• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Cilt çukurları çöküntüleri için Contractubex..

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Dilekhera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
78
2
98
Konya
Şimdi arkadaşlar nette nereye sivilce çukuru yazsam karşıma hep contractubex çıktı. Gittim cildiyeye yazdırdım doktorunda bildiği yokmuş sadece estetik cerrahi yazdığında ödüyormuş devlet bu ilacın parasını. Bende kendim para verip aldım 60 küsür tl ye.. O kadar yazılanlar vardı ki bu ilaç hakkında denemem gerekiyordu. Yüzümde öyle çok çukur yok 4 tanecik var 2si saçlarla çok kolay şekilde kapanıyor ama 2si kapanmıyor yüzümün tam ortasında. Olanlar iyi bilir ve sol yanağımdada hafif çöküntüler var 10larca sivilce girip çıkıyor sıktırmasamda izi kalıyor. neyse aldım kremi gece sürdüm baya bi sonra üzerini kapadım şu annelerimizin tabakta yemek kaldıgında üstüne sardığı jelatin poşet gibi şeyle sardım:)) 3-4 gün böyle devam ettim ama nerdeyse günde 6-7 saat yüzümde kaldı o ilaç ve yüzümü sardığım içinde kurumadı hiç. 4. gün kalktım ve yüzümdeki çöküntüler kaybolmuş çukurlarda kaybolmuş sadece derin bi çukur vardı oda hafiflemiş bu durumu görünce çok sevindim yüzüm su tutmuş resmen yüzümün geneli çok düzelmiş gibi geldi cok sevindim acaba su tutması geçici mi diye bıraktım sürmeyi çünkü yüzümde incelmişti derisi. 2-3 gün sonra eski haline döndü. Heralde tam düzelmesi için yıllar gerekiyor. O kadarda ben kullanamadım çünkü günlerce ardarda sürünce cildi inceltiyor dışarı çıkamıyorum kıpkırmızı oluyor.Deneyimimi paylaşmak istedim bugün tekrardan başladım bu sefer sadece çukur yerlere sürüyorum tüm yüze sürünce kızartıyo çünkü. Başka deneyimi olan arkadaşlar varsa onlarda paylaşsınlar :)

hevesini kırmak istemem ama iki tüp bitirdim hiç bi işe yaramadı eski haline dönüyor.zaten ben bu çukurların çözümünün oldugunu düşünmüyorum .

çok derin çukurum yok Allaha şükür 3-4 tane dediğim gibi fondoten sürünce belli bile olmuyor ben yine cildim pürüssüz olması için araştırdım contractubex çıktı karşıma hep denedim sadece. Sivilce çukuru olanlar takmasın taktıkça psikolojiniz bozulur benm bi arkadasım var ondan biliyorum yüzü cok kötü ama heryeri delik deşik dışarı cıkmazdı filan ..

tekrardan başladım 2gün önce ve kırmızı izleri geçiriyor resmen herkes diyo yüzün çok düzelmiş diye çöküntüleride havaya kaldırıyo kullanırken bıraktıktan sonra eski haline dönüyor.. Belki de yıllar boyu kullanmak gerek.

Back
X