Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Medicalparkdaki dr muayinesi 110tl
Baska hastanede yine iyi bir dr buldum.
Bu hafta randevu alicam.
Sansimi denicem artik.
O olmazsa baska dr.
Moralim cok bozuk.

Blue sen ne harika birişin iyiki bu sayfayi acmissin iz kızlar bilgilerinizden çok şey ogrendim saolun.. sayfayi en baştan hepsini okudum. .

Benim leke m ise hersey güneş kremi yüzünden oldu buzamana kadar hep avene kullandım ve cok memnunum ancak geçen yaz yenisini alcaktim eczaneden kalmamış ti ve sebamedi over over bitiremeyince kadın onu aldım buzamana kadar yüzüme makyaj dahi yapmadım bi rimel ruj makyaj anlayışı budur bende yani. Neyse geçen yaz zaten çok ta dışarı çıkmadim güneşi sevmiyorum neyse sebamedi en fazla on kere kullanmisimdir allahım beni hiç korumadi alnimda leke yaptı yüzümde ton bozukluklari yaptı iğrenç bi krem benim için hemen bıraktım geçen ekim ayında acnelyse kullandım bi aya yakın kullandım ama soyma yapmadı sadece çok kızardı ise yaramadı deyip onuda bıraktım kızarıklık gitsin die madecassol kullandım ve derim kalinlasnca onu da bıraktım hiç bişey kullanmadım hala leke duruyo tekrar avene krem aldım ve memnunum

Canım maalesef yanlış uygulamalar yapmışsınız.
Ama olsun.o geçmişte kalmış.Gerçekten de önce Dr.a gidiniz.
Bizi de haberdar ediniz.İyi haberlerle olsun...

geçmiş olsun çok üzüldüm ben biraz uzak kaldım su sıralar evde bir net bir tablet bozulup duruyor
aktarciya iletseydin durumu

Sivilceler için doktora gitmedim. Doğum kontrol hapı kullanıyordum o süre zarfında cildim pürüzsüz. Ancak bir senedir kullanmıyorum ve yanak çene bölgemde sivilce cikiyo sönüyor leke kalıyor. Saglikli beslediğim söylenemez.
Canım bence önce dr.gidiniz.bu çok önemli.Altından başka rahatsızlıklar çıkmasın.Tahliller temiz olunca da içiniz rahata rahat istediğinizi kullanırsınız.beslenmeyi de kesinlikle sağlıklıya çeviriniz.Sağlıklı derken de sakın diyet ürünler zannetmeyiniz.Sadece abur cubur tarzından uzak kalmak bile iyi bir başlangıç...

@tr_lelli canım benim zaten özelden yazışıyoruz ama ben yine de yazıyorum.kısaca.
Sakın üzülmeyiniz.Üzüntü hem geçme sürecini azaltır.hem de yenilere sebep olur buna inanın.O nedenle öncelikle üzülmek yok.zaten kışa başlayacaksınız tedavilere.
Bu arada Korumanız yetersiz kaldı size.Kesinlikle değiştiriniz.
karbeyaz arkadaşımız önerdi ve ben Dr.arkadaşıma da danıştım.kullanın dedi.
Ancak devamlı değil sadece tatil ve uzun günlerde kullanacağız.
Siz bence gidince özellikle kendiniz sorun.
Ama sakın dr.lara kanıpta soymalı işlemler ya hidrokinonlu kremler almayınız.
Geçmiş olsun ,iyi haberleriniz olsun...

