Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
*2 haftadır.+olarak Bioderma atoderm krem aldık. Yaklaşık haftadır kullanıyorum çok iyi nemlendiriyor. Yani acnelyse kullandığım için cildim aşırı inceldi ondan da olabilir belki ama krem çok hoşuma gitti. Denenebilir bence
yok hayır ilk defa duydum desemGöz serumu denediniz mi?
Hangi urunu kullaniyorsunuz? Kazayaklari icin de lazim bana, fazla mi hizli gidiyorum acaba komple pes etmem umarimGöz altı serumu kullanıyorum sadece cafeinli. Krem kullanmıyorum o konuda ben de arayıştayım .Retinollü bir krem arıyorum Bulduğumda yazarım
yok hayır ilk defa duydum desem
hangi markanın mesela
teşekkürlerBenim beğendiğim markalar Jeuvenillie, She Vec, The Fair, Rimu Health, The Purest
Kullandığım bu. 2. pakete geçtim ben
Eki Görüntüle 3166434
She vec kesinlikle fiyat performans ürünü. c vitaminini kullanıyorum ay parçası gibi yapıyor suratı .Benim beğendiğim markalar Jeuvenillie, She Vec, The Fair, Rimu Health, The Purest
Kullandığım bu. 2. pakete geçtim ben
Eki Görüntüle 3166434
She vec kesinlikle fiyat performans ürünü. c vitaminini kullanıyorum ay parçası gibi yapıyor suratı .
teşekkürler
she vec siparişini verdim, inşallah memnun kalırımAy bir markayı unutmuşum Mia Klinika. Özellikle C vitamini çok iyi
Sabah akşam kullanabilirsin. düzenli kullanımda faydasını görüyorsunshe vec siparişini verdim, inşallah memnun kalırım
inşallahSabah akşam kullanabilirsin. düzenli kullanımda faydasını görüyorsun
Niacinamide mi?inşallah
bir de gözenek için bir ürünü varmış ondan da sipariş ettim kullananların yorumları çok iyi, kullanayım bakalım
evet biri o biri de %7 Glycolic asitli bir serumu var onu da aldımNiacinamide mi?
evet biri o biri de %7 Glycolic asitli bir serumu var onu da aldım
aldım da aldım yaaa ama bu sefer hangisini ne sırayla kullanacağım yeni aklım başıma geldi iyi mi
Popo için de maskeler var gördüm ama hiç denemedim açıkçası
Eski halimi gordum sizdeevet biri o biri de %7 Glycolic asitli bir serumu var onu da aldım
aldım da aldım yaaa ama bu sefer hangisini ne sırayla kullanacağım yeni aklım başıma geldi iyi mi
Bunu saç diplerine koltuk altına kullanan da var ama ondan çok emin değilim. Araştırmak lazımBu asit bende var. Harika bilgim oldu. Yuzume iyi gelmiyor bacagima yarasin bari
Ben de boyle yapayim mi sanki tam benlik recete bu
Glikolik asit + Nacinamide birlikte iyi çalışır. Haftada üç akşam kullanabilirsin. Bunları kullanırken başka bir şey kullanmaya gerek yok.
Çift aşamalı temizlik
Glikolik Asit
Niacinamide
Nemlendiri