioderma ? Dedim
Bitkisel icerikli dedi
solente mı biodermami dersen biodarma derim dedi

Ama onda yoktu.
Arastirmalara devam

Vucudum icin yine gecen yil ki gibi sebamed 50 alıcam tüpde 34tl idi
Bana bu yeter.
Canım evet sizin zaten vücudunuz leke olmuyor.Sanırım öyle demiştiniz.Size uyar sanırım sebamed.

Canım evet sizin zaten vücudunuz leke olmuyor.Sanırım öyle demiştiniz.Size uyar sanırım sebamed.
Gecen yıl sebamed kullandım guzel korudu ama ben semsiyenin altindan cikmadim sadece bacaklarimi yaktim.
Denizde de aman aman zaman gecirmiyorum öyle biraz ara ara girip cikiyorum.

Neyse Şems Arslan kremi bitti.Ben 1 tüp kullandım.Genel olarak bakarsak.memnunum.Sonradan koyulaşanları da az da olsa açtı.(yeni olmuştu)
çok düzenli kullandım.
önce sabunumla yıkadım ,sonra kendi yaptığım solüsyonla silip hafif ovarak yedirerek sürdüm.Yani bana göre aşırı olmasa da işe yarıyor.ama kaç tüpte ne olur bilmem.
araknafobia da kullandı .ona da az etki etti.yorumunu yapsın o da.
sadece içinde PARABEN oluşu olmadı ...

Tesekkurler Brave Capricorn.Valla blue beni fazlasiyla tanimasina ragmen siz onun yerine gecmissiniz.Evet gercekten de farkinda degilim ayrica fazlasiyla unutkanim tedavi goruyorum bu yuzden neyse konumuz bu degil.Insanlar ne kadar merakli dikenlerini batirmaya.Dur,dusun ve dolu konus!Bu olsun amacin,bu sayede de az insan kirarsin.Şu fani şu acitan boklu dunya da birbirimize faydamiz olsun diye yirtiniyoruz,yoksa neden yatmadan once bin saat yaziyim burda? (herkes gibi)...
Hayat hepimize gecmemiz gereken sinavlar sunuyo.Bu hengamede,bide az biraz kalmis guzel dusuncelerimi ve enerjimi de zehirli insanlarla tuketemem.Isteyen ustune alinabilir ben alinmicak zeki insanlara soyluyorum..Telefonda uzun uzun konustuk blue kimseye iyi davranmak zorunda degilsin bisiy dogruysa dogrudur yanlissa yanlis.Fakat sen diye devam etmek isterdim ama rencide olmani istemem hem de hic.Yani demem o ki kirmayin,dokmeyin,sabaha cikma garantiniz yokken kendi zehirinizi akitin once,guzel bakin zor da olsa guzel!Kendini sevmeye yeni baslayan birinden not ...

Kızlar ben hayatım boyunca kimseyi kırmadım .kırmayacağım da.evet ben de biraz fazla iyilik severim artık abartı oldu galiba.Sadece araknafobia değil tüm çevrem kızıyor.
kendine bak ,derdine bak, ne o öyle onu kırmayayım bunu kırmayayım olmaz yani diyorlar.ama yapamıyorum.zorluyorum yapamıyorum.
bir arkadaşım bana demişti ki ALLAH seni de böyle mi cezalandırarak,deniyor.Herkese iyilik yaptırarak.çok ağırıma gitmişti.ama bakıyorum.sanki öyle.
Nerede ihtiyacı olan varsa hemen atlıyorum.görmesem tamam ama gördüm mü kurtuluşu yok sonuna kadar destek veririm.bazen ben bile bakıyorum her yere yetişiyorum nasıl oluyor.araknafobia ile Brave Capricorn dediği gibi enerjini boşa başkalarına tüketme.sanki bilgisayardan kalkmıyor gibiyim ama aslında öyle değil.buraya sayfalarca yazarken içeri gidip mutfağımı bile boyamışlığım var :KK71::KK71::KK71:

Neyse konumuza gelelim.Saçlarımı aylarca boyamamıştım.doğum günümde boyattım.ama maalesef güzel olmadı rengi.tekrar boyatmam lazım ama neredeyse artık hiç boya istemiyorum.soğudum boyadan.
boyatmayıp bıraktığım yerler ışıl ışıl.aşağılar daha donuk.düşünün yani.

Neyse konumuza gelelim.Saçlarımı aylarca boyamamıştım.doğum günümde boyattım.ama maalesef güzel olmadı rengi.tekrar boyatmam lazım ama neredeyse artık hiç boya istemiyorum.soğudum boyadan.
boyatmayıp bıraktığım yerler ışıl ışıl.aşağılar daha donuk.düşünün yani.
kına iyi geliyor diyorlar canım

kına iyi geliyor diyorlar canım
Sağ ol anım.Sarışınım o nedenle yapamam ,aslında ona da yapılan çeşidi var ama hiç denemedim.en iyisi yeşil olan diyorlar.ama zaten o kadar bakım yapıyorum ki kendine gelmesi için anca yani.en çok zararı evim yanınca gördü bu saçlar.o is var ya o is 2 ay kafamdan her gün saçlarımı yıkamama rağmen çıkmamıştı hiç unutmam :)

Sağ ol anım.Sarışınım o nedenle yapamam ,aslında ona da yapılan çeşidi var ama hiç denemedim.en iyisi yeşil olan diyorlar.ama zaten o kadar bakım yapıyorum ki kendine gelmesi için anca yani.en çok zararı evim yanınca gördü bu saçlar.o is var ya o is 2 ay kafamdan her gün saçlarımı yıkamama rağmen çıkmamıştı hiç unutmam :)
geçmiş olsun canım :/
bal rengine dönsen biraz..