Çok üzüldüm canım.avene çok hafif bir marka bence.içeriği temizdir belki ama bizim gibilere hafif bence.ben deniz için bioderma aldım.bakalım nolcak.sudokrem kullandın mı?o bana iyi gelmişti.
Takma bence.ben aynaya bakınca görmüyorum hiçbir şey.bu tarz sıkıntılar öyle bir kremle,ilaçla kolaylıkla geçmediği için alışmak lazım..
İstanbulda mı?umarım işe yarar.benim hiiiç umudum yok.:/
Canım evet güneş koruma uymamış arkadaşımıza.Zaten koruma kişiye göre çok farklılıklar gösterir.Bioderma en iyilerinden .lekeleri ciltlerde çok iyi.
Umudunuzu asla yitirmeyiniz önce inanacaksınız sonra kışa ne gerekirse yapıp geçirmenize çalışacağız.Sizlerde kışa kadar iyice araştırınız.bilgilerimiz toparlayalım gerisi kolay olacak.çok zaman alacak olsun .en azından açarsınız...

benim önerdiğim 90 faktörü kullansaydın keşke yada suya dayanıklı koruyucu denizde gitmez geçmiş olsun[/QUOT
evet heliocare 90 sanırım içine sinmedi
ooo başta doktora sordum bile yazmıştım :)) galiba gözden kaçmışsın
Canım ben yazdım yine yazıyorum ben ondan kullanacağım.Zaten ben de arkadaşıma sordum.Kendisi dermatolog zararı yok dedi.Devamlı değil ama .sadece yazın ve uzun günlerde dışarıda olduğumuzda kullanacağız.Öneri için tekrar teşekkürler...[/QUOTE]

Son düzenleme:
Cildinizin beyazlamasi için ne uyguluyorsunuz? Birde sivilce lekelerin den kurtulmak için?
Canım bakınız gerçekten de her şey herkese uymuyor.önce siz neler yaptınız oldu ya da olmadı.yazın.bakalım ve cildiniz tanıyalım.Daha detaylı cilt yapınızı yazar mısınız.
Özele de resim atarsanız daha iyi olur.önerileri sonra yaparız.
Cildimiz çok değerli yanlış bir şey ömürlük hatalara yol açar. çok rica edeceğim dr. a lütfen gidiniz.Sonra Cildinize ne uyar bulalım.Merak etmeyiniz herkese uyan bir şey var :)

@tr_lelli canım benim zaten özelden yazışıyoruz ama ben yine de yazıyorum.kısaca.
Sakın üzülmeyiniz.Üzüntü hem geçme sürecini azaltır.hem de yenilere sebep olur buna inanın.O nedenle öncelikle üzülmek yok.zaten kışa başlayacaksınız tedavilere.
Bu arada Korumanız yetersiz kaldı size.Kesinlikle değiştiriniz.
karbeyaz arkadaşımız önerdi ve ben Dr.arkadaşıma da danıştım.kullanın dedi.
Ancak devamlı değil sadece tatil ve uzun günlerde kullanacağız.
Siz bence gidince özellikle kendiniz sorun.
Ama sakın dr.lara kanıpta soymalı işlemler ya hidrokinonlu kremler almayınız.
Geçmiş olsun ,iyi haberleriniz olsun...
Canım suan hastanedeyim sirami bekliyorum
Krem vs verirse iceriklerini sana yazicam
Sen bilgilisin bu konuda birlikde bakalim.
Zaten exipigment,kortizon tarzi verirse direk cumartesi diger dr gidip sansimi denicem almıcam.
Recetemide yanimda goturucem o doktoroda.
O da tamam dogrudr tedavi derse baslicam.
Cok kararliyim bu sefer iyice arastirmadan yuzume bisi surmicem..

Blue sen ne harika birişin iyiki bu sayfayi acmissin iz kızlar bilgilerinizden çok şey ogrendim saolun.. sayfayi en baştan hepsini okudum. .

