Popüler Konu Cilt bakımı rutinimiz 💆‍♀️

Yav abi niye kimse Türkçe konuşmuyor
Yalnız sizin rutinleri okudukça ağlayasım geliyor
Gündüz güneş kremi,akşam yatmadan önce celenes jel ile yüzümü yıkıyorum ,sonra da bir damla doğal kantaron yağı sürüyorum ,bu kadar.
Güneş kremini de dün kullanmaya başladım . Of yaşu an kendime çok sinirlendim.

Oo desene tedavi sonrası bebek gibi cildin olacak
Ya geçen tedavi sonrası da bebek gibi olmuştu ama sonra birden çok hızlı bir şekilde sivilcelerim ve komedonlarım arttı. Bakım ürünlerinde falan hiçbir değişiklik yapmamıştım. Şubat Mart gibi birden coştu. Üzülüyorum. 2 ay olacak tedavi başlayalı ama pek fark yok. Sınav stresi mi neyse artık

Geçmiş olsun. Akne tedavisinde yüz için bakım ürünleri kullanilmamalı mi? Ben de sivilce için ilaç kullanıyorum ama günlük rutini de genelde yapiyordum.
Merhaba, benim doktorum bir dermatolojik antibiyotik ve bir de izotretinoin içeren soyucu bir krem verdi. Roaccutane'ın krem hali. Kullanırken cildimi yalnızca suyla yıkamamı ve güneş kremi harici ekstra hiçbir şey kullanmamamı söyledi. Çok agresif olurmuş. Ben de öyle yapıyorum.

Roaccutane mi kullanıyorsun?
Ben de kullandım hemide 8 aysadece sivilceler geçti izleri ,gözenekleri ,kızarıklıkları her şeyi yerli yerinde duruyor. Cildiye uzmanına gittim Mart ayında, bir krem yazdı 100₺ almadım. Çünkü sadece çoook hafif gözenekleri kapatırmış,kızarıklık için yapılacak hiçbir şey yokmuş falan.
Zamana bıraktım

Yok bebeyim roaccutane değil benimki normal jel ama etken maddesi roaccutanela aynı. Tabi onun kadar yoğun ve etkili değil. Ben geçen sene bu zamanlar yine aynı doktorda akne tedavisi görmüştüm ve tedavinin başından sonuna kadar yanına başka kremler tonikler falan eklense de aynı kremi kullanmıştım. Cildim bebek gibi olmuştu. Ne sivilce ne iz ne gözenek. Sonra Şubat Mart gibi birden aşırı bir sivilcelenme başladı önünü alamadım. Stresten herhalde. 2 Haziran'da kontrole gideceğim bakalım nolacak

Aman sakın sakın. Yüzde kapalı komedona neden olabilir. Yağ türevi şeyler yüze sürülmez hindistan cevizi yağı dahil.
Ya ne demek yağ türevi sürülmez ya ne demek ya ne demeekkk
Ben negzel kantaron yağı sürüyordum ve evet sivilce çıkarıyordu ama ossundu! Sen niye yazıyon niyeee.

Bebiş sen özele mi gidiyorsun? Ben tedavim boyunca 2 farklı doktora gitmek zorunda kaldım okul nedeniyle. Benim doktorlarım krem olarak bana sadece hametan verdi. Pandemi olunca eve döndüm burada devam ettim tedaviye. Tedavi bitti yüzüm de kızarıklık falan duruyordu, doktoruma sordum bunlar nasıl geçecek diye ama demişti kendi kendine 3 ay içinde geçer demişti,geçmedi. Şuan ki kremin adını yazabilir misin? Merak ettim

Çift aşamalı derken hem güneş kreminden önce hem de akşam mı? Ben bu yüz temizleme jeli, tonik ve nemlendiriciyi ya sabah ya da akşam günde sadece bir kez yapıyorum.
Genel rutin
Akşamları
1. Yağ bazlı temizleyici
2. Yüz temizleme köpüğü ya da jeli
3. Tonik
4. Nemlendirici

Sabahları
1. Yüz yıkama köpüğü ya da jeli ( ben sadece akşamları yıkıyorum)
2. Tonik
3. Nemlendirici (Güneş kremi nemlendiriyor da gerek yok)
4. Güneş kremi. 3 saatte bir tazelenecek

Bu en yalın rutindir. Bundan sonra rutine eklenecek her şey probleme yöneliktir.

Ya ne demek yağ türevi sürülmez ya ne demek ya ne demeekkk
Ben negzel kantaron yağı sürüyordum ve evet sivilce çıkarıyordu ama ossundu! Sen niye yazıyon niyeee.
Daha genceciksin ilerde sıkıntı.çekme diye dedim

Rica ederim ne demek. Ben de çok yeni sayılırım bu konuda ama çok araştırıyorum ne yapılır ne yapılmaz diye. Benim düştüğüm hatalara başkası da düşsün istemem

Yok devlet hastanesi. O da tesadüfen hiç aklımda yokken bulup almıştım doktoru ve harika bir doktor çıktı. Tabi hep ayda bir gidemiyorum randevu bulamayıp bir buçuk iki aya sarktığı oluyor. Şu an kullandığım krem etrexin. Bence sivilcelerden çok izlere etkisi var.

Bak bu rutini yapsan yeter. Rutinimi oluştur otuttur sonra da probleme yönelik hareket edersin
Elimi neye atsam zarar.
Neyse bir nemlendirici alam bari.

Tedaviye başladığım doktorum da alanında çok başarılı bir doktordu ama şartlar gereği başka bir doktorla devam etmek zorunda kaldım.
Teşekkür ederim ben bir bakayım bu kreme.

Calci , güneş kremini yaz kış kullanılması ve 3-4 saatte bir yenilenmesi gerektiğini 33 yaşımda, senden öğrendim

Ben kendisini,yaz aylarında dışarı çıkarken kullanıyordum sadece Birkaç gündür yakın temas halindeyiz.

Bundna sonra daha yakından ilişki kuracak gibisiniz he bir de 2 parmak kuralı var. Bize bir parmak ama kapalı olduğumuz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…