Aynı estetk cerrahtan dinledim bendeTakip ettiğim bir estetik cerrah göz çevresi için kremleri önermiyor serum kullanmayı tavsiye ediyordu. Göz çevresindeki deri ince olduğundan krem de yoğun olduğu için oradaki proteinlere bağlanıp ksentelazma denilen yağ birikintileri oluşturabiliyormuş.
Hindistan cevizi yağının komedojenik skoru da yüksek. Üzüm çekirdeği yağınınki sıfırdı galiba, bir ara 4-2-4 metoduna sarmıştım o zaman yağ olarak üzüm çekirdeği yağı kullanıyordum. O dönem bayağı da iyi gelmişti.Bununla ilgili çok araştırma yaptım sürmeyin diyorlar. Bazen hindistan cevizi yağı kullanırdım onu da bıraktım.
Vücutta sıkıntı olmaz diye biliyorum duş sonrası ama emin de değilim. Hyaluronik asit ile su bazlı nemlendirici kullanabilirsiniz yüzünüze. hy tek kullanırsanız cildi kurutur nemlendirici ile süper olur.Karma diye biliyorum. Lorea nem terapisini yeni almıştım kullanıyordum ama buradaki yorumları görünce endişe ettim. Sivilceye meyilli bir cildim var zaten.
Peki bebek yağının vücuda sürülmesi sorun olmaz değil mi? Ben bebek yağını nemlendirici niyetine vücut için kullanıyorum.
Ay hatırlayamadım hangi yağ diye. Evet üzüm çekirdeği yağı tek yüze sürülen yağHindistan cevizi yağının komedojenik skoru da yüksek. Üzüm çekirdeği yağınınki sıfırdı galiba, bir ara 4-2-4 metoduna sarmıştım o zaman yağ olarak üzüm çekirdeği yağı kullanıyordum. O dönem bayağı da iyi gelmişti.
Neredeyse her videosunu izliyorum çünkü cildi geleceğimden daha parlakAynı estetk cerrahtan dinledim bende
Kembiriç düşesi nemlendirmek için kuşburnu yağı sürüyormuş yüzüne. Ben sürsem mayın tarlası gibi olur sıfatımAy hatırlayamadım hangi yağ diye. Evet üzüm çekirdeği yağı tek yüze sürülen yağ
Benim birdenfazla nemlendirici varKembiriç düşesi nemlendirmek için kuşburnu yağı sürüyormuş yüzüne. Ben sürsem mayın tarlası gibi olur sıfatım
Ya ben biliyorsun yeniden anne tedavisine başladım. Doktorun verdiği soyucu krem dışında yalnızca güneş kremi sürebiliyorum. Bir de dermatit olunca ona ara verip bir korktikosteroid krem kullanıyorum. Bu kadar. Sıfatıma japon yapıştırıcısı gibi kokmayan minnoş şeyler sürmeyi özledim.Benim birdenfazla nemlendirici var
Oo desene tedavi sonrası bebek gibi cildin olacakYa ben biliyorsun yeniden anne tedavisine başladım. Doktorun verdiği soyucu krem dışında yalnızca güneş kremi sürebiliyorum. Bir de dermatit olunca ona ara verip bir korktikosteroid krem kullanıyorum. Bu kadar. Sıfatıma japon yapıştırıcısı gibi kokmayan minnoş şeyler sürmeyi özledim.
Bioderma mavili olanı yüz temizleyicisi olarak kullanıyorum, sonrasında gül suyunu tonik olarak kullanıyorum. En son nemlendirmek için bir şey arıyorum. Sanırım bunları her gün yapmam yeterli olur. Eksik bildiğim yer varsa öneri almak isterim tabii.Vücutta sıkıntı olmaz diye biliyorum duş sonrası ama emin de değilim. Hyaluronik asit ile su bazlı nemlendirici kullanabilirsiniz yüzünüze. hy tek kullanırsanız cildi kurutur nemlendirici ile süper olur.
