- 22 Kasım 2011
- 3.572
- 2.525
Teşekkür ediyorum bunları listeme ekliyorum Mustelayı çok duyuyorum nasıl sizceLa roshe , Cosmed, Solante, Heliocare, Sebamed, Avene
benim aklıma gelen temiz içerikli güneş kremleri bunlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ediyorum bunları listeme ekliyorum Mustelayı çok duyuyorum nasıl sizceLa roshe , Cosmed, Solante, Heliocare, Sebamed, Avene
benim aklıma gelen temiz içerikli güneş kremleri bunlar
Mustela nın şampuanını oğluma kullanıyorum ama güneş kremi yetişkinler için var mı hiç duymadım.Teşekkür ediyorum bunları listeme ekliyorum Mustelayı çok duyuyorum nasıl sizce
Allah bağışlasın evet sitesinde yetişkinler içinde uygundur yazıyor... instada biri paylaşmış o yüzden merak ettim. Teşekkür ederim yinede...Mustela nın şampuanını oğluma kullanıyorum ama güneş kremi yetişkinler için var mı hiç duymadım.
Evlenek mi? Eş kategorisinden yurtdışına gelirimEki Görüntüle 3072431
Amanitoşum bu mu bahsettiğin alayım mı bundan
Bence etkisiz canımSelammm kizlaar yeni gördüm bu sayfayı Amanita dan öğrendim..
Şimdi benim bir sorum var, bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz aranızda kullanan var mı ?
Uzun zamandır almak istediğim ama emin olamadigim bir ürün , faydası var mı ? Bunu kullanırsam yüz kremi ne gerek kalmaz mi ?
Eki Görüntüle 3072333
Vallahi sanırım en iyisi zeytinyağı.. ben sadece zeytin yağı kokusundan rahatsız oluyorum yoksa onu kullanmaya devam ederimİçeriği temiz olan nemlendirici öneriniz var mı hanımlar?
Cilt tipiniz nedirİçeriği temiz olan nemlendirici öneriniz var mı hanımlar?
Aman sakın sakın. Yüzde kapalı komedona neden olabilir. Yağ türevi şeyler yüze sürülmez hindistan cevizi yağı dahil.Vallahi sanırım en iyisi zeytinyağı.. ben sadece zeytin yağı kokusundan rahatsız oluyorum yoksa onu kullanmaya devam ederim
La roche possay tek geçerim Yıllardır bunu kullanıyorum. Cilt lekerini de onarıyor düzenli kullanımda.İçeriği temiz olan nemlendirici öneriniz var mı hanımlar?
Canım bu cica krem. Her gün kullanılmaz ki sivilce yapabilir ve cilde ağır gelir. Bu tür kremler haftada üç gün kullanmak yeterliLa roche possay tek geçerim Yıllardır bunu kullanıyorum. Cilt lekerini de onarıyor düzenli kullanımda.
Aaa , ben her gün sürüyorum nasıl iyi geliyor cildime. Demek ki herkeste aynı olmayabilir. Teşekkür ederim bebeyim başkanımCanım bu cica krem. Her gün kullanılmaz ki sivilce yapabilir ve cilde ağır gelir. Bu tür kremler haftada üç gün kullanmak yeterli
Vallaha mı.. ben düzenli kullanıyordum ama hiç bir sorunum olmuyordu tam tersine düzgünlesiyordu cildim.. anladım vallahi ilk defa senden duydumAman sakın sakın. Yüzde kapalı komedona neden olabilir. Yağ türevi şeyler yüze sürülmez hindistan cevizi yağı dahil.
Bununla ilgili çok araştırma yaptım sürmeyin diyorlar. Bazen hindistan cevizi yağı kullanırdım onu da bıraktım.Vallaha mı.. ben düzenli kullanıyordum ama hiç bir sorunum olmuyordu tam tersine düzgünlesiyordu cildim.. anladım vallahi ilk defa senden duydum
O zaman doğrudur canım sağol söylediğin için sürmem o zaman ..Bununla ilgili çok araştırma yaptım sürmeyin diyorlar. Bazen hindistan cevizi yağı kullanırdım onu da bıraktım.
Ben göz altı için serum kullanıyorum cafein içerikli. Kimisi krem ile destekliyor ama bazı dermatologlar serum yeterli diyor. Bunu kullanıyorum ama farklı markalardan da bakabilirsin. İçeriği iyi olan göz altı serumları; Facelab, the purest, shevec, Mia klinika, revolution, le balvoO zaman doğrudur canım sağol söylediğin için sürmem o zaman ..
Peki bir şey sorcam göz altı ve çevresi kremi için ne önerirsin ? Yaşım 33 şuan bir şey yok tabi ama ileride kırışıklık durumuna karşı gerçi olacağı varsa oluyordur da daha az olmasını sağlar belki
Hiç tavsiye etmem, sebebi linkini attığım postta detaylıca açıklanmış
Takip ettiğim bir estetik cerrah göz çevresi için kremleri önermiyor serum kullanmayı tavsiye ediyordu. Göz çevresindeki deri ince olduğundan krem de yoğun olduğu için oradaki proteinlere bağlanıp ksentelazma denilen yağ birikintileri oluşturabiliyormuş.Ben göz altı için serum kullanıyorum cafein içerikli. Kimisi krem ile destekliyor ama bazı dermatologlar serum yeterli diyor. Bunu kullanıyorum ama farklı markalardan da bakabilirsin. İçeriği iyi olan göz altı serumları; Facelab, the purest, shevec, Mia klinika, revolution, le balvo
Üç saatlik indirimleri takip et baya indirime.i giriyor
Eki Görüntüle 3072691
Karma diye biliyorum. Lorea nem terapisini yeni almıştım kullanıyordum ama buradaki yorumları görünce endişe ettim. Sivilceye meyilli bir cildim var zaten.Cilt tipiniz nedir
Peki bebek yağının vücuda sürülmesi sorun olmaz değil mi? Ben bebek yağını nemlendirici niyetine vücut için kullanıyorum.Aman sakın sakın. Yüzde kapalı komedona neden olabilir. Yağ türevi şeyler yüze sürülmez hindistan cevizi yağı dahil.