Benim leke m ise hersey güneş kremi yüzünden oldu buzamana kadar hep avene kullandım ve cok memnunum ancak geçen yaz yenisini alcaktim eczaneden kalmamış ti ve sebamedi over over bitiremeyince kadın onu aldım buzamana kadar yüzüme makyaj dahi yapmadım bi rimel ruj makyaj anlayışı budur bende yani. Neyse geçen yaz zaten çok ta dışarı çıkmadim güneşi sevmiyorum neyse sebamedi en fazla on kere kullanmisimdir allahım beni hiç korumadi alnimda leke yaptı yüzümde ton bozukluklari yaptı iğrenç bi krem benim için hemen bıraktım geçen ekim ayında acnelyse kullandım bi aya yakın kullandım ama soyma yapmadı sadece çok kızardı ise yaramadı deyip onuda bıraktım kızarıklık gitsin die madecassol kullandım ve derim kalinlasnca onu da bıraktım hiç bişey kullanmadım hala leke duruyo tekrar avene krem aldım ve memnunum
Bi haftadır madecassol sürüyorum gece yatmadan önce yüzüme. Makyaj kapatıcı kullanmıyorum. İnşallah geçer Yüzümdeki ton bozukluğu da çok kadama takılıyor ya alovera jelini de alcam. Bakalım inşallah geçer
Canım benim güzel sözlere teşekkürler.Faydamız oluyorsa ne mutlu bana.
Gerçekten de güneş koruma çok çok önemli ama inanın sebamed kullanıp beğenen var.ama arkadaşımıza avene olmadı mesela.Cildiniz tanımak çok önemli.
Ton bozukları yeni ise geçmesi daha kolay.
Acneleyse expigment vs.sakın diyorum.
Önceleri bende kararsızdım ama artık soyucu işlem krem dahil asla önermiyorum.
Yazın çok fazla şeyler kullanmayınız.Esas kışın yapacaksınız bakımları.
Bu yaz koruyalım yeni lekeler oluşmasın o yeter...

geçmiş olsun çok üzüldüm ben biraz uzak kaldım su sıralar evde bir net bir tablet bozulup duruyor
aktarciya iletseydin durumu
Canım benim geçmiş olsun dilekleriniz çok güzel.teşekkürler.
Olsun yazdınız ya önemli olan bu.Görüp geçmiş olsun yazmayan var.
Maalesef ben almadım biri getirmişti.Neyse atlattım çok şükür.
Tecrübelere yenisi eklendi :)

Canım suan hastanedeyim sirami bekliyorum
Krem vs verirse iceriklerini sana yazicam
Sen bilgilisin bu konuda birlikde bakalim.
Zaten exipigment,kortizon tarzi verirse direk cumartesi diger dr gidip sansimi denicem almıcam.
Recetemide yanimda goturucem o doktoroda.
O da tamam dogrudr tedavi derse baslicam.
Cok kararliyim bu sefer iyice arastirmadan yuzume bisi surmicem..
Canım tamam geçmiş olsun tekrardan.evet bilinçli olmak en güzeli.
Ne gerekirse yardıma hazırım .zaten sizler için buradayım :)

Canım evet güneş koruma uymamış arkadaşımıza.Zaten koruma kişiye göre çok farklılıklar gösterir.Bioderma en iyilerinden .lekeleri ciltlerde çok iyi.
Umudunuzu asla yitirmeyiniz önce inanacaksınız sonra kışa ne gerekirse yapıp geçirmenize çalışacağız.Sizlerde kışa kadar iyice araştırınız.bilgilerimiz toparlayalım gerisi kolay olacak.çok zaman alacak olsun .en azından açarsınız...
Ben ekim kasım gb nib+ fab ürünlerini denicem.aldım indirimden bekliyorum.olumlu şeyler duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum.güneş kremi olarak da solante kulanmaya başladım.

Ben ekim kasım gb nib+ fab ürünlerini denicem.aldım indirimden bekliyorum.olumlu şeyler duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum.güneş kremi olarak da solante kulanmaya başladım.
Evet canım iyi olur İNŞALLAH .Güle güle kullanın.Bize de etkilerini bildiriniz.
Kışa alıp başlamak isteyenler var çevremde .Satılan yerin şubesinden birinde de bir arkadaşımız var.o da övgüyle bahsetti.Çok satıyorlarmış.Bilemiyorum.
Henüz birebir kullandım çok memnunum diyen arkadaşım yok.Kışa zaten belli olur.
Solante de beğendiğimiz güneş korumalar listemizde var.
Sizden de çok iyi haberler bekleriz...

X