Bnde bunu kullanıyorum kokusuda süperZaten ordan aldiklarimi dusda kullaniyorum vucuduma. Clinique yag bazliyida. Kokusu midemi kaldiriyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnde bunu kullanıyorum kokusuda süperZaten ordan aldiklarimi dusda kullaniyorum vucuduma. Clinique yag bazliyida. Kokusu midemi kaldiriyor
Öncelikle eczaneye gidip tam anlamıyla cildinizi öğrenip öyle başlamanızı tavsiye ederim nasıl bir cilt olduğunuz ortaya çıkarsa kolay yardımcı olurlar NowaybabeKizlar selam ben de bir cilt bakim rutini olusturmak istiyorum ama neyi nasil ve ne zaman kullanacagimi bilmiyorum. Bana da yardimci olursaniz gerekli urunleri alip baslamak istiyorum Cildim siyah nokta ve sivilceye meyilli.
Umarım sebbo güzel ürün bu iyi geliceni düşünüyorum umarım iyi gelirKararı mi bundan yana kullandım kızlar cilt analizine gidince eczacim önermişti siparişini verdim bir iki güne gelir umarım şifa olur cildime Kova hatunu B bensimo yesa noegthy Kirmizi krizantem S Skinkeyrlover selennn Beyondparadise mahh Bearhug Ahuu14
Umarim cnm bunun nemlendiricisinide istemeyi düşünüyorum eczaci onuda önermişti Kirmizi krizantemUmarım sebbo güzel ürün bu iyi geliceni düşünüyorum umarım iyi gelir
Arkadaşım kullanıyor çok memnun sen de seversin inşallah canımKararı mi bundan yana kullandım kızlar cilt analizine gidince eczacim önermişti siparişini verdim bir iki güne gelir umarım şifa olur cildime Kova hatunu B bensimo yesa noegthy Kirmizi krizantem S Skinkeyrlover selennn Beyondparadise mahh Bearhug Ahuu14
Güle güle kullan :) Burası başka başlıkmış ne zaman yazıldı bunlar diyorum bendeSonunda aldım binbir işkenceyle gittim kendim aldım lanet olasicalar getirmediler kullandım bugün bakalım önce bunu bitircem sonra ceraveye baslicam bakalım hangisi daha iyi gelecek bana kizlar Kova hatunu B bensimo Kirmizi krizantem S Skinkeyrlover Bearhug noegthy selennn Ahuu14 yesa Beyondparadise
Tşk cnm cildim baya sivilceli bu ara birde gidip sivilce kremi alsammi diye düşünmekteyim noegthyGüle güle kullan :) Burası başka başlıkmış ne zaman yazıldı bunlar diyorum bende
Umarim cnm bunun nemlendiricisinide istemeyi düşünüyorum eczaci onuda önermişti Kirmizi krizantem
Gülle güle kullan nemlendiricisi de güzeldirSonunda aldım binbir işkenceyle gittim kendim aldım lanet olasicalar getirmediler kullandım bugün bakalım önce bunu bitircem sonra ceraveye baslicam bakalım hangisi daha iyi gelecek bana kizlar Kova hatunu B bensimo Kirmizi krizantem S Skinkeyrlover Bearhug noegthy selennn Ahuu14 yesa Beyondparadise
Centella hangi marka kullanıyorsunŞu bazlı temizleyici
C vitamini
Centella
Göz altı kremi
Nemlendirici
Gunes kremi
Centella hangi marka kullanıyorsun
Ben bunun sarı olanından kullanıyorum bu daha mı iyiydi acabaSkin1004 Madagascar Centella Ampoule 30ml | Limonian
Skin1004 Madagascar Centella Tone Brightening Capsule Ampoule 30ml, niacinamide ve centellanın eşsiz kombinasyonu ile cilt tonu dengeleyen ampuldür.,www.limonian.com
skin1004 madagascar