mrb arkadaşlar,,bende size sürekli kullandığım ve gercekten faydasını gordugum bi maskeyi paylaşacagm,belkide birçoğunuz bılıordur,yoğurt ve karbonat karışımı,bır yemek kaşığı yoğurda bır çay kaşıgı karbonat karıstırıp yuzume sürüorum 30 dk fln beklettıktn sonra hafif hafif ovalayark yıkıorum lekelerime ve sivilcelerime gercekten çok ii geldi,sivilcelerimden bu maske sayesınde kurtuldum dıebılırım,tabi bunun yanında cilt temızlıgıde çok önemli,beyazlatıcı özelliğide var...:1rolleyes::1rolleyes:
ben bu yoğurt karbonat karışımına bikaç damla da limon sıkarak kullanıyordum...
canım benım cildim yaglı bu karısım ıyı olurmukifisfisfis
tarcınım acaba şu papatya tazemi olacak yoksa kurumu.yaz mevsiminde olduğumuz için tazeside kolaylıkla bulunur.öylede olurmu?acaba bahsedilen papatya kır papatyasımıdır.
bilgin varsa paylaşırsan sevinirim canım şimdiden teşekkürler
kızlar ya benım kollarımda kahverengi lekeler oluştu sır agda yapmuştım bazı yerler kızarmıştı 3-5 gündürde kısa kollu giyiyorum bugun bir baktımkı kollarımın kızaran yerlerınde çok belirgin kahverengi lekeler oluşmuş napcam ya ben?:çok üzgünüm:
ben esmerim ve tatilden sora iyice kararmıştım bir gün domates+un birgün yoğurt+karbonat maskelerini yaptım ve gerçekten faydası oldu cildim pürüzsüzleşti ve rengim açıldı çok teşekkür ederim bu bilgileri veren arkadaşlara çok mutluyumm:)domates ve unlu tarifi düzenli deneyip memnun kalan var mı acaba ... :uhm:
tarçınncım nasıl domates maskesi çillerine iyi geldimi?
bide bal maskesi var bal ve tarçını karıştırıp yüze uyguluyomuşun deneyen varmı işe yararmıki? fisfisfis
arkadaşlar bu en baştaki domatesli maskeyi deneyen var mı? domatesin suyunu çıkardıktan sonra un ekleyin diyor da suyuna mı eklicez posasına mı??