- 1 Mart 2010
- 44.682
- 113.632
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
- #1.441
Bende merak ediyorum umarım aydinlatan biri cikar.Kızlar fazla kalamiyacagim. Kuzenim bioderma almış eczaneden bir bakin bizim alacağımız bunu. 40 ml. 50 tl ya almiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende merak ediyorum umarım aydinlatan biri cikar.Kızlar fazla kalamiyacagim. Kuzenim bioderma almış eczaneden bir bakin bizim alacağımız bunu. 40 ml. 50 tl ya almiş
Hayir canim bu degil.ben birazdan foto koyucam hatta koydum ama neden bakmadilar merak ettim.Kargodan geldigi dakka foto ekledim hemen,ama yine de eklerim son kez Bizim cildimiz lekeli,o sebepten spot olanini alicaksiniz.Kızlar fazla kalamiyacagim. Kuzenim bioderma almış eczaneden bir bakin bizim alacağımız bunu. 40 ml. 50 tl ya almiş
30ml cok azmıs yaAnlatmistim ama nedense tekrar soruluyor sorular benim gibi cok unutkansiniz sanirsam.Neyse turuncu kasadan aldim.Ambalaji ben actim ilk,gumus yapiskanini yani.Brave inde fotosunu koydugu urunler daha uygun bizimkilerin fiyatinin yuksek olmasinin nedeni lekeli cilt urunleri olmasi.
Ben eczanaden almayı düşünüyorum. Sitelere güvenmiyorumBirde hangi siteden gonul rahatligiyla guneskremi alabilirim?
Guvenilir
Anlatmistim ama nedense tekrar soruluyor sorular benim gibi cok unutkansiniz sanirsam.Neyse turuncu kasadan aldim.Ambalaji ben actim ilk,gumus yapiskanini yani.Brave inde fotosunu koydugu urunler daha uygun bizimkilerin fiyatinin yuksek olmasinin nedeni lekeli cilt urunleri olmasi.
Kızlar .ben de bakıyorum ama siz de hadi araştırın şu selülit işini.Etrafınızda krem kullanıp memnun olan hiç mi yok .Bana yazan kadıncağız spor yapamıyor.eşi yüzünden de selülitlerini istemiyor(alay ediyorlarmış).kilosu da varmış.şaşırdım kaldım.ona ne yapabiliriz.çok üzülüyorum.kullanan bulmak zor.buluyorum yazıyorum .ona yarayacak krem arıyorum.ama kimse inanın vermiyor da yazmıyor da.sırf onun için sayfalarca arıyor ve herkese özele msj yazıyorum.ama maalesef cevap vermiyorlar.ya da uyduruk verip .2.soruma bile yazmıyorlar ne diyeyim.hatta bu gün bile kadıncağız yazdı face ten bana bulamadınız mı.o kadar üzüldüm anlatamam bulursam hemen paylaşacağım.inanın.sizler de bulursanız hemen yazın :)
Canım evet çok ama çok haklısınız.Bütün gün öyle şeylerle uğraşıyorum ki delirmez isem iyidir.Ama herkese yardım etmek istiyorum.elimde değil.ama huyum işte.Sadece şunun için bence bana kimse yardım etmedi de.belki ondan bu kadar duyarlıyım diye düşünüyorum .bazen kendimi güzin abla gibi hissediyorum :)Oturduğumuz yerden selülitleri gideren ne bir krem nede bir sistem var.
Bence boşuna yorulma canım illaki alın teri olacak spor ve diyet şart..
Kadın zaten çok kiloluymuş bir kere o kiloları atacak, imkanı kesinlikle yoksa öyle yaşamayı kabul edecek...
Bu kadar üzülmeyin çabuk yaşlanırsınız,
Üzerime vazife değil ama enerjinizi boşa tüketiyorsunuz bazen
Canım mutlaka vardır.ama neredeler ben de merak ediyorum.yazsalar çok iyi olacak.aslında o kadar çok ürün kullanan var ama nedeni bilinmiyor yazmıyorlar...kızlar herbaderm leke giderici krem ile ilgili bu sitede güzel yorumlar okudum ama kullananınız var mı?
Güldürünüz .evet yani neyi işaretlemiş.iyi ki akne olanı işaretlememiş :)Kuculte kuculte ancak bu kadar
Bu arada doktorun işaretlediği yerleri gördünüz mü ?
Ben leke için gidiyorum onun önerdiği işaretlediği kreme bak.