- 17 Ağustos 2011
- 22.153
- 138.498
Bakımlı olmamak topiginden kostum geldim:)
Ergenken bile sivilce çıkmayan, yayla yanığı olup kuru toprak gibi burusup sonra soyuldugunda bile iz kalmayan, alerjiye yatkin olmayan bir yüzüm var.
Normal bir cilt,sadece hiç bakmadigim zamanlar kuruyor.
Bu arada epeydir sabah suyla yıkayıp geçiyordum,bu rutine yeni başladım.
Yorum yapman kolay olsun diye madde madde yazacagim;
Sabah
1) arı sütlü yüz temizleme jeliyle yıkıyorum
2) hyaluronic asit serumu sürüyorum
3,1) Evden cikacaksam 50 spf anti aging+makyaj bazini sürüyorum.
Makyaj dediğim sadece allık değiyor cildime,bir de rimel ruj.
3,2) evden çıkmayacaksam aloevera propolis a ve e vitaminli nemlendirici sürüyorum
Akşam
4) micellar makyaj temizleme suyuyla siliyorum . Ama kendime şundan aldım,tek suyla makyaj çıkartan pedler. Daha doğa dostu geldi, hem seyahatte falan büyük kolaylık olur.
5) hyaluronic asit serumu sürüyorum
6) yatarken de göz altı için 'ilk kırışıklara uygun krem' sürüyorum
7) yoğun nemlendiricili probiyotik gece kremi sürüyorum. İçinde niasinamid+vegan hyalüronik asit+ Argan yağı var.
Ve yatıyorum..
Gördükçe de yeşim taşı rollerle iki dakika yukarı yukarı atıyorum (gosterdigi resimdeki gibi)
Onun dışında 7 ayrı yağ içeren bir krem aldım, günde bir pijema giyerken tüm vucut kremleniyorum.
Bir de arasıra,aklıma estikçe maske yapıyorum. Evde ne varsa genelde kil maskesi,bazen soyulabilir maske, bazen annem YouTube videosu izleyip bir şeyler yapıp buz kupunde donduruyor. Onları sürüyorum...
Ha bir de çalışırken 40-50 günde bir ,bir saatlik cilt bakımına giderdim. Şimdi 3 -4 ayda bir gidiyorum. Onlar buhar, komedon temizliği işini falan yapıyorlar
Sence eksiğim gedigim neler?
Yaş 31 bu arada, kırışıklar henüz başlamadı - genetik olarak 50ye kadar kirismaz bizim sülale kadinalri
Ergenken bile sivilce çıkmayan, yayla yanığı olup kuru toprak gibi burusup sonra soyuldugunda bile iz kalmayan, alerjiye yatkin olmayan bir yüzüm var.
Normal bir cilt,sadece hiç bakmadigim zamanlar kuruyor.
şu mesaja istinaden:))) Ben günlük bakımını söyleyeyim, sen eklemem gereken önemli bir şey varsa bana söyleBakım koçun olabilirim. Her akşam mesaj atıp kullanman gereken ürünleri söylüyorum bakımını yaptın mı diyorum. Fotoğraf istiyorum
Bak bu iyi bir iş fikriymiş
Bu arada epeydir sabah suyla yıkayıp geçiyordum,bu rutine yeni başladım.
Yorum yapman kolay olsun diye madde madde yazacagim;
Sabah
1) arı sütlü yüz temizleme jeliyle yıkıyorum
2) hyaluronic asit serumu sürüyorum
3,1) Evden cikacaksam 50 spf anti aging+makyaj bazini sürüyorum.
Makyaj dediğim sadece allık değiyor cildime,bir de rimel ruj.
3,2) evden çıkmayacaksam aloevera propolis a ve e vitaminli nemlendirici sürüyorum
Akşam
4) micellar makyaj temizleme suyuyla siliyorum . Ama kendime şundan aldım,tek suyla makyaj çıkartan pedler. Daha doğa dostu geldi, hem seyahatte falan büyük kolaylık olur.
5) hyaluronic asit serumu sürüyorum
6) yatarken de göz altı için 'ilk kırışıklara uygun krem' sürüyorum
7) yoğun nemlendiricili probiyotik gece kremi sürüyorum. İçinde niasinamid+vegan hyalüronik asit+ Argan yağı var.
Ve yatıyorum..
Gördükçe de yeşim taşı rollerle iki dakika yukarı yukarı atıyorum (gosterdigi resimdeki gibi)
Onun dışında 7 ayrı yağ içeren bir krem aldım, günde bir pijema giyerken tüm vucut kremleniyorum.
Bir de arasıra,aklıma estikçe maske yapıyorum. Evde ne varsa genelde kil maskesi,bazen soyulabilir maske, bazen annem YouTube videosu izleyip bir şeyler yapıp buz kupunde donduruyor. Onları sürüyorum...
Ha bir de çalışırken 40-50 günde bir ,bir saatlik cilt bakımına giderdim. Şimdi 3 -4 ayda bir gidiyorum. Onlar buhar, komedon temizliği işini falan yapıyorlar
Sence eksiğim gedigim neler?
Yaş 31 bu arada, kırışıklar henüz başlamadı - genetik olarak 50ye kadar kirismaz bizim sülale kadinalri