- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
- #1.421
Günaydın.canım size de hayırlı Cumalar.Ne güzel hem yapıyorsunuz hem de yaptıklarınızı bizlerle paylaşıyorsunuz.darısı herkesin başına .Aman dikkat ediniz.Koruyucuyu tazelemek gerektiğini de unutmadan hatta yanınızda taşıyınız.Ne olur ne olmaz.bazen gittiğiniz yerde çok uzun kalmak icap eder...Günaydin hayirli cumalar
Benhaftada 1kahve telvesi
Hafada 1 pirincunu maskesi
Haftada 1sirkeli suya devam ediyorum.
Gulsuyuyla tonik yapiyorum
Diadermine nin ph7 nemlendiricisini aldim karma ciltler icin onunlada nemlediriyorum cildimi
Evden cikmadan mutlaka solente pigmantami suruyorum
Gunesgozlugunede basladim artik.
Gunesden elimden geldigince uzak duruyorum golgeye kaciyorum elimle yuzumu kapatiyorum.
Cok dogru soyluyosunuzGünaydın.canım size de hayırlı Cumalar.Ne güzel hem yapıyorsunuz hem de yaptıklarınızı bizlerle paylaşıyorsunuz.darısı herkesin başına .Aman dikkat ediniz.Koruyucuyu tazelemek gerektiğini de unutmadan hatta yanınızda taşıyınız.Ne olur ne olmaz.bazen gittiğiniz yerde çok uzun kalmak icap eder...
Canım onu da yazacaktım iyi oldu hatırlattınız.Cok dogru soyluyosunuz
Bioderma gunes koruyucuyu aldiniz mi?
Ben onuda denemek istiyorum bir cok kullanici yorumu okudum geneli memnun
Canım haklısınız.Elimdeki Solente bir dahaki ay biter gibi dusunuyorum.
Aynisina devam mi edim biodermami alim bilmiyorum cok kararsizim
Farkli bir krem denemedigimden cildime nasil gelir hic bilmiyorum.
Aslında bi yondede haklisiniz cilt alisiyo ayni uruneCanım haklısınız.
araknafobia arkadaşımıza söyleyelim resim eklesin en azından size ve herkese görsellik olarak fikir verebilir.
Kullanımını da anlatsın nedir nasıldır vs.
herkes için iyi olur.
Ama yine de fikir sorarsanız
aslında cildi şaşırtmakta lazım diyorum.
alacağınız da çok iyi bir ürün.
yani lekelenmeye sebep olmaz.denemekte de fayda var bence.
etkilemek istemem ama isterseniz deneyin...
Kesinlikle öyle .ben iyi gelse bile, aynı şampuanı arada değiştirip şaşırtırım bünyemi...Aslında bi yondede haklisiniz cilt alisiyo ayni urune
Bana göte cildimi yaglandirmasin,korusun,ve sivilce yapmasin yeter.
Konunuza bir göz atmaya geldim.
Yalnız göz önünde bulundurmanız gereken birşey var.Dün bana ayrıca mesaj geldi neden herkese teşekkür yazıyorsunuz.bakın açıklayayım.
ben kimden ne öğrendiysem minnet borcu sayarım.teşekkür ederim.
bazen etiketlerim.genelde dönmeyeceğini bildiklerimi de bazen etiketlemem.
(etiketledim daha önce dönmediler oradan biliyorum)
ama dönüş yapıp beğenen de var.ilgilenmeyen de var.
Etiketlemeyi öğretini bile etiketledim dönmedi .asla bu huyumdan vazgeçmem.yapım bu
Çok teşekkürler canım.haklısınız görmeyen olabilir.Konunuza bir göz atmaya geldim.Tekrardan rica ederim efendim. :)
Yalnız göz önünde bulundurmanız gereken birşey var.
Etiketlediğiniz zaman o kişiye her zaman bildirim gitmeyebilir.
Bildirimlerde zaman zaman sıkıntı olabiliyor yani.
Mesela beni bir önceki mesajınızda etiketlemişsiniz. (doğru şekilde de etiketlemişsiniz bazen yanlış yazabiliyorlar)
Gece tesadüfen konunuza girdiğim için gördüm yoksa haberim bile olmayacak.Gelmedi çünkü.
Birde bu açıdan bakın derim.
Bu arada bende teşekküre önem veririm, teşekkür etmeyi önemseyene de sempati duyarım.
Sizinle karşılaştığıma sevindim. Tekrardan görüşmek üzere.