Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bunun sarı olanından kullanıyorum bu daha mı iyiydi acaba
Arkadaşlar göz altım bu şekilde deri altında oluşan millia mı anlamadığım küçük yağ bezesi gibi olmuş acaba kullandığım kremden mi anlayan varsa bakarmsnz lütfen
Ama deri altında milla baktım beyax nokta gibi bunlar biraz daha derin gibigozumun dıp koselerınde benım de var evet bunlar mılla ymıs
İnan benim de bu şekilde çok çok faydasını göremedim gibibilmiyorum ki begendım mı begenmedım mı elbet faydası vardır da ben bıtınce tekrar almam
rutınımde c vıtamını var arbutın var buna gerek hıssetmıyorum
İnan benim de bu şekilde çok çok faydasını göremedim gibi
Gözün aydın :) ikisine de başlamak için daha erken bence önce bariyerin biraz güçlensinCildimin son güncellemesi kızlar uzun zamandır fiddy ve enzim peeling yapmıyorum cildimin kötü durumundan dolayı yavaş yavaş toparlanıyoruz sizce bugün hangisini yapsam fikir verirmisiniz Kova hatunu yesa B bensimo noegthy S Skinkeyrlover Kirmizi krizantem Beyondparadise Ahuu14 selennn Bearhug gizemliasli
Sivilceler için bir kıl maskesi kullansam mi diye geçiyorum içinden ama kendi mi tutmam lazım sanırım noegthyGözün aydın :) ikisine de başlamak için daha erken bence önce bariyerin biraz güçlensin
İlla birşey yapmak istiyorsan enzim peeling yap ama hafta da 1 gün... Ve yine diyorum bir dermotolağa görün tam olarak cildinin neye ihtiyacı var ne zararlı öğrenmiş olursun.Sivilceler için bir kıl maskesi kullansam mi diye geçiyorum içinden ama kendi mi tutmam lazım sanırım noegthy
Canım bence de hala erken biraz daha sabret cilt tamamen toparlamadan bariyer iyice güçlenmeden uzak dur agresif işlemlerden derim.Cildimin son güncellemesi kızlar uzun zamandır fiddy ve enzim peeling yapmıyorum cildimin kötü durumundan dolayı yavaş yavaş toparlanıyoruz sizce bugün hangisini yapsam fikir verirmisiniz Kova hatunu yesa B bensimo noegthy S Skinkeyrlover Kirmizi krizantem Beyondparadise Ahuu14 selennn Bearhug gizemliasli noegthy
Bugün enzim peeling geçirdim içimden de bir hafta daha yeni ürünlerimi kullanıyim haftaya yaparım noegthyİlla birşey yapmak istiyorsan enzim peeling yap ama hafta da 1 gün... Ve yine diyorum bir dermotolağa görün tam olarak cildinin neye ihtiyacı var ne zararlı öğrenmiş olursun.
Celenesler bozdu cildi mi gayet iyi gidiyordu cnm iltifatlar alıyordum çevredenCanım bence de hala erken biraz daha sabret cilt tamamen toparlamadan bariyer iyice güçlenmeden uzak dur agresif işlemlerden derim.
Bir hafta daha yeni ürünleri kullancam haftaya yaparım enzim peeling BearhugCanım bence de hala erken biraz daha sabret cilt tamamen toparlamadan bariyer iyice güçlenmeden uzak dur agresif işlemlerden derim.
Dermatolog en son çarem ama neyin cildi mi bu hale getirdiğini biliyorum oyuzden ondan kurtuldum eczacinin cilt analizini yapan kişinin önerdiklerini kullanacağım eğer geçmezse yine giderim dermatologa oayri konu noegthyİlla birşey yapmak istiyorsan enzim peeling yap ama hafta da 1 gün... Ve yine diyorum bir dermotolağa görün tam olarak cildinin neye ihtiyacı var ne zararlı öğrenmiş olursun.