Popüler Konu Cilt bakımı rutinimiz 💆‍♀️

kızlar ben de bu seti aldım dün. bir ay düzenli kullanacağım. bu da etki etmezse yeter artık. suratıma ''Çığlık'' maskesi takıp gezeceğim :KK67: :63:

gelişmeleri yazarım mutlaka,belki kullanmak isteyen başkaları da olur diye :))
Orijinal dimi. Bunun çok fazla sahtesi çıkmış 🤦

kızlar ben de bu seti aldım dün. bir ay düzenli kullanacağım. bu da etki etmezse yeter artık. suratıma ''Çığlık'' maskesi takıp gezeceğim :KK67: :63:

Böbreğini verdin mi bunlara hajajajjs

Hayırlı olsun bol yardımlaşmalı olsun❤️
Hamile olduğum için her şeyi kullanamıyorum.Cildim karma.Yanaklarım kuru T bölgem yağlı ve yanaklarımda hafif roza var.
Sabahları yıkama jeli,nemlendirici ve güneş kremi.Eğer dışarı çıkacaksam renkli güneş kremi.İnanılmaz memnunum.Cildimi parlak gösteriyor.Akşamları yıkama jeli,kuşburnu çekirdeği yağı ve gua sha taşı ile masaj.
Normalde çok şey kullanıyorum.Aha bha kremleri ve tonikleri favorim.Ordinary ürünlerini denemeyi düşünüyorum.Hamilelik sonrası devam😅
Gua sha tasi gerçekten etkisini ben kaşıkla yapmaya çalışıyorum 🙈

Ordinary hyaluronik asit kullanıyorum uzun süredir... baya memnunum. Bir dönem niacinamide de kullanmıştım beni tatmin etmişti. Ama bazı serumlar birlikte kullanılmamalı öyle bir durumda dikkat edin.

1.5 ay olmuş güncelleme yapayım bari :KK30:

sadece niacinamid serumunu kullandım,diğer ürünleri kullanmadım, serumu her akşam temiz cildime uyumadan sürdüm sabah tekrar tonikle temizledim.

en başta yüzümde kusma oldu,zaten niacinamid kusturuyormuş öyle yazıyor her yerde :)

sabırla kullandım,çıkan sivilceler gitti,lekelerde de ufak ufak azalmalar başladı :)) siyah noktalara etkisi var mı henüz emin değilim 🙈

sadece niacinamid serumunu kullandım,diğer ürünleri kullanmadım, serumu her akşam temiz cildime uyumadan sürdüm sabah tekrar tonikle temizledim.

en başta yüzümde kusma oldu,zaten niacinamid kusturuyormuş öyle yazıyor her yerde :)

sabırla kullandım,çıkan sivilceler gitti,lekelerde de ufak ufak azalmalar başladı :)) siyah noktalara etkisi var mı henüz emin değilim 🙈
Her cilt tipi için uygun mudur?

Ben de rutinime devam ediyorum. Siyah noktaların baya azaldı. Cildim parladı ve gözeneklerim küçüldü

Cilt tipin nasıl? Bir de yaşın küçük cildini çok yoröana gerek yok problemli değilse
Karma😑. Ya sivilcelerden kalma izler var çukur şeklinde onların geçmesi imkansızmış ama belki birazcık küçülür diye umut ediyorum. Doktor tedavisi gördüm ama maalesef çok verim alamadım.

X