Sağ ol canım.isten siyah rengi de denemiş oldum Hoppa:KK39:
Alt yapıda sarışın,ama boyatarak koyulttum .ama aslında değişik renkler denemek lazım.cesaret:)
boyamadan önce hindistan cevizi yağı ile maske yap canım. boyanın zararlı etkisini azaltırmış. organik bi marka al mümkünse..
boyadıktan sonra da sürersin zarar görmüş saç uçlarına, faydası olduğunu söyleyenler var, "süslüsözlük" te..

boyamadan önce hindistan cevizi yağı ile maske yap canım. boyanın zararlı etkisini azaltırmış. organik bi marka al mümkünse..
boyadıktan sonra da sürersin zarar görmüş saç uçlarına, faydası olduğunu söyleyenler var, "süslüsözlük" te..
Canım çok ama çok sağol.Süslü sözlük eskiden çok bakardım.KOZMİK BAKIM bulunca unutmuştum .iyi oldu hatırlattınız.bunun içinde ayrıca teşekkürler.bırak hindistan cevizini ay takvime göre bile boyuyorum.ama olmayınca olmuyor:stop::stop::stop:

Ben kına yaktim sacima 1defa yesilinden sacim baya dolgundu
Güneste ısıl ısıldı besliyomus
Ben icine ıhlamur ve karanfil suyu koymustum.

Benim yazin denizde sacim sarariyo o sebepden suan yakamam

Bi ara sogan kabugu suyu surdum o da saci bakir yapiyo herkes soruyodu rengin ne diye

Kızlar bakın sizden ricam lütfen bir biriniz ile tartışmayın.eğer bir konuda anlaşamazsanız özelden çözün lütfen.mesajları güzel okuyunuz.çok ama çok dikkatli.yok yere tartışmalar oldu.yazmayayım dedim olmuyor.ortada neden yok olanlar neler şaşırıyorum.
Biz koruma arıyoruz arkadaşımız öneride bulundu.
başka arkadaşımız şaşırdı.hayır olmaz ,onu gören öbürü kızdı neden olmaz.
ya olur ya da olmaz ama kırmayınız bir birinizi.olan bana da oluyor.
Yani benim üzüntüm bana yeter.nelerle uğraşıyorum bir de bunlarla.
ben zaten başıma geleceği bildiğim için arkadaşım görmeden ben dedim.
aman bak sayfada şunlar var. lütfen tartışmayınız.Ben şimdiden sizden de özür dileyeyim çünkü başıma ne gelecek biliyorum.ama kabak yine bana patladı.
ya tutulmuş bir şey yok .ben sadece mantık olarak almak istiyorum.Ben alacağım.
isteyen alır istemeyen almaz.Herkes serbest.Bu kadar önemli değil yani.eğer almamam gerekirse de almam.Kimseyi de tutmam ayırım da yapmam.bu sayfada yapmam.ama dostluk kurduğum birini de unutmam yani.Ama burada açtığım sayfada daha tarafsız değerlendirme yapmam lazım (objektif)öyle de olmalıyım.doğrusu da bu bence.
taraf tutuyorum zannediyorsunuz.siz onu öyle zannediyorsunuz.Ben ortayı bulmak istiyorum kavga çıkmasın.
Burada hep şu oluyor çünkü.
biri biriyle tartışır,sonra kavgaya döner.kavga eder,sonra öbürü karışır.
hesaplar pasif üzgün olur.Herkes soğur.başkası gelir başka bir şey yazar.
sonra eğer bende kavgacı biri olsam herkese bir şey desem tamam.sayfaya kilit.
haklı olarak kilit yani.ya ne gerek var.Şurada hep beraber geçinelim kızlar.
Ben evet aşırı iyi niyetliyim ama deli falan değilim yani.kendimi savunamayacak kadar da aciz değilim.Sadece kavgadan nefret eden kavga da küfür de etmeyen biriyim.
Size saçma gelebilir ama ben nasıl yazıyorsam konuşmam da aynen böyle inanın.
Ben zaten kavga sevsem geçmişte yaşadığım durumlara düşmezdim .yani.
Tartışırım ama o bile seviyeli olur.
Kaprisi bırakın kızlar.Yok sayfaya yazmam yapmayın.
(ya da topic her neyse.Ben sayfa derim siz topic o bile bazen olay oluyor.
benimle dalga geçen oluyor.ben bilmediğimden değil.
Türkçe kullanmaya gayret ediyorum ondan.
Öyle kelimeler kullanırım ki herkes şaşırır elinde sözlükle okur burayı onu belirteyim)
Bu sayfa bizim ,hepimizin ,herkesin.
bir yola çıktık ,iyi kötü ben herkese çareler aramak için sizin yanınızdayım.
yüz kere tekrar gerek yok.ama gerçekten de hiç bir şeye ihtiyacım yok şükür.
Evet ilk başlarda bende şu var bu var yazdım.sinirlerim bozuktu .abartmışım bazı şeyleri zamanla anladım.Dediğim kadar değilmiş.çevrem sağ olsun.Üzüntüden öyle görüyorsun dediler.Her neyse yani benim bilgim bana yeter artar.ama ben paylaşmak istiyorum.
Paylaşmayı ve yardımı çok seviyorum.
Sırayla her şeye çözüm olsun bu sayfa.
arada hep beraber buluşalım.örnek olalım herkese.
ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORUM SİZCE NE DERSİNİZ?

X