- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
Aha bha li toner im var.
Fakat 2 senedir acik nerdeyse. Etkisini kayip etti mi acaba ? Tarihi hala bitmemis.
açtığın andan itibaren ya 6 aydır ya 12 aydır. Sonra etkisini kaybeder hatta cildine de zarar verebilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aha bha li toner im var.
Fakat 2 senedir acik nerdeyse. Etkisini kayip etti mi acaba ? Tarihi hala bitmemis.
bana mesaj at göstereyimÖncesi sonrası fotisi var mı? Leke ne durumdaydı da işini halletti merak ediyorum.
Yeni arayisa gircem deseneaçtığın andan itibaren ya 6 aydır ya 12 aydır. Sonra etkisini kaybeder hatta cildine de zarar verebilir
Allah'ın izniyle seneye kış mevsiminde o AHA BHA'ların alayını kullanıcam. Yetti artık. Doktor en etkili iz tedavisi kremi bu dedi verdi. Herkes 4 ayda 1 tüp kremi kullanmış faydalanmış ama ben 8 aydır 1 tüo kremi bitiremedim hala kullanıyorum hiçbir faydasını göremedim. Bu kış geçti artık ama seneye inşallah ben de kullancam. Hatta indirimlerden stoklamayı düşünüyorum.
Ama şöyle de bir durum var o asitlerin yüz yakma sivilce çıkarma gibi durumları var mı? Öyleyse hiç bulaşmayayım.
Senin cildin çabuk kızarıyordu dimi? enzim peeling denedin mi?Yeni arayisa gircem desene
Kışın kuru yazın yağlı yer yer yağlı yer yer kuru.dkdjdSivilce izin mi var ? Cilt tipin nasıl
Evet cabuk kizariyor.Senin cildin çabuk kızarıyordu dimi? enzim peeling denedin mi?
Evet cabuk kizariyor.
The purest den almistim yazin. Hic yuzume gore degil. Cildime kullaniyorum onuda
Onun disinda baska denemedim
Kışın kuru yazın yağlı yer yer yağlı yer yer kuru.dkdjd
Sivilce gözeneklerim,çukurlarım ve lekelerim var.
Butcem icin iyi ama gonlum icin kötüSenin cildin minimum ürün istiyor fazlasını istemiyor fgkljdklf
Marka?Lekeler için : Arbutin + C vitamini
Gözenek İçin : niacinamide
Marka?
Ss aldım. hemen araştırıp ablamdan para dilenmem lazım.dkdkd
İyi ben de güncelleme yapacağım hazırsanızŞimdi rutinimi çok güzel oluşturdum. artık sivilcem çıktığında izi bile kalmıyor ve çok çabuk iyileşiyor.
Kış boyunca Retinol kullandım ve faydasını ciddi anlamda gördüm. Nisan ayının sonuna doğru artık kışlık bakımlarımızı sona erdirip yazlık bakımlara geçiyoruz hanımlar. Yani asitleri minimum kullanıyoruz
At hadi pürüssüz cildini çat diye çatlat beni.İyi ben de güncelleme yapacağım hazırsanız
retinolu ben dekolte ve meme üstlerime kullandım şuan o bölgem kaymak gibi dümdüz oldu. sivilcelenir pütürlenir gözenek gözenek olurdu. Şuan gayet güzelleşti maşallah ha birde boyun çizgilerimin derinliğide hafifledi sankiŞimdi rutinimi çok güzel oluşturdum. artık sivilcem çıktığında izi bile kalmıyor ve çok çabuk iyileşiyor.
Kış boyunca Retinol kullandım ve faydasını ciddi anlamda gördüm. Nisan ayının sonuna doğru artık kışlık bakımlarımızı sona erdirip yazlık bakımlara geçiyoruz hanımlar. Yani asitleri minimum kullanıyoruz
Retinol tam kurtarıcı bu kış cildime yaptığım en iyi yatırımretinolu ben dekolte ve meme üstlerime kullandım şuan o bölgem kaymak gibi dümdüz oldu. sivilcelenir pütürlenir gözenek gözenek olurdu. Şuan gayet güzelleşti maşallah ha birde boyun çizgilerimin derinliğide hafifledi sanki
Kolajen kullanıyor musun abla?Retinol tam kurtarıcı bu kış cildime yaptığım en iyi yatırım