Dümdüz nemlendirici istiyorsanız benim kullandığım bu
Eki Görüntüle 3072700
Geçmiş olsun. Akne tedavisinde yüz için bakım ürünleri kullanilmamalı mi? Ben de sivilce için ilaç kullanıyorum ama günlük rutini de genelde yapiyordum.Ya ben biliyorsun yeniden anne tedavisine başladım. Doktorun verdiği soyucu krem dışında yalnızca güneş kremi sürebiliyorum. Bir de dermatit olunca ona ara verip bir korktikosteroid krem kullanıyorum. Bu kadar. Sıfatıma japon yapıştırıcısı gibi kokmayan minnoş şeyler sürmeyi özledim.
Süpermiş teşekkür ederim canımBen göz altı için serum kullanıyorum cafein içerikli. Kimisi krem ile destekliyor ama bazı dermatologlar serum yeterli diyor. Bunu kullanıyorum ama farklı markalardan da bakabilirsin. İçeriği iyi olan göz altı serumları; Facelab, the purest, shevec, Mia klinika, revolution, le balvo
Üç saatlik indirimleri takip et baya indirime.i giriyor
Eki Görüntüle 3072691
Güneş kremini de eklemelisiniz rutininize.Bioderma mavili olanı yüz temizleyicisi olarak kullanıyorum, sonrasında gül suyunu tonik olarak kullanıyorum. En son nemlendirmek için bir şey arıyorum. Sanırım bunları her gün yapmam yeterli olur. Eksik bildiğim yer varsa öneri almak isterim tabii.
Kapaplus için yorumlara baktım, yağlı yüz için demişler. Karma için öneriniz var mı?
Teşekkür ederim. Şu avene olana epey güzel yorumlar yapilmis. İçeriğinde zararlı bir şey olup olmadığını biliyor musunuz? Çok soru sordumGüneş kremini de eklemelisiniz rutininize.
Cosmed day-to-day bir de Avene hydrance emulsion hydratante bunlara bakın
Avene iyidir. Dermokozmetik ürünü zaten. Dermatolojlar da öneriyor.Teşekkür ederim. Şu avene olana epey güzel yorumlar yapilmis. İçeriğinde zararlı bir şey olup olmadığını biliyor musunuz? Çok soru sordumama bu konularda pek iyi değilim, yavaş yavaş araştırıyorum diyeyim.
Nem terapisini de yeni almıştim. Ona da epey olumlu yorum yapmışlardı şimdi burayı okuyunca çok kararsız kaldım kullanıp kullanmamakta.
Aveneyi her gün kullanmakta sakınca var mı? Ve bu bakımları gündüz ya da gece yapmak arasında fark oluyor mu?Avene iyidir. Dermokozmetik ürünü zaten. Dermatolojlar da öneriyor.
Ben de bu işi çözene kadar neler yapmadım ki hala öğreniyorum araştırıyorum
Gece nemlendiren sabah güneş kremi kullanacağın için tekrar nemlendiriciye gerek kalmaz. Bu arada güneş kremi kullanınca.çift aşamalı temizlik yapmalısınız.Aveneyi her gün kullanmakta sakınca var mı? Ve bu bakımları gündüz ya da gece yapmak arasında fark oluyor mu?
Çift aşamalı derken hem güneş kreminden önce hem de akşam mı? Ben bu yüz temizleme jeli, tonik ve nemlendiriciyi ya sabah ya da akşam günde sadece bir kez yapıyorum.Gece nemlendiren sabah güneş kremi kullanacağın için tekrar nemlendiriciye gerek kalmaz. Bu arada güneş kremi kullanınca.çift aşamalı temizlik yapmalısınız.
Rutin yazacağım birazdanÇift aşamalı derken hem güneş kreminden önce hem de akşam mı? Ben bu yüz temizleme jeli, tonik ve nemlendiriciyi ya sabah ya da akşam günde sadece bir kez yapıyorum.
Siz böyle yorumlar yazınca ben cildimi ne kadar ihmal etmişim farkına varıyorum hiç bakmıyormuşum meğersem iyiki böyle bir topic açmışsınız ve bilgilerinizi paylaşıyorsunuz kendi adıma çok teşekkür ediyorumGece nemlendiren sabah güneş kremi kullanacağın için tekrar nemlendiriciye gerek kalmaz. Bu arada güneş kremi kullanınca.çift aşamalı temizlik yapmalısınız.