Popüler Konu Cilt bakımı rutinimiz 💆‍♀️

Cildini bu kadar seven ve koruyan tum arkadaslarin bunu yaparkenki motivasyonunu cok merak ediyorum 😅🙈
beni mutlu eden sayılı şeylerden biri şekerim. O yüzden severek yapıyorum. Gerçi dün gece uyuya kalmışım :KK43:

güne temiz bir cilt ile uyanmak nasıldır hiç bilemeyeceksin hhahahahahaha
Yüzüme bakım yaparken kendimi çok iyi hissediyorum. Hele de bakım işini bitirip aynaya bakınca 🤩😍🤩😍gözlerim aynen böyle oluyor. Ki ben sadece iki ürün kullanırken böyle hissediyorum senin ürünlerden kullansam uçarım herhalde 😂

Yüzüme bakım yaparken kendimi çok iyi hissediyorum. Hele de bakım işini bitirip aynaya bakınca 🤩😍🤩😍gözlerim aynen böyle oluyor. Ki ben sadece iki ürün kullanırken böyle hissediyorum senin ürünlerden kullansam uçarım herhalde 😂
Ben daha uçamadım. Ürünlerin etki etmesini bekliyorum. bazıları için düzen ve zaman şart. Oturdum bekliyorum böyle :KK70:

1653638650049.png

Nası yaa😕Uçman lazımdı o kadar ürünle. 😂 Neyse dediğin gibi düzeni otursun zamanla uçarsın.
Ben temel rutininimi yapıyorum ancak serumları rutinime yeni ekledim. Hy 1 yıldır kullanıyorum. doğru ürünü bulmak da çok zor. Uzun bir süreç yani. Şu anda elimdeki doğru ürünler

Kızlar uzman değilim ama önemli tüyolar vermeye geldim :-)
Sabah Rutinim
- La roshe posey Yüz yıkama jeli ( akneli ciltler için ) ( cildimde akne yok ama akneye meyilli )
- La roshe posey cicaplast ( onarıcı bakım kremi )
- La roshe posey XL sivilce karşıtı güneş kremi

Akşam Rutinim
- La roshe posey Yüz yıkama jeli
- La roshe posey tonik yine sivilce karşıtı
- ve ACNELYSE krem ( bu kremi doktordan talep edin mutlaka ilk zamanlar cildi aşırı soyuyor ve tahriş ediyor.) (önceden haftda bir kullanıyordum şuan hergün kullanıyorum içerisindeki vitaminlerden dolayı lekelere ve derin olmayan alın kırışıklıklarına iyi geldiğini söyleyebilirim.) Ama yine söylüyorum doktor tavsiye etmeden almayın cildinizi yakabilir. Ben tavsiyesiz aldım ama inanın 2 ay araştırdıktan sonra aldım.
Suratımın merak edicek olanlara Mart ayından bu yana suratımın resmini yollarım :-)
La roshe posey cicaplast yağlı bir kremdir ne sıklıkla kullanıyorsunuz.sivilce tedavisi sonrası genelde tavsiye edilir

bu arada konuyu yeni gördüm bir yıl önce açılmış. cilt bakımı bölümüne bakayım dedim.ilk sayfadaki bilgiler çok sağlam

Güneş kremi arıyordum. Avene ve la roche i çok öneren oldu. Karma bir cildim var. Avene kuru ve karma ciltlere uymuyor diyorlar. La roche posey de bronzluk veriyormuş. Açık tenliyim vücudumla farklı dursun da istemiyorum.
Trendyol ve hepsi buradaya bakıyorum ama orjinal ürün mü emin olamadım. Kafam karma karışık oldu. Bana da bir el atsanız 😄

X