- 29 Mayıs 2021
- 13.143
- 85.216
- 36
Evet parmak kuralına da bizzat uyuyorum hocam. Takipteyim.Bundna sonra daha yakından ilişki kuracak gibisinizhe bir de 2 parmak kuralı var. Bize bir parmak ama kapalı olduğumuz için
Çift aşamalı temizlik yapıyor musun ?Evet parmak kuralına da bizzat uyuyorum hocam. Takipteyim.
Onu biraz önce okudum, ben yüz temizleme jeli kullanıyorum akşamları. O yetmiyor mu?Çift aşamalı temizlik yapıyor musun ?
Teşekkür ederim.Genel rutin
Akşamları
1. Yağ bazlı temizleyici
2. Yüz temizleme köpüğü ya da jeli
3. Tonik
4. Nemlendirici
Sabahları
1. Yüz yıkama köpüğü ya da jeli ( ben sadece akşamları yıkıyorum)
2. Tonik
3. Nemlendirici (Güneş kremi nemlendiriyor da gerek yok)
4. Güneş kremi. 3 saatte bir tazelenecek
Bu en yalın rutindir. Bundan sonra rutine eklenecek her şey probleme yöneliktir.
Yetmiyor güneş kremi kullanıyorsan. Gözeneklerin içinde kalıyor krem. Micellar suyu varsa onunla da çift aşamalı yapabilirsinOnu biraz önce okudum, ben yüz temizleme jeli kullanıyorum akşamları. O yetmiyor mu?
Alıp kullanmadığım bir tane var, onu kullanayım o zaman.Yetmiyor güneş kremi kullanıyorsan. Gözeneklerin içinde kalıyor krem. Micellar suyu varsa onunla da çift aşamalı yapabilirsin
Sanırım sadece belirli eczanelerde satılan bir ürün ve de trendyol hepsiburada gibi alışveriş sitelerinde de var biraz araştırdım ama krem gibi hassas konularda alışveriş sitelerinden tereddüt ediyorum. Siz eczaneden mi temin ediyorsunuz.La roche possay tek geçerimYıllardır bunu kullanıyorum. Cilt lekerini de onarıyor düzenli kullanımda.
Mağaza olarak kendi resmi satıcısından alırsanız sorun olmazSanırım sadece belirli eczanelerde satılan bir ürün ve de trendyol hepsiburada gibi alışveriş sitelerinde de var biraz araştırdım ama krem gibi hassas konularda alışveriş sitelerinden tereddüt ediyorum. Siz eczaneden mi temin ediyorsunuz.
Resmi sayfasında eczanelere yönlendiriyor ama yakınımdakiler de yok malesef... Dermoeczanem diye bir site daha önce alışveriş yapmadım ama tüm ürünleri var acaba nasıl hiç bilginiz varmı barkod numaraları var ürünlerinMağaza olarak kendi resmi satıcısından alırsanız sorun olmaz
Yağ bazlı temizleyiciyi güneş kreminden dolayı mı kullanmamız gerekiyor? Çift aşamalı derken bunu mu kastettiniz?Genel rutin
Akşamları
1. Yağ bazlı temizleyici
2. Yüz temizleme köpüğü ya da jeli
3. Tonik
4. Nemlendirici
Sabahları
1. Yüz yıkama köpüğü ya da jeli ( ben sadece akşamları yıkıyorum)
2. Tonik
3. Nemlendirici (Güneş kremi nemlendiriyor da gerek yok)
4. Güneş kremi. 3 saatte bir tazelenecek
Bu en yalın rutindir. Bundan sonra rutine eklenecek her şey probleme yöneliktir.
Aynen. Güneş kremi ve ya makyaj yapıyorsanız çift aşamalı temizlik yapmanız gerekir gözeneklerin iyi temizlenmesi içinYağ bazlı temizleyiciyi güneş kreminden dolayı mı kullanmamız gerekiyor? Çift aşamalı derken bunu mu kastettiniz?
Ben temizleme jeli yeterli sanmıştım. Peki önerdiğiniz içeriği bitkisel veya temiz olan yağ bazlı temizleyici var mı karma cilde göre?Aynen. Güneş kremi ve ya makyaj yapıyorsanız çift aşamalı temizlik yapmanız gerekir gözeneklerin iyi temizlenmesi için
Ben temizleme jeli yeterli sanmıştım. Peki önerdiğiniz içeriği bitkisel veya temiz olan yağ bazlı temizleyici var mı karma cilde göre?
Teşekkür ederimCosmed Atopia. F/P ürünü kesinlikle.
Eki Görüntüle 3073164
Rosmann da bulunan Isana Temizleme yağı
Eki Görüntüle 3073167
siberian wellness cleansing oil
Eki Görüntüle 3073169
ben internetten alıyorum. güvenilir ve orjinal olduğuna emin olduğum sitelerden. dilerseniz özelden atayım alışveriş yaptığım siteleri :) eczaneler de olur ama ciddi fiyat farkı oluyor, internet daha uyguna geliyor :)Sanırım sadece belirli eczanelerde satılan bir ürün ve de trendyol hepsiburada gibi alışveriş sitelerinde de var biraz araştırdım ama krem gibi hassas konularda alışveriş sitelerinden tereddüt ediyorum. Siz eczaneden mi temin ediyorsunuz.
Çok teşekkür ederim paylaşırsanız sevinirimben internetten alıyorum. güvenilir ve orjinal olduğuna emin olduğum sitelerden. dilerseniz özelden atayım alışveriş yaptığım siteleri :) eczaneler de olur ama ciddi fiyat farkı oluyor, internet daha uyguna geliyor :)