Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Kızlar fazla kalamiyacagim. Kuzenim bioderma almış eczaneden bir bakin bizim alacağımız bunu. 40 ml. 50 tl ya almiş
Hayir canim bu degil.ben birazdan foto koyucam hatta koydum ama neden bakmadilar merak ettim.Kargodan geldigi dakka foto ekledim hemen,ama yine de eklerim son kez :KK66: Bizim cildimiz lekeli,o sebepten spot olanini alicaksiniz.

Anlatmistim ama nedense tekrar soruluyor sorular benim gibi cok unutkansiniz sanirsam.Neyse turuncu kasadan aldim.Ambalaji ben actim ilk,gumus yapiskanini yani.Brave inde fotosunu koydugu urunler daha uygun bizimkilerin fiyatinin yuksek olmasinin nedeni lekeli cilt urunleri olmasi.:KK66:

Eklentiler

• 20160424_202530.jpg
    20160424_202530.jpg
    24 KB · Görüntüleme: 38
  • 20160424_202643.jpg
    20160424_202643.jpg
    40,4 KB · Görüntüleme: 39
  • 20160424_202753.jpg
    20160424_202753.jpg
    35,4 KB · Görüntüleme: 39
Anlatmistim ama nedense tekrar soruluyor sorular benim gibi cok unutkansiniz sanirsam.Neyse turuncu kasadan aldim.Ambalaji ben actim ilk,gumus yapiskanini yani.Brave inde fotosunu koydugu urunler daha uygun bizimkilerin fiyatinin yuksek olmasinin nedeni lekeli cilt urunleri olmasi.:KK66:
30ml cok azmıs ya :KK43:
Tesekkurler ayrica ayrintili resim icin.

Unutkanlık değil senin paylaşımını görümüştüm ben. Paylaşma ve sorma amacım farklıydı neysee
Güle güle kullanın... bunu bir araştırayım. tşkler paylaşımın için.

Son düzenleme:
Kızlar .ben de bakıyorum ama siz de hadi araştırın şu selülit işini.Etrafınızda krem kullanıp memnun olan hiç mi yok .Bana yazan kadıncağız spor yapamıyor.eşi yüzünden de selülitlerini istemiyor(alay ediyorlarmış).kilosu da varmış.şaşırdım kaldım.ona ne yapabiliriz.çok üzülüyorum.kullanan bulmak zor.buluyorum yazıyorum .ona yarayacak krem arıyorum.ama kimse inanın vermiyor da yazmıyor da.sırf onun için sayfalarca arıyor ve herkese özele msj yazıyorum.ama maalesef cevap vermiyorlar.ya da uyduruk verip .2.soruma bile yazmıyorlar ne diyeyim.hatta bu gün bile kadıncağız yazdı face ten bana bulamadınız mı.o kadar üzüldüm anlatamam bulursam hemen paylaşacağım.inanın.sizler de bulursanız hemen yazın :)

Oturduğumuz yerden selülitleri gideren ne bir krem nede bir sistem var.
Bence boşuna yorulma canım illaki alın teri olacak spor ve diyet şart..
Kadın zaten çok kiloluymuş bir kere o kiloları atacak, imkanı kesinlikle yoksa öyle yaşamayı kabul edecek...
Bu kadar üzülmeyin çabuk yaşlanırsınız,
Üzerime vazife değil ama enerjinizi boşa tüketiyorsunuz bazen

Oturduğumuz yerden selülitleri gideren ne bir krem nede bir sistem var.
Bence boşuna yorulma canım illaki alın teri olacak spor ve diyet şart..
Kadın zaten çok kiloluymuş bir kere o kiloları atacak, imkanı kesinlikle yoksa öyle yaşamayı kabul edecek...
Bu kadar üzülmeyin çabuk yaşlanırsınız,
Üzerime vazife değil ama enerjinizi boşa tüketiyorsunuz bazen
Canım evet çok ama çok haklısınız.Bütün gün öyle şeylerle uğraşıyorum ki delirmez isem iyidir.Ama herkese yardım etmek istiyorum.elimde değil.ama huyum işte.Sadece şunun için bence bana kimse yardım etmedi de.belki ondan bu kadar duyarlıyım diye düşünüyorum .bazen kendimi güzin abla gibi hissediyorum :)

Kızlar koruyucuyu daha önceki mesajımda yazdığım gibi iki tane alacağım indirimdeyken.bioderma yı çok sıcaklarda kullanmayı düşünüyorum.çok ufak çünkü.evet içerik çok güzel ama şu aşamada sürekli kullanamam.önce başka bir taneyle başlayacağım.sonra onunla devam edeceğim.elimdeki olanı da vücut için kullanacağım...

Nolur biri özellikle lekesi olup kullanan biri cok iyi koruyor kesinlikle diye bir koruyucu önersin
Ben 2ay sonra antalyaya gidicem cok iyi bir koruyucu bulmam lazim
Biodermayi dusunuyorum fakat cok kucuk o yetmez gibi geliyo ama

Dylong icin gunde 1sefer bile surulse guzel koruyo diye okudum bloglarda ve yorumlarda.

Acil bulmam lazim

Kuculte kuculte ancak bu kadar:KK53:

Bu arada doktorun işaretlediği yerleri gördünüz mü ?
Ben leke için gidiyorum onun önerdiği işaretlediği kreme bak.

Eklentiler

• tttt-1.jpg
    tttt-1.jpg
    59,3 KB · Görüntüleme: 49
Zaten çok iyi bir DR.bulup her şeyi ona sormalı.
Bazen onlarda bile uydurma olanlar var.Geçen tv.de dedi.Dr.bile değilmiş,ne okumuş ne bir şey ama hatta sadece görevliymiş DR.olmuş ameliyata bile yıllardır giriyormuş,Başka biri de böyle DEKAN olmuş.Şimdi soruyorum biz kime güvenelim...

X