Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Makyajsiz yüze de gunes kremi kullandığımız icin yag bazli temizleyici kullanmak lazm. Cosmwd kullanmadim hic ama iyi bi marka duydum cokca.
Makyajsiz yüze de gunes kremi kullandığımız icin yag bazli temizleyici kullanmak lazm. Cosmwd kullanmadim hic ama iyi bi marka duydum cokca.
Bu videoda oneriler var uzun degil izleyebilirsin güvenilir bir kadin bu. Aciklamalarina göre kendine en uygun olani sec canm
Tanıdık varmi calisan orda sana ayirsa yada siteden uyari iste stok oldugi gibi bilgi gelince al canm. Memnunlar ki bitiriyorlarBaktım burada çok satılıyor stoğa girer girmez millet deli gibi alıyor. Gelmesiyle gitmesi bir oluyor
Kesinlikle canm gunes kremleri çoğunlukla su bazli oldugu icin deriden atilmasi normal temizleyiciler ile zor ya bana da o his geçmiyor. Eminim cok güzelsindir korumak lazim güzelliğimiziÇok teşekkür ederim balım
Aynen güneş kremi kullandığım için istiyorum çünkü kremin yüzünden temizlenmediğini hissediyorum. sanki sürekli kirli cilde güneş kremi sürüyormuş gibi hissediyorum
Öyle yaptım. Stoğa girince 10 tane alacağım hahahahahahaTanıdık varmi calisan orda sana ayirsa yada siteden uyari iste stok oldugi gibi bilgi gelince al canm. Memnunlar ki bitiriyorlar
Bildiğin ortalama tiplerdenim ama cildim çok beyaz o yüzden korumama lazım. bir de 35 geçtim artık biraz bakıma daha özen gösteriyorum gelecek içinKesinlikle canm gunes kremleri çoğunlukla su bazli oldugu icin deriden atilmasi normal temizleyiciler ile zor ya bana da o his geçmiyor. Eminim cok güzelsindir korumak lazim güzelliğimizi
Maalesef yuz urunleri pahali ama ucuz olanlarsa bi ise yaramıyor burda kozmetik uygun ilk buraya geldiğimde uzun süre hayiflandim Türkiye de fazlaca harcadigim için kozmetigeÖyle yaptım. Stoğa girince 10 tane alacağım hahahahahaha
Şaka bir yana da demek ki dediğin gibi çok iyi ki bitiyor. Bir de bu ürünler çok pahallı ya. Şöyle iyi bakayım dedim 180TL başlıyor
Yok yok guzelsin bence denk geldim bi ara dudisli fotonu profil yapmistinBildiğin ortalama tiplerdenim ama cildim çok beyaz o yüzden korumama lazım. bir de 35 geçtim artık biraz bakıma daha özen gösteriyorum gelecek için
Suyu çok içiyorum yaz kış. Kışın en az 2lt yazın geçiyor valla. Hee dudaklarım güzel yaa. Ailemizde öyle kalın dudaklıyızYok yok guzelsin bence denk geldim bi ara dudisli fotonu profil yapmistin
Beyaz tenli olmakda ayri dert haklisin ufacik bi leke de olsa belirgin duruyor. Yaş önemli degil bence bakim yapmak lazm her zaman bide bol su iç ki yaptigin bakimlar meyve versin
Bal dudağın gazabi geldi aklima ahahhaha cok guzel hareketler vardi yaSuyu çok içiyorum yaz kış. Kışın en az 2lt yazın geçiyor valla. Hee dudaklarım güzel yaa. Ailemizde öyle kalın dudaklıyız
Genetik olarak da çok yaşımızı göstermiyoruz şükür. Olmaz mı bir ara ağız bölgem farklı renkti. hele bıyık bölgem. sanki ağda yapmış gibi geziyordum
İnşallah canım karşılığını alırız
hahhaha bilmez miyim. De yavrumBal dudağın gazabi geldi aklima ahahhaha cok guzel hareketler vardi ya
Bal dudak dicem sana artik
C vitaminini de eksik etme bu yaz gunlerinde
Kaliteli bir tane alsan her akşam gerekmez canm haftada 2 yada 3 gun temiz cilde güzelce yedirsen de yeterli olur maksat cilt o vitamini alabilsin iyi kötü hic yoktan iyidir bal dudakhahhaha bilmez miyim. De yavrum
C vitamini korkuyor beni yav. Her akşam kullanmak gerekli mi sence? Bir de iyi bir c vitamini 250tl den başlıyor onu da stokta bulursan hahahaha.
Türkiye'de bakımlı olmak çok zor
Öff çok yakıştı beeeeKaliteli bir tane alsan her akşam gerekmez canm haftada 2 yada 3 gun temiz cilde güzelce yedirsen de yeterli olur maksat cilt o vitamini alabilsin iyi kötü hic yoktan iyidir bal dudak
DimiÖff çok yakıştı beeee
Di
Ara vermen gerekmiyo ama 7 gun üst uste yerine bi gunden bi gune de kullanabilirsin canm tamamen sana kalmis. Orda fiyati ne kadar onun?Di
Bir şey daha sorayım bu 7 günlük kapsülleri 7 gün kullandıktan sonra ne kadar ara vermek lazım sence
İndirimsiz 20TL. İndirimsiz almam hacıAra vermen gerekmiyo ama 7 gun üst uste yerine bi gunden bi gune de kullanabilirsin canm tamamen sana kalmis. Orda fiyati ne kadar onun?