Popüler Konu Cilt bakımı rutinimiz 💆‍♀️

Orijinal dimi. Bunun çok fazla sahtesi çıkmış

Böbreğini verdin mi bunlara hajajajjs

Gua sha tasi gerçekten etkisini ben kaşıkla yapmaya çalışıyorum

Ordinary hyaluronik asit kullanıyorum uzun süredir... baya memnunum. Bir dönem niacinamide de kullanmıştım beni tatmin etmişti. Ama bazı serumlar birlikte kullanılmamalı öyle bir durumda dikkat edin.

1.5 ay olmuş güncelleme yapayım bari

sadece niacinamid serumunu kullandım,diğer ürünleri kullanmadım, serumu her akşam temiz cildime uyumadan sürdüm sabah tekrar tonikle temizledim.

en başta yüzümde kusma oldu,zaten niacinamid kusturuyormuş öyle yazıyor her yerde :)

sabırla kullandım,çıkan sivilceler gitti,lekelerde de ufak ufak azalmalar başladı :)) siyah noktalara etkisi var mı henüz emin değilim

Her cilt tipi için uygun mudur?

Ben de rutinime devam ediyorum. Siyah noktaların baya azaldı. Cildim parladı ve gözeneklerim küçüldü

Cilt tipin nasıl? Bir de yaşın küçük cildini çok yoröana gerek yok problemli değilse
Karma. Ya sivilcelerden kalma izler var çukur şeklinde onların geçmesi imkansızmış ama belki birazcık küçülür diye umut ediyorum. Doktor tedavisi gördüm ama maalesef çok verim alamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…