Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beni mutlu eden sayılı şeylerden biri şekerim. O yüzden severek yapıyorum. Gerçi dün gece uyuya kalmışımCildini bu kadar seven ve koruyan tum arkadaslarin bunu yaparkenki motivasyonunu cok merak ediyorum
Delirmeeeebeni mutlu eden sayılı şeylerden biri şekerim. O yüzden severek yapıyorum. Gerçi dün gece uyuya kalmışım
Depresyona girdim inanır mısın hahahha.Delirmeeee
Az bana da bulastir bu huyunuDepresyona girdim inanır mısın hahahha.
Ayh yok şaka yapıyorum. O kadar deli gibi de yapmıyorum. Burada yazdıklarım bildiklerim. Uygulamaya kalksam her yazdığımı ohoooo
Sen daha sabah kalkamıyonAz bana da bulastir bu huyunu
Daha genc duruyor insanCildini bu kadar seven ve koruyan tum arkadaslarin bunu yaparkenki motivasyonunu cok merak ediyorum
Cilt bakim urunlerine bu kadar para verip mesai harcayacagima, hepsini toplayip gerdirme ameliyati yaptiririm daha kolay geliyorDaha genc duruyor insan
güne temiz bir cilt ile uyanmak nasıldır hiç bilemeyeceksin hhahahahahahaCilt bakim urunlerine bu kadar para verip mesai harcayacagima, hepsini toplayip gerdirme ameliyati yaptiririm daha kolay geliyor
Yüzüme bakım yaparken kendimi çok iyi hissediyorum. Hele de bakım işini bitirip aynaya bakınca gözlerim aynen böyle oluyor. Ki ben sadece iki ürün kullanırken böyle hissediyorum senin ürünlerden kullansam uçarım herhaldegüne temiz bir cilt ile uyanmak nasıldır hiç bilemeyeceksin hhahahahahaha
Ben daha uçamadım. Ürünlerin etki etmesini bekliyorum. bazıları için düzen ve zaman şart. Oturdum bekliyorum böyleYüzüme bakım yaparken kendimi çok iyi hissediyorum. Hele de bakım işini bitirip aynaya bakınca gözlerim aynen böyle oluyor. Ki ben sadece iki ürün kullanırken böyle hissediyorum senin ürünlerden kullansam uçarım herhalde
Nası yaaUçman lazımdı o kadar ürünle. Neyse dediğin gibi düzeni otursun zamanla uçarsın.Ben daha uçamadım. Ürünlerin etki etmesini bekliyorum. bazıları için düzen ve zaman şart. Oturdum bekliyorum böyle
Eki Görüntüle 3073648
Ben temel rutininimi yapıyorum ancak serumları rutinime yeni ekledim. Hy 1 yıldır kullanıyorum. doğru ürünü bulmak da çok zor. Uzun bir süreç yani. Şu anda elimdeki doğru ürünlerNası yaaUçman lazımdı o kadar ürünle. Neyse dediğin gibi düzeni otursun zamanla uçarsın.
La roshe posey cicaplast yağlı bir kremdir ne sıklıkla kullanıyorsunuz.sivilce tedavisi sonrası genelde tavsiye edilirKızlar uzman değilim ama önemli tüyolar vermeye geldim
Sabah Rutinim
- La roshe posey Yüz yıkama jeli ( akneli ciltler için ) ( cildimde akne yok ama akneye meyilli )
- La roshe posey cicaplast ( onarıcı bakım kremi )
- La roshe posey XL sivilce karşıtı güneş kremi
Akşam Rutinim
- La roshe posey Yüz yıkama jeli
- La roshe posey tonik yine sivilce karşıtı
- ve ACNELYSE krem ( bu kremi doktordan talep edin mutlaka ilk zamanlar cildi aşırı soyuyor ve tahriş ediyor.) (önceden haftda bir kullanıyordum şuan hergün kullanıyorum içerisindeki vitaminlerden dolayı lekelere ve derin olmayan alın kırışıklıklarına iyi geldiğini söyleyebilirim.) Ama yine söylüyorum doktor tavsiye etmeden almayın cildinizi yakabilir. Ben tavsiyesiz aldım ama inanın 2 ay araştırdıktan sonra aldım.
Suratımın merak edicek olanlara Mart ayından bu yana suratımın resmini yollarım
Benimle paylaşır mısın :)ben internetten alıyorum. güvenilir ve orjinal olduğuna emin olduğum sitelerden. dilerseniz özelden atayım alışveriş yaptığım siteleri :) eczaneler de olur ama ciddi fiyat farkı oluyor, internet daha uyguna geliyor :)
bha kullanılırda aha büyük sıkıntı.direk lekeEyvallah kuzum.
AHA BHA yazın kullanmıyoruz dimi
Ay bha da kullanamam ben sadece Fiddy yaparken kullanırım sanırımbha kullanılırda aha büyük sıkıntı.direk leke
ahh bu koreliler..ne varsa onlardan çıkıyor.fiddy ne olaki die googleden arattım hayır yani zaten bebek poposu gibi suratları var.asitlerle ne uğraşıyorlar acabaAy bha da kullanamam ben sadece Fiddy yaparken kullanırım sanırım