Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Zaten çok iyi bir DR.bulup her şeyi ona sormalı.
Bazen onlarda bile uydurma olanlar var.Geçen tv.de dedi.Dr.bile değilmiş,ne okumuş ne bir şey ama hatta sadece görevliymiş DR.olmuş ameliyata bile yıllardır giriyormuş,Başka biri de böyle DEKAN olmuş.Şimdi soruyorum biz kime güvenelim...
Dövesim var böyle dokturları:oops:

Bana solanteyi ssk doktoru vermisti
Özele gidemem sanirim suan 50tl muayine ucreti istiyolar onunla gider krem alırım :)
Yina baska ssk doktoruna gitmeli.

Bana solanteyi ssk doktoru vermisti
Özele gidemem sanirim suan 50tl muayine ucreti istiyolar onunla gider krem alırım :)
Yina baska ssk doktoruna gitmeli.

Kız işte ben gidip durdum gecen sene, paylaştığım iki listede doktorun verdiği kremler işaretli.
Sana da aynısını yapacaklar.

Ben herkese koşuyorum.yardım etmeye çalışıyorum.sayfa açsalar koşarım.
Dikkatimi çekti de.görmeyen olabilir ama gören de çok.hatta yazımın altına da yazılıyor.
Ben güneşte kaldım lekelerim koyulaştı yazıyorum.
ama bana geçmiş olsun vs vs diyen yok.
özelden yazan var sağ olsunlar.
(bu arada bazen özelden yazdılar diyorum hem burayı hem face kastediyorum)
diyorum ki birileri de bana üzülseydi de ben de sevinseydim yani :)

Ben herkese koşuyorum.yardım etmeye çalışıyorum.sayfa açsalar koşarım.
Dikkatimi çekti de.görmeyen olabilir ama gören de çok.hatta yazımın altına da yazılıyor.
Ben güneşte kaldım lekelerim koyulaştı yazıyorum.
ama bana geçmiş olsun vs vs diyen yok.
özelden yazan var sağ olsunlar.
(bu arada bazen özelden yazdılar diyorum hem burayı hem face kastediyorum)
diyorum ki birileri de bana üzülseydi de ben de sevinseydim yani :)

Geçmiş olsun... Gülümsettin beni..
normal gördüğüm için dikkat etmedim ben şahsen
koruma sürmeden direk güneşe maruz kalmışsın bu son kaçınılmazdı...
Beklenti insanı her zaman üzmüştür.. boşver...
Mesela bende sana uzun bir şey yazdım özelden, ama o konuda bana cvp yazmadın..
(göğüs estetiği ve şampuan ile ilgili)
şimdi oturup buna üzüleyim mi? cevaplarsan iyi cevaplamazsan da canın sağolsun
hiç kimseye gönül koymam ben
yada araştırıyorum sonra yazıcamda diyebilirsin şimdi.. yani insanların illaki bizim bilmediğimiz işleri veya uğraşları oluyor mutlaka bir sebep oluyor. Benim normal görmem gibi
Umarım yanlış anlaşılmam ben biraz hazır cevabımdır.

yada araştırıyorum sonra yazıcamda diyebilirsin şimdi.. yani insanların illaki bizim bilmediğimiz işleri veya uğraşları oluyor mutlaka bir sebep oluyor. Benim normal görmem gibi
Aman ya nasıl görmedim ,neden o zaman hatırlatmadınız.tek tek cevaplamaya çok gayret ediyorum.Hatta Kandilde bile özelden teker teker ayrıca kutlarım biliyorsunuz.hemen bakıyorum.çok ama çok özür dilerim ...

Son düzenleme:
Canım baktım.yeni yazmışsınız.Cumartesi günü bir kaç mesaj arka arkaya yazmışsınız.pazar günü açmıyorum.bakamıyorum.bu sabah gelen bütün mesajlara sırayla yazmaya çalışıyorum inanın.en üstteki mesajınız çok önemliydi buraya yazmayayım.onu hemen cevapladım.zaten.konuyla ilgili belki bir şeyler bulurum diye de hemen araştırmaya başladım sayfaya yazmaya başlayınca dönemedim.ama şimdi okuyup yazacağım.gecikme için tekrar özür dilerim...

