- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
Ben hiç kullanmadımGörmeyen olursa diye etiketlemek istedim
C Calcifer X xnobodyx @Otrera Homer Simpson Hemsirecik ve diğer kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hiç kullanmadımGörmeyen olursa diye etiketlemek istedim
Ben yillar önce kullandim bitiremedim yapisini sevmedim yapış yapış his birakiyodu. Cilt üzerinde de pek bi etkisini gormedim canmSelammm kizlaar yeni gördüm bu sayfayı Amanita dan öğrendim..
Şimdi benim bir sorum var, bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz aranızda kullanan var mı ?
Uzun zamandır almak istediğim ama emin olamadigim bir ürün , faydası var mı ? Bunu kullanırsam yüz kremi ne gerek kalmaz mi ?
Eki Görüntüle 3072333
Termal su gibi bir şey mi bu?Selammm kizlaar yeni gördüm bu sayfayı Amanita dan öğrendim..
Şimdi benim bir sorum var, bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz aranızda kullanan var mı ?
Uzun zamandır almak istediğim ama emin olamadigim bir ürün , faydası var mı ? Bunu kullanırsam yüz kremi ne gerek kalmaz mi ?
Eki Görüntüle 3072333
Hiç bilmiyorum canım surekli dikkatimi çekti ama bir güvenip alamadım bende o yüzden sordumTermal su gibi bir şey mi bu?
Hmmm anladım canım.. sen cilt tipin kuru mu ?Ben yillar önce kullandim bitiremedim yapisini sevmedim yapış yapış his birakiyodu. Cilt üzerinde de pek bi etkisini gormedim canm
Ben kullandim bunu 2 ay boyunca, ama herhangi bir etkisini goremedim. Oyle vadettigi gibi müthiş bir nemlendirmesi yokGörmeyen olursa diye etiketlemek istedim
Anlaşıldı o zaman kesinlikle almamakla doğru yapmışım iç güdüm işte yine haklı çıktıBen kullandim bunu 2 ay boyunca, ama herhangi bir etkisini goremedim. Oyle vadettigi gibi müthiş bir nemlendirmesi yok
Anlaşıldı o zaman kesinlikle almamakla doğru yapmışım iç güdüm işte yine haklı çıktı
O zamanlar yaglihdi su an karma kuru bi cildim var. Bilemeyiz belki sen faydasini gorursunHmmm anladım canım.. sen cilt tipin kuru mu ?
Hiç tavsiye etmem, sebebi linkini attığım postta detaylıca açıklanmışSelammm kizlaar yeni gördüm bu sayfayı Amanita dan öğrendim..
Eki Görüntüle 3072333
Bu genelde böyle ferahlatmak için kullanılıyor. Çok gerekli mi bence değil. tercihli bir ürün. bazıları serum öncesi kullanıyor. Bende Avene'nin var dolaba koyuyorum yazın cildim kızardığında sıkıyorum yüzümeHiç bilmiyorum canım surekli dikkatimi çekti ama bir güvenip alamadım bende o yüzden sordum
Anladım canım.. Ben de bunu kullanıyorum hem Şoray olanını hemde büyük boy olanını..Bu genelde böyle ferahlatmak için kullanılıyor. Çok gerekli mi bence değil. tercihli bir ürün. bazıları serum öncesi kullanıyor. Bende Avene'nin var dolaba koyuyorum yazın cildim kızardığında sıkıyorum yüzüme
Eki Görüntüle 3072415
Hiç tavsiye etmem, sebebi linkini attığım postta detaylıca açıklanmış
Benimki de senin gibi aynı eskiden yağlıydi şimdi benim de karma kuruO zamanlar yaglihdi su an karma kuru bi cildim var. Bilemeyiz belki sen faydasini gorursun
Tamam teşekkür ederim bir bakayım ona benEki Görüntüle 3072363
Bunun kuru ciltler icin olanina bakabilirsin canım ben memnun kaldım
La roshe , Cosmed, Solante, Heliocare, Sebamed, AveneSelam arkadaşlar içeriği temiz güneş kremi tavsiyesi alabilir miyim sizden caportene güneş kremi (doktor tavsiyesiyle) kullanıyordum.. Ama daha sonra Loreal in bir ürününü kullandım.. Açıkçası yoğunluk dışında bir fark göremedim ikisi arasında... Mehmet Özün güneş kremleriyle ilgili bir videosunu izledikten sonra içeriğinin kozmetik olmaması gerektiğini aksi takdirde faydadan çok zararlı olacağını anlatıyordu... Cilt üzerinde bariyer oluşturması gerekiyormuş.. Sizden temiz içerikli kullandığınız memnun kaldığınız güneş kremi tavsiyesi alabilir miyim...
Bizim bebek cosrx temiz degilmiLa roshe , Cosmed, Solante, Heliocare, Sebamed, Avene
benim aklıma gelen temiz içerikli güneş kremleri bunlar
Temiz de çok pahallıBizim bebek cosrx temiz degilmi