Popüler Konu Cilt bakımı rutinimiz 💆‍♀️

Canm isana bulamadiysan magazada bundan varsa alabilirsin alternatif olarak. Tamamen bitkisel bi yağ bazli temizleyici kopuk temizleyiciside var. Kokusu yosun bitki gibi kokuyo hic kimyasal kokmuyorEki Görüntüle 2879180
Sence bunu da bırakırlar mı onu da bitirmiş vicdansızlar

hanımlaaaar,canım hanımlaaar,ben geldim,bana bir bakın hele.

şimdi kendimi anlatayım. benim cildim karmadır. ancak ergenlik dönemimde bile doğru dürüst sivilcem çıkmamıştır.3-4 regl döneminde 1 kez sivilcesi çıkan biriydim ben. DİM farkındaysanız

bebek poposundan hallice pürüzsüz,lekesiz bir cildim vardı.

ancak ne zaman maskeye geçtik, bir de biz n95 üstüne normal maske takıyoruz,ne zaman stresli mesai ve nöbetler başladı,benim cildim mahvolmaya başladı.

bir de cildimin en sevmediğim huyu, sivilcem nadir çıkar ama çıkarsa yanağımda çıkar ve oynasam da oynamasam da iz bırakarak geçer...

makyaj sevmem,fondöten hiç süren biri değilim. gözüme rimel bile 3-4 ayda 1 çekerim düşünün.

sabah akşam cildimi gerçek gül suyu ve salisilik asit içeren, eczaneden hazırlattığım toniğimle temizlerim. asla cildimi temizlemeden uyumam. her gün su bazlı nemlendiricimi sürerim. uzun yıllar la roche posay'ın cicaplast baume b5'ini kullandım. bebek poposu gibi yapardı yüzümü. artık o da etki etmiyor maalesef

ancak tüm bunlara rağmen maske kullanmaya başladığımdan beri yüzümden sivilce eksik olmuyor,hem de çıktı mı 3-4 tane aynı anda çıkıyor ve leke bırakıyor... en son cildiyeden bir doçente gittim ve zorante verdi,aylardır düzenli kullanıyorum,sivilceyi kurutuyor evet,deriyi soyuyor evet,ama yine de lekeleri geçirmiyor... güneş kremini asla ihmal etmem,onu da yves rocher'den kullanıyorum genelde... yaz aylarına geldik diye zoranteyi azalttım mecburen...

düzenli olarak kullandığım ürünleri şimdi ekleyeceğim. the ordinary'leri düzenli kullandım 3-4 ay,dermaroller ile de destekledim hatta. ama dermarollerı düzenli yapmadım itiraf edeyim. durum bu şekilde

sizce ne yapmalıyım? ürünlerimi nasıl revize etmeliyim? bana bir akıl verin :)))

Eklentiler

• IMG-8612.jpg
    137,5 KB · Görüntüleme: 102
Bunlarla cildin düzelmiyor da benden pas

Maskeden dolayi havasiz kaliyo cildimiz benimde cikiyo maske kullandigim zaman maalesef. Sivilve izlerim var naptiysam geçmedi koyu renkte kalmis yanacigimda. Anca guzellik merkezinde yapilan islemler ile geçer zannimca. Ama gittigin yerin makinelwri FDA onayli ve guvenilir bir yer olsun urunler ile istedigomiz sonuca ulasamayiz tamamen maalesef

kızlar ben de bu seti aldım dün. bir ay düzenli kullanacağım. bu da etki etmezse yeter artık. suratıma ''Çığlık'' maskesi takıp gezeceğim

gelişmeleri yazarım mutlaka,belki kullanmak isteyen başkaları da olur diye :))

Eklentiler

• IMG-8711.jpg
    160,1 KB · Görüntüleme: 99
göz yaşım pıt daha yeni bir set aldıydım olamaz omg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…