Son düzenleme:
Canım baktım.yeni yazmışsınız.Cumartesi günü bir kaç mesaj arka arkaya.pazar günü açmıyorum.bakamıyorum.bu sabah gelen bütün mesajlara sırayla yazmaya çalışıyorum inan.en üstteki çok önemliydi buraya yazmayayım.onu hemen cevapladım.zaten.diğerini de sayfaya yazmaya başlayınca dönemedim.ama şimdi okuyup yazacağım.gecikme için tekrar özür dilerim...

Aşk olsun canım ben örnek verdim üzme kendini diye ama yine üzdün :KK57:
Olsun önemli değil, özüre ne gerek var, birara görürdün mesajı zaten..

ayrıca cevaplayacaksan buraya da yazabilirsin canım, saç ve göğüs nede olsa :KK45:

ayy biz kadınların hiç derdi eksiği bitmiyor :KK69: dimi
canım buraya yazmayayım dediğim saç göğüs için değildi.ilk mesajınızdaki konu içindi.elbette yazarım.zaten buraya ne bulursam deniyorum yazıyorum :KK36::KK36::KK36:

Saçıma restorex ikili aldım.kampanya fiyatı çok uygundu.çok severek kullanıyorum.Ama içine kattıklarım neler neler.artık ondan mı başka şeyden mi bilmiyorum .ama netice de memnunum.Bu bitince doa dan sülfatsızı alacağım.sırada bu var.Zaten gliserin sürüyorum uçlara ve ayrıca e vitamini de sürüyorum.Arada hiç şampuan kullanmam öyle boş yıkarım.bazen de karbonatlı suyla yıkarım.Doa dan tahta tarak aldım onunla tarıyorum...
Keçi sütüne gelince tekrar yazıyorum.benim cildim çok kuru ama asla kurutmuyor.aldığım yer ilk sayfada yazılı.tekrar tekrar yazmak istemiyorum.reklama girmesin.ben 38 tl.verdim aldım.çok ama çok uzun gidiyor.parasına da değiyor.başkalarını bilemem ama ben bundan da çok memnunum...
Göğüs konusunda Zayıflayınca maalesef söner.ilk sayfadaki o kürü uyguladım evet oldu.ama büyütüyor.ben çok büyük sevmiyorum.Zaten ben sadece denemek için yapmıştım.Bunun için basit egzersiz var duvara elleri vurma.biliyorsunuzdur.çok iyi gelir.ben sporuma ekledim.sporu da genç kızken kendimce rutinim vardı ona başladım.Onu aynen devam ediyorum...

Son düzenleme:
Saçıma restorex ikili aldım.kampanya fiyatı çok uygundu.çok severek kullanıyorum.Ama içine kattıklarım neler neler.artık ondan mı başka şeyden mi bilmiyorum .ama netice de memnunum.Bu bitince doa dan sülfatsızı alacağım.sırada bu var.Zaten gliserin sürüyorum uçlara ve ayrıca e vitamini de sürüyorum.Arada hiç şampuan kullanmam öyle boş yıkarım.bazen de karbonatlı suyla yıkarım.Doa dan tahta tarak aldım onunla tarıyorum...
Keçi sütüne gelince tekrar yazıyorum.benim cildim çok kuru ama asla kurutmuyor.aldığım yer ilk sayfada yazılı.tekrar tekrar yazmak istemiyorum.reklama girmesin.ben 38 tl.verdim aldım.çok ama çok uzun gidiyor.parasına da değiyor.başkalarını bilemem ama ben bundan da çok memnunum...
Göğüs konusunda Zayıflayınca maalesef söner.ilk sayfadaki o kürü uyguladım evet oldu.ama büyütüyor.ben çok büyük sevmiyorum.Zaten ben sadece denemek için yapmıştım.Bunun için basit egzersiz var duvara elleri vurma.biliyorsunuzdur.çok iyi gelir.ben sporuma ekledim.sporu da genç kızken kendimce rutinim vardı ona başladım.Onu aynen devam ediyorum...

Döktürdün yine kızzz:KK60:

X