Orijinal dimi. Bunun çok fazla sahtesi çıkmışkızlar ben de bu seti aldım dün. bir ay düzenli kullanacağım. bu da etki etmezse yeter artık. suratıma ''Çığlık'' maskesi takıp gezeceğim
gelişmeleri yazarım mutlaka,belki kullanmak isteyen başkaları da olur diye :))
Böbreğini verdin mi bunlara hajajajjskızlar ben de bu seti aldım dün. bir ay düzenli kullanacağım. bu da etki etmezse yeter artık. suratıma ''Çığlık'' maskesi takıp gezeceğim
bu sefer eminim. fransadan getirttim. doğrudan mağazadan aldırdım. yeter,illallah ettimOrijinal dimi. Bunun çok fazla sahtesi çıkmış
Dene canm o da olmasa som caren bi merkez. İnşallah etki gorursungöz yaşım pıtdaha yeni bir set aldıydım olamaz omg
Ooo o zaman iyi. Verim alırsın. Bir de şeye baksana "doa kozmetik"bu sefer eminim. fransadan getirttim. doğrudan mağazadan aldırdım. yeter,illallah ettim
onu duymuştum ama fos çıkacak gibi hissediyordum,sence iyi mi cidden? bakayım öyleyseOoo o zaman iyi. Verim alırsın. Bir de şeye baksana "doa kozmetik"
Gua sha tasi gerçekten etkisini ben kaşıkla yapmaya çalışıyorumHayırlı olsun bol yardımlaşmalı olsun
Hamile olduğum için her şeyi kullanamıyorum.Cildim karma.Yanaklarım kuru T bölgem yağlı ve yanaklarımda hafif roza var.
Sabahları yıkama jeli,nemlendirici ve güneş kremi.Eğer dışarı çıkacaksam renkli güneş kremi.İnanılmaz memnunum.Cildimi parlak gösteriyor.Akşamları yıkama jeli,kuşburnu çekirdeği yağı ve gua sha taşı ile masaj.
Normalde çok şey kullanıyorum.Aha bha kremleri ve tonikleri favorim.Ordinary ürünlerini denemeyi düşünüyorum.Hamilelik sonrası devam
Ordinary hyaluronik asit kullanıyorum uzun süredir... baya memnunum. Bir dönem niacinamide de kullanmıştım beni tatmin etmişti. Ama bazı serumlar birlikte kullanılmamalı öyle bir durumda dikkat edin.kızlar ben de bu seti aldım dün. bir ay düzenli kullanacağım. bu da etki etmezse yeter artık. suratıma ''Çığlık'' maskesi takıp gezeceğim
Düzenli olarak yapıyor musunuzcilt kaslarını sıkılaştırıp daha genç bir cilt için yapılıyor. Kullandığımız kremlerle birlikte etkisi daha da artıyor. Kırşıklıklar için de yapılıyor
Ben krem sürerken yapıyorum geneldeDüzenli olarak yapıyor musunuz
1.5 ay olmuş güncelleme yapayım barikızlar ben de bu seti aldım dün. bir ay düzenli kullanacağım. bu da etki etmezse yeter artık. suratıma ''Çığlık'' maskesi takıp gezeceğim
Her cilt tipi için uygun mudur?1.5 ay olmuş güncelleme yapayım bari
sadece niacinamid serumunu kullandım,diğer ürünleri kullanmadım, serumu her akşam temiz cildime uyumadan sürdüm sabah tekrar tonikle temizledim.
en başta yüzümde kusma oldu,zaten niacinamid kusturuyormuş öyle yazıyor her yerde :)
sabırla kullandım,çıkan sivilceler gitti,lekelerde de ufak ufak azalmalar başladı :)) siyah noktalara etkisi var mı henüz emin değilim
Ben de rutinime devam ediyorum. Siyah noktaların baya azaldı. Cildim parladı ve gözeneklerim küçüldü1.5 ay olmuş güncelleme yapayım bari
sadece niacinamid serumunu kullandım,diğer ürünleri kullanmadım, serumu her akşam temiz cildime uyumadan sürdüm sabah tekrar tonikle temizledim.
en başta yüzümde kusma oldu,zaten niacinamid kusturuyormuş öyle yazıyor her yerde :)
sabırla kullandım,çıkan sivilceler gitti,lekelerde de ufak ufak azalmalar başladı :)) siyah noktalara etkisi var mı henüz emin değilim
Ben 22 yaşındayım gözeneklerimi küçültmek istiyorum . Bana önerebileceğin bir ürün var mı?Ben de rutinime devam ediyorum. Siyah noktaların baya azaldı. Cildim parladı ve gözeneklerim küçüldü
Cilt tipin nasıl? Bir de yaşın küçük cildini çok yoröana gerek yok problemli değilseBen 22 yaşındayım gözeneklerimi küçültmek istiyorum . Bana önerebileceğin bir ürün var mı?
KarmaCilt tipin nasıl? Bir de yaşın küçük cildini çok yoröana gerek yok problemli değilse
O zamanKarma. Ya sivilcelerden kalma izler var çukur şeklinde onların geçmesi imkansızmış ama belki birazcık küçülür diye umut ediyorum. Doktor tedavisi gördüm ama maalesef çok verim alamadım.
Çok sevinirimO zamanOtrera bu konuda deneyimlerini paylaşsa daha iyi olur
genelde karma ve yağlı ciltler fayda görüyor diye biliyorum canım :)Her cilt tipi için uygun mudur?
aaa siyah noktalara ne kullanıyordun sen abla?Ben de rutinime devam ediyorum. Siyah noktaların baya azaldı. Cildim parladı ve gözeneklerim küçüldü